Kanavoidut viestit,Yleinen

HYVÄKSY OMA PULLONHENKESI

21.01.2020, Katri Laitila

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
20.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties olette muutamana viime päivänä havainneet sellaista, mitä ennen piditte ihmeinä, kenties ette. Sillä ei ole merkitystä, koska ihmeitä on ilmassa.

Enää teidän ei tarvitse hokea, toivoa ja haluta, sillä elämämme on nopeasti kehittymässä paremminkin pullonhengeksi, kuin 3D-toivoksi ja -epätoivoksi. Kenties tämä ajatus on hämmentävä, koska ette ole vielä yhdistyneet omaan sisäiseen pullonhenkeenne, tai ette usko, että sellainen on mahdollista.

Niin se on, että pelkäätte, mitä ehkä tapahtuisi tai ei tapahtuisi. Kenties uskotte, että te ette ole tätä siirtymää. Tai jos olette, niin olette se, joka ei pysty tekemään, mitä muut tekevät. Tällainen on pelkästään jatkoa 3D-uskomuksille, että te ette ole tarpeeksi hyvä tai tarpeeksi viisas ollaksenne minkään eturintamassa. Muistonne palaavat 3D-aikoihin, jolloin teitä pidettiin outona tai jolloin te ja muut uskoitte, että te ette voisi koskaan menestyä 3D:ssä. Uhrautuva uskomus jonka poimitte perheestänne, yhteisöstänne tai muista 3D-paikoista.

Kenties jatkatte nurkassa kyyristelyä ja odotatte, että joku kertoo teille, että te pystytte. Me kerromme ja olemme tehneet sitä jo vuosia. Niin se on, että teidän täytyy tarttua 3D-esteeseenne. Kukaan ei voi tehdä sitä puolestanne.

Olette viisas, yli kaiken 3D-tiedon. Olette voimakkaampi kuin yksikään 3D-olento. Mutta jos haluatte jatkaa nurkassa kyyristelyä, se on teidän oikeutenne. Ette voi enää olla kahdessa maailmassa, joten teidän täytyy valita olevanne tuossa nurkassa ilman valtaa, ilman taitoja ja rajoittuneen persoonallisuuden kera, kuten olette luultavasti tehneet aioneita. Tai voitte hyväksyä voimanne ja julistaa maailmalle, että sitä kuka olitte 3D:ssä, ei enää ole.

Tämä ei ole rakettitiedettä. Tämä on pelkästään sitä, että löydätte, miten lahjakas olette universumeissa, ja mikä tärkeintä, nyt Maassa. Ette ole enää opiskelija, ”höynäytettävä hölmö” ja kyyristelevä ihminen. Olette universumien upea jumala/jumalatar.

Lakatkaa vikisemästä. Lakatkaa odottamasta, että joku antaa teille oikeuden olla tuo jumala/jumalatar. Lakatkaa teeskentelemästä, että olette vähemmän kuin olette, sopiaksenne johonkin 3D-maaryhmään. Teidän on aika olla.

Olemme yllyttäneet jotain samanlaista aiemmin. Erona on, että ennen teidät olisi julistettu erilaiseksi. Se ei ole totta nyt. Muut ihmettelevät pelkästään, miksi teillä ei ole tuota rohkeutta olla.

Jotkut teistä saattaisivat marista – ja ”marista” on oikea sana – että teillä on liikaa menetettävää, että toiset eivät ole kaltaisianne, että saattaisitte tehdä uudessa olemuksessanne jotain sellaista, mikä tuhoaa uranne, suhteenne tai jonkin muu, josta haluatte pitää kiinni epämukavuudestanne huolimatta.

Riittää. Teidän ei enää tarvitse kyyristyä aina, kun joku varakkaampi tai vahvemmalta näyttävä puhuttelee teitä alistuvasti. Tämä ei tarkoita, että teidän täytyy reagoida, vaan että tuollainen pikkumaisuus ei ole enää kovin tärkeää. Sillä se on samanlaista, kuin olisitte huolissanne dollarin kuluttamisesta, kun teillä on 10 miljardia dollaria. Typerää. Ja niin on tarpeenne teeskennellä, että te ette ole niin voimakas ja luova, kuin olette.

Energiat jotka nyt takovat Maata, lisäävät itseluottamustanne, taitojanne ja itserakkauttanne. Tuollaiset energiat eivät ole sattumaa, sillä on aika tulla aidoksi olennoksenne. Kaikki eivät tietenkään hyväksy tai ymmärrä teitä. Eikö teistä 3D:ssä olisi tuntunut samalta havaitessanne, että kotiapulaisenne oli voimakas universaali olento?

Sellainen olette nyt. Ette ole se kyyristelevä 3D-ihminen, jonka olette alkaneet hyväksyä ja jota pitää itsestäänselvänä. Ettekä ole narsistinen pelkuri, jonka täytyy todistaa, että hän on parempi kuin muu. Olette pelkästään te, uusien ajatusten ja tekojen kera. Joista kumpaakaan ei enää tarvitse piilottaa tai pakottaa.

Hyväksykää itsenne sellaisena, kuka olette. Ja odottakaa, että ne joiden kanssa haluatte olla tekemisissä, hyväksyvät myös. Heittäkää pois ne 3D-valepuvut, jotka ovat palvelleet teitä hyvin aioneita. Hyväksykää, että te ette ole nyt tai koskaan enää tuo henkilö. Ja sitten hyväksykää, että olette tosiaankin oma pullonhenkenne, joka kykenee luomaan ensin iloisen henkilökohtaisen elämän ja sitten ilon maailmaa. Sellaista olette kaivanneet aioneita. Se aika on nyt. Heittäkää pois valepukunne. Sallikaa sen, kuka olette, tulla esiin täydellä voimalla. Teidän on enemmän kuin aika tehdä se.

Monet teistä uskoivat, että jos sallisitte todellisen voimanne näkyä Maassa ollessanne, ette sopisi joukkoon, olisitte eristynyt, kaltoinkohdeltu ja yksin. Sellainen oli totta ennen. Vaikka teillä on nyt kaikki universaalit kyvyt ollessanne Maassa, monet teistä teeskentelevät, että teillä ei ole.

Teidän täytyy muuttaa ajattelunne piiloutumisesta laajentumiseen. Ilmaistaksenne täysin taitojanne – vanhoja ja uusia. Nimittäin te ette kasvata häntää tai muutu siniseksi – pysytte 3D-kehossa, lähestyen elämää uudella tavalla maan päällä. Sallikaa tuon ajatuksen kulkea koko olemuksenne läpi. Ja sitten kannustakaa solujanne ja uskomusjärjestelmiänne sopeutumaan uuteen ”sinuun”. Jotkut teistä elävät ikään kuin 1800-luvulla ja kieltäytyvät tunnustamasta mitään keksintöä, joka on luotu vuoden 1900 jälkeen. Voisitte tietysti tehdä niin, mutta miksi haluaisitte?

Teidän on aika hyväksyä itsenne täysin Maassa ollessanne, myös sen elämänilon luominen, jota olette kokeneet monissa muissa paikoissa. Ette ole enää 3D:tä, eikä teillä ole tarvetta teeskennellä, että olette. Nauttikaa uudesta maailmastanne ja uudesta elämästänne, niin kuin tarkoititte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä. ”Miksi kieltää itsensä?” on uusi mantranne ja elämänne.

Jotkut teistä kommentoivat, että kaikki eivät voi olla tätä tai tuota. Eivät tietenkään. Mutta toisaalta, tuollainen on 3D-ajatus, jolla ei ole mitään tekemistä teidän ainutlaatuisten taitojenne ja kiinnostustenne kanssa. Te ette ole kenenkään kaltainen. Ja se ajatus, että saattaisitte olla, indikoi, että pidätte kiinni 3D-peloista ja -uskomuksista, joilla ei ole mitään tekemistä uuden olemuksenne kanssa.

Uskalla olla sinä seuraamalla iloasi, ja kaikki loksahtaa paikoilleen täydellisesti ja helposti. Yritä säilyttää 3D-pelkosi, ja tiesi on kuoppainen ja rajoittunut 3D-kykyihisi. Niin olkoon. Aamen.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/7952-2012020-hyvaeksy-oma-pullonhenkesi


Kommentointi on suljettu.