Henkiset & Fyysiset Oireet,Yleinen

IRTIKYTKENTÄ JA VAPAUTUS 3D/4D-MATRIISISTA JA MATELIJA-AIKAJANOISTA

21.01.2020, Katri Laitila

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
20.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tapahtuu merkittäviä moniulotteisia uudelleenkäynnistyksiä, mikä aiheuttaa suurta unentarvetta, ajelehtimista meditaatiotilaan ja tarkoituksellista parantamista visualisointimatkojen avulla. Saattaa olla orientoitumisvaikeuksia, tuota ”täällä muttei täällä” -tunnetta, kun on kahdella aikajanalla samanaikaisesti. Tämä uudelleenkäynnistys tuntuu fokusoituvan enimmäkseen siihen 3D/4D-matriisin matelija-aikajanaan, jossa useimmat ihmiset kokevat elämäänsä kyseenalaistamatta sitä.

On myös kausaalichakran aktivointia pään takaosassa ja selkärangan yläosassa, jossa matelija-aivokytkentämme 4D-matriisiin on. Tämä voi aiheuttaa pää-, niska- ja hartiakipua, kun tuo ”tukos” tai ”pistoke” paljastuu.

3D-matriisi paljastuu monille uusille sieluille, jotka tietäessään siitä voivat myös vapautua siitä. Näiden matelijaolentojen suunnitelma oli ”auttaa” meitä kontrolloimaan itseämme, saattaa meidät tasapainoon ja myös kokea tunnepurkaustemme kautta erityisesti, millaista on, kun on yksilöllinen tahto ja tunnereaktioita. Suuremmassa sielukuvassa tämän matriisin ovat valinneet kaikki ne sielut, jotka kokevat sitä, tavaksi uppoutua täydemmin 3D-kaksinaisuuskokeiluun. Näin ollen yksikään sielu ei ole tämän matriisin todellinen uhri tai vanki, koska vapaan tahtomme muistaminen vapauttaa meidät siitä.

Kuitenkin tämä 3D-matriisi on pohjimmiltaan rajoittava ja rajoittunut. Ja heräämme sen ulkopuolelle lisääntyvänä ihmismääränä. Kun tämä tapahtuu, matelijat (joita kutsutaan myös arkonteiksi ja dragoiksi) tuntevat kapinointiryminää heidän matriisissaan, joka on yhden mielen tekoälyohjelma, joka on alemmalla 4D-tasolla. Tämä tekoälyohjelma pitää arkontit tottelevaisessa sumussa, jossa heillä ei tarvitse olla mitään yksilöllisiä ajatuksia tai tunteita … kunnes hekin alkavat herätä, koska me, heidän ihmisvastineensa, alamme herätä. Kun jokainen heistä herää ihmisvastineensa avulla, se aiheuttaa heijastevaikutuksen tuossa yhdessä mielessä, tekoälyssä, 4D-matriisissa, mikä on kuin hyvänlainen virus.

Olen useiden viime vuosien aikana tietoisesti herättänyt matelija-aspektejani tästä tekoälyohjelmoinnista, sekä sielusirpaleitani (metasieluaspekteja) jotka ovat olleet kytkettynä 3D-matriisiin (tätä osien yhdistämistyö ja traumaparannus sisäisen lapsen, sisäisen suojelijan jne. kanssa tekee). Olen tehnyt tätä työtä myös sessioissa naisten kanssa, jotka ovat olleet valmiita siihen.

Yhdistyin tänään matelijasielusiskoihini sekä muihin 5D- ja korkeampiin metasielusiskoihini parannuspiirissä. Se oli hyvin koskettavaa, kun he johtavat kapinaa omien rotujensa puolesta, samanlaista mihin minä tunnen kutsun oman rotuni puolesta. Tunnen sydämessäni paljon rakkautta matelijoita ja heidän matkaansa kohtaan, ja olen tuntenut myös heiltä myötätuntoa ihmisiä kohtaan. Tämä on syvempää parannusta rotujemme välillä, ja sitä tarvitaan kovasti tällä hetkellä, kun se vapauttaa meidät kummatkin! Raivostuminen matelijoille ja heidän näkeminen pahana ei palvele perimmäisen anteeksiannon tarkoitusta ja ankkuroitumista 5D-taajuuteen kummallakin meistä!

Matelijasiskoni kertoivat minulle, että heidän yhden mielen matriisinsa on hajoamassa ja monet useammat heidän rodustaan päättävät irrottautua ihmisistä ja Maasta ja antaa meidän mennä … ja lähtevät planeetalle, jota heille on tarjottu ja joka sopii paremmin heidän rakenteeseensa. Tämä on merkittävä liike heille ja siksi myös ihmisille. Tämä kontrollimatriisien hajoaminen kaikilla tasolla on jatkuvan ylösnousemusprosessin merkittävä aspekti. 5D:ssä ei ole enää tarvetta kontrollimatriiseille.

Sinulla on nyt enemmän tilaisuus kytkeytyä täysin irti 3D-matriisista (minkä olet tehnyt jossain määrin, tai muuten et lukisi näitä sanoja) ja yhdistyä matelijavastineeseesi ja auttaa häntä kytkeytymään irti tuosta yhden mielen tekoälymatriisista.

Jaan huomenna uuden opetuksen ja opastetun meditaation tähän liittyen osana ”Deepen 2020” -videosarjaani. Tämä on myös sitä työtä, jota teemme henkilökohtaisissa sessioissa. Tässä on ohjattu meditaatio irtikytkeytymiseen matriisista (FB-livestä), ja uusi tulee pian ”Deepen 2020” -sarjassa!

Nyt on aika vapautukseen rakkauden avulla, vapauteen myötätunnon avulla ja itsenäisyyteen yhteyden avulla!

Rakkautta,
Jelelle Awen

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/129-jelelle-awen/7950-2012020-irtikytkentae-ja-vapautus-3d4d-matriisista-ja-matelija-aikajanoista


Kommentointi on suljettu.