HPV-rokotteesta infoa (tämä löytyy nyt linkki-listastakin)

HPV-ROKOTE ON PALJON VAARALLISEMPI KUIN MITÄ SUOMEN THL HALUAA KANSALAISTEN USKOVAN!!!

Koska Suomen THL on ilmoittanut aloittavansa alunperin tytöille suunnattujen HPV-rokotteiden (kohdunkaulansyöpää vastaan) antamisen tänä syksynä myös pojille (niitä on jo annettu kuluneen kesän kuluessa), päätin jakaa kansalle tietoni kyseisistä rokotteista.

Tekstikoosteet ovat kirjasta Rokotteet ja vaiettu tieto (2018), jonka kirjoitin yhdessä Elina Hytösen kanssa. Kyseiset HPV-artikkelit suomeksi ja englanniksi, ovat vapaasti ladattavissa.

Rokotevalmistaja Merckin oman, alkuperäisen englanninkielisen pakkausselosteen mukaan (package insert) sen HPV-rokotteet Gardasil ja Gardasil 9 kykenevät aiheuttamaan mm. autoimmuunisairauden, halvauksia, veritulppia, anafylaktisia eli shokinkaltaisia vakavia reaktioita, epileptisiä kohtauksia ja – KUOLEMAN. Huomaa pakkausselosteesta napatusta otteesta, kuinka sana ”kuolema” (death) on kätketty keskelle lieviä yleisoireita (kuten huonovointisuus ja vilunväreet…).

Haluaisin kovasti tietää, miksi Suomen THL ja sen rokotteisiin erikoistunut lääkäri Hanna Nohynek eivät koskaan kerro näistä asioista kansalle? Lääkeinfon sivuilla oleva suomenkielinen pakkausseloste ei myöskään mainitse näitä.

Kirsi Lohtaja

*

https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=&d=10205826&i=MSD_GARDASIL+9_GARDASIL+9+injektioneste%2C+suspensio%2C+esit%C3%A4ytetty+ruisku

Gardasil 9 injektioneste, suspensio, esitäytetty ruisku 9-valenttinen ihmisen papilloomavirusrokote (rekombinantti, adsorboitu) Yleisiä ohjeita. Lue tämä pakkausseloste huolellisesti, ennen kuin sinut tai lapsesi rokotetaan, sillä se sisältää sinulle tai lapsellesi tärkeitä tietoja.
***

 Tässä lisätiedot linkkeinä: