Eläimet

Intentio ja ainutlaatuisuus kaikissa olennoissa

11.02.2018, Katri Laitila

***

Eläinkommunikoija Sandra Mendelsonin blogi 6.2.2018.

Eräs selkeimmistä viesteistä, mitä kaikenlaiset eläimet ovat minulle antaneet, on se, että jokainen heistä on aivan yhtä uniikki kuin me olemme, erilaisessa ”pisteessä omalla polullaan”. Tässä kaksi näkökulmaa, jotka valaisevat asiaa; ei vain eläinten yksilöllisyydestä, vaan selkeästä intentiosta ulkoapäin havaitsemamme käytöksen takana.

KOIRA: ”Olette nähneet, että kaikki koirat ovat erilaisia ja ainutlaatuisia — meillä on erilaisia kykyjä ja elämäntarinoita ja olemme erilaisilla kehityksen tasoilla, aivan kuten te ihmiset.

Me opimme myös erilaisia oppiläksyjä, joten joskus näette koiria jotka haukkuvat ja haukkuvat, eikä mikään lopeta sitä ja teidän pitää vain rakastaa heitä ja olla kärsivällisiä heidän kanssaan, heidän polullaan.

Teidän on tehtävä samoin ihmistenkin kanssa, jopa niiden kovien tapausten: Kuvitelkaa heidän loistavan säteilevää valoa syvältä sisältäpäin… siellä on vain sitkeää mutaa, joka peittää sen.  Koirat ja kaikki eläimet näkevät tämän valon, vaikkette te sitä pystyisikään näkemään.”

DJ (hevonen): DJ oli uusi tulokas tallissa, jossa oli joitakin hyvin viisaita hevosia, joilta oli tullut melko mieltä mullistavia, henkisiä viestejä. Hänellä oli tämä sanottavanaan:

”Värähtelyni ei ole niin voimakas kuin Stormyllä ja Honey Beellä, mutta olen omalla polullani, aivan kuten ne ihmiset, jotka ovat heräämässä.

Halusin tulla tähän talliin edistääkseni kasvuani, sillä intentio sille, että tästä tulee hoitava paikka oli jo asetettu. Asetin idean äitini päähän, että hän toisi minut tänne, koska tiesin, että oppisin ja kasvaisin ja päästäisin irti siteistä, jotka pidättelevät minua ja estävät nousuni.”

*

Lähde:

Intentio ja ainutlaatuisuus kaikissa olennoissa


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *