HOPEAVESI

(Tilasin juuri itsekin hopeavett√§, kissan iho tarvitsee hoitoa ūüôā Sit√§ saa tilattua mm. luontaistuotekaupoista ūüėČ Ja jos jollakin on kokemuksia hopeaveden k√§yt√∂st√§, saa kertoa <3 -Katri)

***

http://magneettimedia.com/taman-vuoksi-kaytan-kolloidihopeaa/

Lue myös:

Kolloidihopea on tehokas ja turvallinen vaihtoehto antibiooteille
Kolloidihopea ja miksi lääkeyhtiöt eivät pidä siitä
Kolloidihopea ‚Äď unohtunut ihmehoito

***

T√Ą√ĄLT√Ą INFOA:

http://www.hopeavesi.net/index.htm

Hopeavettä
SEPP√ĄL√ĄNM√ĄEN¬† MARJATILA,¬† Pieks√§m√§ki

 

HOPEAVESI¬† JA¬† SEN¬† K√ĄYTT√Ė¬†

Hopeaveden on laboratoriokokeissa todettu tappavan 650 bakteeria, virusta, sientä ja hiivaa, sekä yksisoluisia alkueläimiä. Tutkijat kertovat, että he eivät tiedä yhtään mikrobia, mikä ei olisi lamaantunut hopeasta laboratoriokokeissa.

Hopeavettä pidetään yhtenä tehokkaimmista luonnon antibiooteista. Tehokkaampia lienee ainoastaan tuli (Tri Rima)

HOPEA

Hopea on luonnon oma antibiootti. Sen parantava vaikutus on tunnettu jo vuosisatoja. On tiedetty, että säilyttämällä vettä ja juomia hopea-astioissa ei juomat pilaannu. Keittämällä hopealusikoita on syntynyt parantavaa vettä. Kaapimalla lastuja hopeaesineestä ja sekoittamalla se mehiläisvahaan on saatu aikaan ihosairauksia parantavaa voidetta. 1900 luvun alussa vuoteen 1940 saakka oli lääkeluetteloissa lukuisia hopeatuotteita ja niitä käytettiin sairauksien hoidossa antibioottien tapaan. Antibioottien keksimisen jälkeen hopeatuotteet poistui lääkelistoilta antibioottien tieltä. Silloiset hopeatuotteet olivat kalliita ja vaikeasti valmistettavia. Hopeaa on uponnut laivojen mukana meriin, tuhoutunut tulipaloissa ja vähentynyt kulumalla. Hopeaa on maailmassa tallella noin 100 g jokaista maan asukasta kohden. Se on pääosin koruina, hopea-astioina ja ruokailuvälineinä sekä kolikoina. Pieni osa on sijoittajien kassakaapeissa jota ei ole näkynyt vuosiin.  Maailmassa hopean vuosituotanto on noin 3 g/asukas. Se käytetään kaikki nykyisin teollisuudessa, eikä maailman hopeavarat ole lisääntymässä.

 

HOPEAVESI

Hopeavesi valmistetaan nykyisin sähköelektrolyysin avulla. Hopeavesi sisältää ainoastaan tislattua vettä ja puhdasta hopeaa. Hopeaa valmistamassamme hopeavedessä on käyttötarkoituksesta riippuen 10 -20 mg/ vesilitra. Hopea on osaksi ionisessa ja osaksi kolloidisessa muodossa. Ionit on positiivisesti sähköllä varautuneina. Koska hopeapartikkelit ovat samanmerkkisesti varautuneita hylkivät ne toisiaan ja ovat erittäin aktiivisia, kun ne törmäävät entsyymeihin. Yhdessä ml:ssa hopeavettä on useita miljardeja hopeaioneja eli hopeapartikkelit ovat todella pieniä. Hyvässä hopeavedessä hiukkaskoko on 2 Р100 nm. Hopeavesi on mauton. Se on lievästi alkalista.

 

HOPEAVEDEN OMINAISUUDET

Hopeavesi on ihmisille ja eläimille täysin myrkytön. Se ei aiheuta riippuvuutta eikä sillä ole mitään sivuvaikutuksia. Se ei myöskään haittaa lääkkeiden käyttöä. Hopeavesi suojelee sairastumiselta ja jos sairastut, niin hopeaveden käyttö tukee lääkehoitoa.

