Yleinen

JOULUKUUN 2018 ENERGIAPÄIVITYS

03.12.2018, Katri Laitila

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
29.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

TASON NOSTAMINEN, SYVÄ YHTEYS JA VIIVYTTELY

TASON NOSTAMINEN

Joulukuu 2018 on kuukausi, jossa on VOIMAKASTA TASONNOSTOENERGIAA useimmille meistä tällä planeetalla, erityisesti teille jotka samaistutte valotyöntekijöihin, muutoksentekijöihin tai tiennäyttäjiin. Saatat nyt lukea tätä haluten sanoa: ”Voi hyvä luoja, koko vuosi on ollut jo helvetinmoista tasonnostoa!”, ja olisin samaa mieltä kanssasi. Mutta tämä tasonnostoenergia ja -kokemus jatkuu ja kulminoituu hyvin voimakkaasti helmikuun loppuun saakka. Tämä on loppuunsaattamiskaari tämän vuoden energiamuutoksille. Tasonnosto on suunniteltu saamaan meidät näkemään ja kokemaan elämämme uudella tietoisuuden sekä aidon, läsnäolevan VOIMAN tasolla, joten tämä merkitsee, että vanhat kaavamme voivat joskus karjua vähän kovempaa tällaisen prosessin aikana.

Te jotka huomaatte tätä tai tunnette itsellänne olevan taantumishetkiä, voimakasta vastarintaa, pelkoa tai käytte vain läpi vaikeaa aikaa, olkaa tällä hetkellä (ja AINA kun käytte läpi tällaisia jaksoja) itsellenne niin rakastava ja ystävällinen, kuin voitte. Olkaa rakastava vanhempi itsellenne ja matkallenne tällä hetkellä. Ottaen huomioon, miten voimakkaita planetaariset, poliittiset ja inhimilliset energiat ovat ympäri maailmaa, on melkoista kyytiä, joten oleminen mahdollisimman ystävällinen ja hoivaava itsellenne silloin ja siellä, kun voitte, ON ELINTÄRKEÄÄ, EI YLELLISYYTTÄ.

Syy näiden VASTARINTA- JA PELKOJAKSOJEN ilmaantumiseen on, että menemme matkallamme hidastustöyssyjen läpi niinä aikoina, jolloin nostamme tasoa. Ja EMME VOI OTTAA VANHAA PAINOLASTIAMME MUKAAN UUDELLE MATKALLE.

Niinpä saatat yhtäkkiä saada kokemuksen, jota pidät läpimurtona (uusi selkeystaso, suhde, vanhan kaavan muuttaminen), ja sitten sinulla voi olla pieni taantuma tai rysähdys, jota seuraa läpimurto ja euforiaa tai onnellisuutta, sitten taas pieni taantuma tai rysähdys. Tämä on luonteenomaista VOIMAKKAALLA ENERGIA-AALLOLLA RATSASTAMISELLE ja sen käyttämiselle SYVÄÄN TRANSFORMAATIOON. Siitä näissä nykyisissä vuosissa on kyse, mutta kullekin yksilölle tietyt kuukaudet ovat voimakkaampia kuin toiset, eivätkä JOULU-HELMIKUU eroa siitä.

Tapaan joskus ihmisiä, joilla on uskomus, että heidän pitäisi olla tasapainossa tai tasaisia joko ajan, ja se on myytti – kukaan meistä ei ole. Ja keskityn tähän nyt, sillä muutaman seuraavan kuukauden energiat ovat intensiivisiä ja tapamme käsitellä ne (ja sallia omat ylä- ja alamäkemme osana sitä) on AVAIN TASAPAINOOMME siinä kaikessa.

TUNNESOLMUT

Kollektiivissa lisääntyvät tunnesolmut on tiedostettava joulukuussa. Ihmiset kokevat tunteita HYVIN syvästi, mikä voi johtaa purkauksiin tai ylireagointiin. Se voi laukaista myös enemmän TUNTEELLISESTI AVOIMIA KESKUSTELUJA, kuin mihin olet tottunut, tai olla kutsu TUKEA TOISIA siinä, mitä he kokevat. Niinpä pystyäksesi navigoimaan tässä, tiedä, minä hetkinä tarvitset myös lyhyen tauon kaikista tunteista ympärilläsi, jotta omasi pysyvät tasapainossa.

Syvemmällä tasolla meitä kaikkia kutsutaan MENEMÄÄN tunnesolmujen ja haavoittuneiden tunteiden YLI – kuten pelko, turhautuminen ja viha. Paljon tästä energiasta jonka läpi menemme, LIITTYY ESI-ISIIN, ja ne hyvin uudet ajat joihin olemme menossa, nostavat sen nyt puhdistettavaksi.

