HYVÄÄ UUTTA VUOTTA TAIVAISTA

Enkeleitä kanavoinut Ann Albers (www.visionsofheaven.com)
28.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävämme, rakastamme teitä hyvin paljon.

Kun vuotenne lähestyy loppuaan, niin sen sijaan että huokaatte kollektiivisesti helpotuksesta ja sanotte: ”Huh, luojan kiitos se on ohi”, on aika fokusoitua elämäänne kiitollisuuden ja rakkauden kera. Sielu tietää, että elämän jokainen kallisarvoinen hetki maaplaneetalla on lahja – riippumatta siitä, miten haastava tai helppo se on. Kun vuosikymmen vaihtuu, rakkaat ystävät, käyttäkää se tilaisuutena kiittää elämästänne, siunauksistanne ja ennen kaikkea itsestänne.

Teillä oli suurta rohkeutta inkarnoitua maaplaneetalle näinä myrskyisinä ja uskomattomina aikoina! Teillä on rohkeutta joka aamu, kun päätätte taas herätä taivaista ja sukeltaa takaisin maauneenne. Teillä on rohkeutta olla totuuden kantajia – että rakkaus on suurempi voima kuin viha, ystävällisyys on jaloa ja ymmärrykseen pyrkiminen on vallan/voiman korkeampi muoto kuin yritys olla oikeassa.

Monilla teistä ei ollut helppo vuosi. Äiti Maanne meni syvälle sisäänsä hoivatakseen itseään, mikä sai monet teistä prosessoimaan tunteita, joiden olemassaolosta sisällänne olitte aiemmin tietämätön. Poliittinen ja yhteiskunnallinen ilmapiirinne oli äärimmäisen jakautunut. Näytti tapahtuvan ”joukkomaastapakoa”, kun monet sielut lähtivät planeetalta äkkiä ja varoittamatta.

Monet teistä ovat kysyneet meiltä täällä taivaissa: ”Mihin maailma on tulossa?” Rakkaat ystävät, siihen on vain yksi vastaus … rakkauteen. Maailmanne yrittää kasvaa rakkauteen.

Olette valotyöntekijöitä. Olette tämän rakkauden soihdunkantajia! Olette niitä, jotka kaipaavat ykseyttä monimuotoisuuden keskellä. Olette niitä, jotka rukoilevat ja yrittävät rakastaa valoa myös niiden sisällä, joiden persoonallisuutta ette voi sietää. Olette niitä, jotka vahvistavat Äiti Maatamme.

Riippumatta siitä, miten paljon tai vähän tunnette saaneenne aikaan tänä vuonna, miten monta päätöstä olette pitäneet tai olleet pitämättä … olette niitä, joilla on rohkeutta tuoda rakkaus pintaan täällä maan päällä.

Olette niitä, joilla on rohkeutta elää joka päivä tietoisemmin, ja kun lankeatte vanhoihin pelkoihin, vanhoihin kiukkuihin ja vanhoihin epäilyksiin, teillä on sisäistä lujuutta etsiä taas yhteytenne enkeleihin ja Jumalaan saadaksenne vahvistusta.

Kukaan teistä ei ydinolemuksessaan ole mitään vähemmän kuin se rakkaus, joka elää kaikissa asioissa ja kaikissa olennoissa. Jokainen teistä on täällä löytääkseen sen, tunteakseen sen, jakaakseen sen ja ennen kaikkea … ollakseen se.

Päätökset joita teette, ovat upeita. Tavoitteenne ovat itsenne rakastamisen tekoja. Jos kuitenkin teette vain yhden päätöksen ja teillä on vain yksi tavoite tulevana vuonna – tosiaankin loppuelämäänne varten – tehkää tämä yksinkertainen päätös:

”Kaikessa mitä ajattelen, kaikessa mitä teen, jokaisessa sanassa jonka puhun, yritän tuoda lisää rakkautta pintaan.”
 
”Ennen kaikkea, tänä vuonna ja aina, yritän rakastaa itseäni. Yritän puhua itselleni ystävällisesti. Yritän kunnioittaa tunteitani. Yritän olla aito. Menen sitä kohti, mikä tuo minulle iloa ja ”käännän toisen posken” poispäin siitä, mikä tuo minulle tuskaa. Annan arvokkuutta valolle sisälläni ja kaikissa muissa ja kieltäydyn antamasta arvokkuutta pimeydelle riippumatta siitä, miten se esittäytyy. Valitsen rakkauden.”

Rakkaat ystävät, tämä on sielunne päätös – ei ainoastaan uuden vuoden ja uuden vuosikymmenen alkaessa, vaan jokaisella hengenvedollanne maaplaneetalla.

Rakastamme teitä. Kunnioitamme teitä. Todistamme valoanne, kun se tulee esiin ja vahvistuu jatkuvasti maailmassa, joka tarvitsee sitä. Olkaa lempeitä itsellenne tulevana vuonna. Kunnioittakaa sisäistä valoa. Käyttäytykää niin, kuin tietäisitte, että Jumala kokee teidän elämäänne, sillä Jumala elää toisiaankin sisällänne ja kokee jokaista teitä.

Onnellista uutta vuotta, rakkaat ystävät. Jatkakoon rakkauden valo laajentumista elämänkokemuksissanne maan päällä, ja oppikaatte näkemään harhakuvien yli ja vain tämän rakkauden.

Jumalan siunausta! Rakastamme teitä hyvin paljon.
Enkelit

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/25-muita-kirjoittajia/7911-28122019-ann-albers-hyvaeae-uutta-vuotta-taivaista