Lääkeantibiootit ovat valikoivia eikä tehoa, kun muutamiin bakteereihin, joita varten ne on kehitetty. Hopeavesi on hyvin laajavaikutteinen ja se näyttää tuhoavan bakteereja, viruksia, hiivoja, sieniä sekä ameban tyyppisiä alkueläimiä. Myös mikroskooppisen pieniä loisia ja niiden munia kerrotaan hopeaveden tuhoavan. Kaikki nämä tarvitsevat happea aineenvaihduntaansa ja sitä ne ottavat pinnallaan olevien entsyymien avulla. Hopeaionit näyttävät lamauttavan näiden entsyymien toiminnan hetkessä. Perustuuko hopeaionien teho sähkövaraukseen vai johonkin muuhun ominaisuuteen on arvoitus, mutta teho on nopea. Ihmisten ja eläinkunnan aineenvaihdunta on erilaista, eikä hopeavesi aiheuta meille haittaa. Hopeavesi desinfioi itse itsensä. Sitä käytetään myös desinfiointiaineena.

EU:ssa hopeavettä saa myydä vain ulkoiseen käyttöön. Syyksi sanotaan, että siitä ei ole esitetty riittäviä tutkimuksia. Koska hopea on alkuaine ja sitä ei voi patentoida  on se arvoton lääketeollisuudelle. Siksi lääketeollisuus ei ole kiinnostunut siitä. Kolloidinen hopea lienee paras suoja-aine pelättyjä bioaseita vastaan. Maailman hopeavarastot on niukat. Siksi hopean käyttöä ei haluta lisätä. Nykyisin koko maailman vuosituotanto menee teollisuuden tarpeisiin. Jos hopean hyötykäyttöä lisättäisiin, pitäisi aloittaa hopeisten korujen ja ruokailuvälineiden sulattaminen teolliseen käyttöön.

 

HOPEAVEDEN K√ĄYTT√Ė

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Desinfiointiaineena: Koska hopeavesi tappaa bakteereja, viruksia, sieni√§, hiivoja ja alkuel√§imi√§, voi sit√§ k√§ytt√§√§ yleisdesinfiointiaineena sumuttamalla sill√§ pintoja, esineit√§ asusteita, k√§si√§, kasvoja kainaloita, varpaita ym.¬† ruumiinosia. Hopeavett√§ k√§ytett√§ess√§ ei tarvitse pel√§t√§ jos ainetta menee silmiin. Se ei kirvele. Saksalaisissa synnytyssairaaloissa hopeavett√§ (hopeanitraatti eli laapis) on tiputettu vasta syntyneiden vauvojen silmiin est√§m√§√§n silm√§tulehdusta. Hopeavesi est√§√§ bakteereista johtuvat hajut. Hopeavedell√§ voi torjua pahanhajuista hengityst√§, kainalo- ja jalkahien hajua, k√§ytt√§m√§ll√§ hopeavett√§ desinfioivana suuveten√§ ja suihkuttamalla sit√§ kainalodeodoranttien tapaan.¬† Hopeavedell√§ voi est√§√§ jalkahien hajun sumuttamalla sit√§ kenkiin, sukkiin ja varpaisiin.

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Hopeavedell√§ voi desinfioida iholta naarmut, hankaumat, ihottumat, auringon polttamat, jalkasienen, kynsisienen jne. Sen kerrotaan poistavan syyl√§t ja parantavan aknen, silsan jne? Silm√§- ja korvatulehduksen hoidossa tipautetaan pipetill√§ 2 tippaa kaksi kertaa p√§iv√§ss√§ kipeytyneeseen kohteeseen mikrobien lamauttamiseksi. Pit√§√§ muistaa, ett√§ hopeavesi¬† tappaa bakteereja, viruksia, hiivoja, sieni√§ ja alkuel√§imi√§, mutta ei paranna. Kun n√§m√§ kiusankappaleet lamautuu ja kuolee, niin luonto parantaa. Hoidettavan paikan desinfiointi on helppo tehd√§ sumupullolla, hopeavedell√§ kostutetulla vanutupolla tai pipetill√§. Siteet ja k√§√§reet voi kostuttaa my√∂s hopeavedell√§. Apteekista voi ostaa haavalaastaria, jonka haavatyyny on kostutettu hopeageelill√§.

