Kanavoidut viestit

IHMISKUNNAN EVOLUUTIO

17.03.2019, Katri Laitila

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
13.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme saaneet kysymyksen koskien Luojaenergian toteamusta kanavamme syvähypnoosisessiossa, jonka teki Suzanne Spooner. Kun luette tätä, pitäkää mielessä, että vaikka kysymys on tarkoin määritelty, siihen sisältyy ihmiskunnan evoluutio seuraavaan vaiheeseensa, ja siksi vastaus pätee aivan yhtä helposti moniin nykyolosuhteisiinne.

”Viime ”Puhetta Itsen kanssa” -sessiossa Luoja puhui siitä, miten monilla ihmisillä on ollut vähemmän-rakastavia suhteita toisten kanssa, joskus oppien oppitunteja ja toisilla kerroilla opettaen jonkin oppitunnin. Luoja lopetti sanomalla, ettei meidän tarvitse kokea tätä enää paljon pidempään. Voiko Neuvosto selittää lisää?”

Taas kerran kiinnitämme huomionne eroihin teidän ymmärryksessänne tilanteesta ”paljon pidempään” – eli pieni määrä päiviä, viikkoja, kuukausia jne. – ja meidän ymmärryksessämme, jonka perspektiivi olisi muutosten lukumäärä suhteessa ikuiseen ”menneisyyteenne” ja ”tulevaisuuteenne”. Olisimme voineet sanoa, että teillä on suhteellisen harvoja muutoksia käytävänä läpi, ennen kuin huomaatte laajamittaisia ja merkittäviä muutoksia itsessänne ja näin ympäristössänne.

Monet asiat jotka näette tällä hetkellä opetuksena, oppimisena, teille annettuna tai teidän itsellenne tuomana, monet asiat joita ”kestätte”, näette uusin tavoin ja niistä tulee nautinnollisia ja haluttuja. Teidän on tietysti vaikea hyväksyä tätä. Mutta ymmärtäkää, että koko käsityksenne itsestä ja tarkoituksestanne käy pian läpi muutoksen, jonka kuvittelemiseen teillä ei yksinkertaisesti ole työkaluja.

Jos kävisitte läpi kaikki toteamukset, joita olemme tehneet tässä ja muissa kanavoinneissa, ja hyväksyisitte ne faktana, niin saattaisitte alkaa ymmärtää. Nimittäin olemme kertoneet teille monta kertaa monin tavoin, mitä te olette ja mitä tiedätte itsestänne sitten, kun hyväksytte sen, mutta te ette pysty vielä hyväksymään. Kannatte paljon painolastia, jonka olette hyväksyneet totuutena. Alatte kyseenalaistaa nämä ”totuudet” ja sivuutatte ne, joiden huomaatte olleen harhaanjohtavia, pelkoa aiheuttavia tai tarkoitettuja kontrolloimaan, kun siirrytte lähemmäs ja lähemmäs seuraavaa suurta ymmärrystä itsestänne.

Teille näytetään unissa yöllä, meditaatioissa ja myös muutoksissa ympärillänne, mikä on mahdollista. Jos ette näe sitä, ette ehkä vielä etsi tai hyväksy sitä. Mikään sellainen ei tunnu teistä ”todelta”, mitä pidätte mahdottomana. Mutta tosiasia on tällä hetkellä, että teille näytetään, mikä on mahdollista, tai teidät laitetaan lisääntyvässä määrin tarkkailemaan, mikä on mahdollista.

Kun huomaatte ajattelevanne: ”En voi. En saa”, kysykää itseltänne: ”Miksi en voi? Miksi en saa? Kuka sanoo niin? Miksi hän sanoo niin? Hyväksynkö sen? Jos hyväksyn, miksi?”

Kun kysytte näitä asioita, kun teette näitä tietoisia päätöksiä – mitä tahansa päätöksenne ovatkin – olette ottaneet henkilökohtaisen voimanne takaisin. Tämä on erittäin valaiseva kokemus, kuten tulette näkemään.

Teille kaikille on tuttu ajatus siirtymisestä ylemmälle luokalle koulussa. Nyt tapahtuu niin, että olette tehneet riittävästi sitä ja lähestytte aikaa valmistua korkeampaan oppilaitokseen. Yliopisto saattaa olla vielä vähän kaukana, mutta lähdette alakoulusta.

Kiitos kysymyksestänne.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/86-ron-head/7433-1332019-ihmiskunnan-evoluutio


Kommentointi on suljettu.