Tämä on myös aikaa, jolloin TURVALLISUUS on hyvin kyseenalaista monilla ihmisillä ympäri maailmaa. Monet käyvät läpi heräämiskokemuksia katsoessaan maailmaa ymmärtämättä sitä, minkä he näkevät tai tuntevat olevan epäsynkronissa. Joskus voi olla pelottavaa olla ihminen, ja pelko voi olla osa kokemustamme täällä.

Mutta mikä tärkeintä, meidän täytyy pysyä tietoisena siitä, MILLOIN JA MITEN PELKOA SYÖTETÄÄN MEILLE. Meitä syötetään, ja nielaisemme pelon toisilta ihmisiltä ja toisista lähteistä, ja tuo pelko ajaa meidät näihin TUNNESOLMUIHIN, ja silloin pakahdumme tai meistä tuntuu, ettemme pysty hengittämään tai toimimaan oman psyykkisen tai tunnetilamme vuoksi.

Siis ole mahdollisimman MYÖTÄTUNTOINEN toisille, jos et ole itse tällaisessa vaiheessa, ja ole olkapää, johon nojata (silloin kun pystyt), niille ihmisille joiden näet käyvän läpi miniromahduksia (joista tulee myöhemmin läpimurtoja) tai tunnehajoamisen.

Pidä tietysti huolta itsestäsi silloin, kun tarvitsee, mutta useimmat meistä pystyvät olemaan olkapää toisille, kun heidän täytyy käsitellä sisäistä maisemaansa, ja tätä varten monet meistä ovat täällä. Se on osa polkuamme, MISSIOTAMME, ja niin meidän on tarkoitus ANTAA TAKAISIN. Aivan kuten muut ihmiset planeetalla antavat meille omista missioistaan tai taidoistaan. Olemme yhtä heimoa, ja kenties taitosi on auttaa ympärillä niitä, joilla näet tunnesolmuja, kireitä tunteita, tunnereaktioita. Ehkä sinut suunniteltiin balsamiksi, joka auttaa heidät siitä läpi? Jotain harkittavaksi tässä kuussa, erityisesti jos tämä on uusi ajattelutapa sinulle.

Siis ole vain sen kanssa, kun huomaat näitä pieniä räjähdyksiä tapahtuvan ympärilläsi. Ja olemme tulossa myös jouluun, joka on usein tunteellisesti kiihkeää aikaa ihmisille. Tätä tapahtuu yhdistelmänä kiireestä, matkustamisesta ja ajasta, jolloin perhe/lapsuusenergiaa tai -ongelmia voi tulla pintaan – yhteydettömyyshaavoja sekä suurta yhteyttä, suurta rakkautta ja suurta sydämen avautumista. Se on täydellinen myrsky tunteellisesti.

Siis ole tietoinen, miten moni ihminen on tällä hetkellä TUNNETARPEESSA, ja muista, että PELKKÄ HYMY sinulta tai rakastava katse voi vaikuttaa. Kuten voi pelkkä kuuntelemisesi ja tukemisesi tuomitsematta silloin, kun he romahtavat – tuo hetki voi olla valtava heille ja auttaa tuntemaan täysin uudella tasolla, että on ymmärretty. TUEN VOIMA ON PALJON KAIVATTUA PARANTAMISVOIMAA. Ja sitä ajaa sellainen myötätunto, joka rakentaa yhteisöä ja leviää planeetan yli.

VIIVYTTELY

Jotkut teistä tuntevat, että olette ”sivussa” tai odottelette – odotatte elämää tai transformaatiota tapahtuvaksi. Jos olet rauhallinen ja antautunut sille, sinulla on voimallinen kuukausi tai pari, jotka liittyvät uuden syntymään. Mutta jos sinulla on vihaa tai turhautumista tähän liittyen, viestinä on, että tuo viha ja turhautuminen EI VOI KULKEA MUKANASI.

Viha ja turhautuminen ”pysähtymistä” kohtaan on itse asiassa syy siihen. OLET PÄÄSEMÄSSÄ KOSKETUKSEEN näiden tunteiden kanssa, jotta voit polttaa ne pois, ja kuitenkin valjastaa positiivisen tulienergian sisällä, ennen kuin siirryt uusiin olosuhteisiisi tai uuteen suhteeseesi. Ja se on todella tärkeää.

Siis te jotka olette todella ärsyyntyneitä siitä, miten asiat menevät tällä hetkellä, sen päättämisen SIJASTA, että jokin on mennyt pieleen maailmassanne tai universumi on unohtanut teidät, olkaa todella utelias siitä osastanne, joka on ärsyyntynyt, vihainen, turhautunut. ”Mitä tämä viha yrittää kertoa minulle, mikä osa energiakentästäni yrittää syntyä uudelleen?”

Jos tunnet vihan olevan krooninen ongelma itsellesi, hanki apua sen purkamiseen. Etsi neuvonantaja tai terapeutti tai parantaja tai ystävä, joka voi auttaa sinua vain olemaan tämän vihan kanssa ja avaamaan sen.

Koska monille teistä jotka viivyttelette ja olette turhautunut siitä, kysymykseni on: ”On toimia, joihin voit ryhtyä asioiden muuttamiseksi. Jos siis tunnet, ettet haluat ryhtyä noihin toimiin tai ettei universumi tue sinua, mitä saat tästä taukojaksosta, tästä tunteesta ja mitä tämä tunne yrittää kertoa sinulle?” Se on todella tärkeä kysymys teille, joten älä soimaa itseäsi, jos kuvaan sinua tällä hetkellä. Tämän tulen toisella puolella on transformaatio sinulle, ja tuossa vihassa ja turhautumisessa on energiaa. Ja voit avata ja selvittää sen, jotta voit siirtyä eteenpäin.

YHTEYS VAI TUOMITSEMINEN?

Yhteys (joka on rakkautta) vai tuomitseminen (joka on pelkoa), on mikroskoopin alla joulukuussa ja ilmestyy esiin useimpien meidän elämässä. Yhteyden ja tuomitsemisen välinen tanssi ja se, miten toisten (tai itsemme) tuomitseminen pitää meidät POIS SYDÄMESTÄ ja yhteydestä itseemme ja toisiin.

Saatat huomata, että tilaisuuksia ja suhdehetkiä tulee ISOSTI esiin tällä hetkellä auttamaan sinua tutkimaan tätä puoltasi. Monet teistä myös yhdistyvät uusiin tilaisuuksiin tätä kautta: ihmisiin joihin ette normaalisti yhdistyisi ja kokemuksiin, jotka normaalisti kieltäisitte itseltänne.

Niinpä kysy itseltäsi: ”Koenko tuomitsemista vai KOENKO YHTEYTTÄ?” Te jotka koette syvää yhteyttä, saatatte tuntea sydämenne, läsnäolokokemuksenne – läsnäolo planeetan kanssa, läsnäolo toisten ihmisten kanssa – täysin uudella tasolla. Uskomattoman läsnäolevia yhteyshetkiä universumin, tietoisuuden ja itsenne kanssa. Hyvin hereillä.

Yhtälailla jotkut kokevat vastakkaista, tuntevat vetäytyvänsä ihmisten luota, koteloituvansa pois elämästä ja tuomitsevat ulkopuolisen maailman. Jos tämä on sinun tarinasi, ole utelias siitä, MIKSI tuomitseminen tuntuu tällä hetkellä sinusta paremmalta kuin yhteys. Onko se toipumisentarvetta VAI PELKSTÄÄN VANHA TAPA, josta voit nyt päästää irti? Muista, ettemme jää elämässä yhteen paikkaan pysyvästi – ELÄMÄ ON LIIKETTÄ.

Mutta jos olet valmis olemaan utelias siitä, mitä ehkä kutsut varjopuoleksi tai negatiivisemmiksi tunteiksi, tämä on aikaa, jolloin siirrät ne pois ja yhdistyt taas USKOMATTOMAN NOPEASTI ja tietoisesti. Yllätyt, miten nopeasti voit päästä pois noista tuomitsemisista ja uusiin, kirkkaampiin kokemuksiin.

MEIDÄT ON RAKENNETTU MUUTOSTA VARTEN

Meidät on rakennettu selviytymään muutoksesta. Vain pelko kertoo, ettei ole. Meidät on rakennettu selviytymään muutoksesta – sitä varten olemme täällä, SITÄ MONET MEISTÄ OVAT TÄÄLLÄ ”PAIMENTAMASSA”.

Ja jos siis huomaat jääväsi kiinni pelkoon – ehkä joku kertoo sinulle tarinan, miten asiat menevät, ja alat panikoida, tai uutisissa kerrotaan tarinaa, miten kamala maailma on – ole vain todella tietoinen pelosta propagandana ja siitä, miten pelkoa käytetään rajoittamaan meitä ja potentiaaliamme.

Ja kaikille meille yksi suurimmista mestaruustesteistä jota käymme läpi tällä hetkellä, on, MITEN TYÖSKENTELEMME PELKOMME KANSSA, kun se tulee esiin, miten muunnamme sen ja pääsemme takaisin paikkaan, jossa LUOTAMME SIIHEN, KUKA OLEMME, JA ELÄMÄN PROSESSIIN päivästä toiseen.

En sano, että se on aina helppoa. Useimmille meistä sillä tavalla eläminen koko ajan ei ole normaalia. Mutta siihen meitä kaikkia pyydetään menemään nyt. Useampia ja useampia ihmisiä putkahtelee tuohon olotilaan, ja opettelemme kaikki ylläpitämään ja maadoittamaan sen enemmän kuin ennen.

Kiitos katselusta, ja paljon rakkautta kaikille. Upeaa joulukuuta.

Koko energiaraportti videona (englanniksi).

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/75-lee-harris/7231-29112018-joulukuun-2018-energiapaeivitys


Kommentointi on suljettu.