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Veden s√§ilytys: Veneilij√§t ja karavaanarit on vuosikymmeni√§ k√§ytt√§neet vesitankeissa hopeavett√§ veden s√§ilytykseen. Hopeavett√§ lis√§t√§√§n 0,5 ‚Äď 1 dl 100:n vesilitraan. Hopeaionit est√§v√§t vesis√§ili√∂iss√§ ja putkissa mikrobien kasvun ja vesi s√§ilyy k√§ytt√∂kelpoisena useita kuukausia. Samaan k√§ytt√∂√∂n on myynniss√§ hopeapulveria ja hopeaverkkokasetteja, joiden luvataan pit√§v√§n juomaveden juomakelpoisena jopa vuoden. Samaan tapaan voi lis√§t√§ hopeavett√§ kylpytynnyriin, poreammeeseen ja ilman kostuttajaan. Lis√§ys est√§√§ pitk√§√§n mikrobi ongelmat.

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Kasvien hoitoaineena kerrotaan hopeaveden est√§v√§n mikrobien kasvua ja siksi sit√§ myyd√§√§n yhdysvalloissa puutarhav√§elle kasvien hoitoon. K√§ytt√∂m√§√§r√§t on hyvin pieni√§ ja vain kasvi ja kasvualustan pintaa hieman kostutetaan sumuttamalla, jotta mikrobit ei h√§iritsisi kasvin kasvua.

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† El√§imien vaivojen hoidossa k√§ytet√§√§n hopeavett√§ monella tavalla. Naarmujen ja hoidettavien kohteiden desinfiointi hopeavedell√§ ja suojasiteiden kostuttaminen, jotta mikrobit ei p√§√§se aiheuttamaan tulehdusta tai muuta kiusaa. My√∂s lemmikkien kuivikkeet voi sumuttaa hopeavedell√§. Se est√§√§ bakteerien toiminnan ja hajut.

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Sis√§ilman pit√§minen puhtaana mikrobeista on mahdollista jos talossa on koneellinen ilmanvaihto. Se voidaan tehd√§ sumuttamalla ilmasuodattimet niiden puhdistuksen yhteydess√§ hopeavedell√§. T√§m√§ k√§sittely pit√§√§ ilman pidemp√§√§n mikrobeista vapaana.

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Kodin keitti√∂n, pesutilojen ja s√§ilytystilojen sein√§pintojen desinfioinnissa sumutus on helpoin k√§ytt√∂tapa. Ulkoilukenkien ja varusteiden huollon yhteydess√§ olisi k√§yt√§nn√∂llist√§ sumuttaa niiden sis√§pinnat hopeavedell√§. Se est√§isi hiivojen ja sienien kasvua, kun varusteet k√§yt√∂ss√§ kostuu.¬† PC:n n√§ppiksen, ovenkahvojen, auton ratin ja monien k√§ytt√∂esineiden desinfiointi voi olla esimerkiksi flunssakauden aikana paikallaan, jotta taudit ei levi√§ henkil√∂lt√§ toiselle. Esimerkiksi kausiflunssaan ei ole mit√§√§n toimivaa rokotetta, koska rokotteet vaikuttaa vain muutamaan viirukseen ja flussaviruksia on yli 200. Hopeavedell√§ on todenn√§k√∂isesti vaikutusta kaikkiin n√§ihin viruksiin. Mm. Hongkongin metroasemalla sumutetaan hopeavesivalmisteella liukuportaiden kaiteet ja junien tolpat aina ennen flunssakauden alkua.

–¬†¬†¬†¬†¬†¬† Hopeavett√§ voidaan k√§ytt√§√§ my√∂s talonrakennuksessa homeiden ja sienitautien torjuntaan. M√§rk√§tilojen puukalusteet voi k√§sitell√§ hopeavedell√§ mikrobeja vastaa. Yhdysvalloissa on hopeavedell√§ k√§sitelty√§ puutavaraa saatavana. Jotkut rakentajat k√§ytt√§v√§t hopeavett√§ vesiohenteisten maalien ja tapettiliisterin lis√§aineena. T√§m√§n uskotaan est√§v√§n vuosia mikrobien kasvua ja pit√§v√§n osaltaan sis√§ilmaa puhtaampana.

 

HOPEAVEDEN K√ĄYTT√ĖRAJOITUKSET

  • ¬†¬† Ihmisess√§ on hopeaa noin 9,0 mg. Keho tarvitsee hopeaa ilmeisesti t√§m√§n pienen m√§√§r√§n immuunij√§rjestelm√§n yll√§pitoon? Ylim√§√§r√§inen hopea poistuu kehosta luonnollisia teit√§ pitkin. Turvallinen k√§ytt√∂m√§√§r√§ ihmisill√§ on enint√§√§n 0,05mg vrk:ssa kehon painokiloa kohti, jotta ylim√§√§r√§ist√§ hopeaa ei ala ker√§√§nty√§ kehoon. Siten esim. 60 kg painava henkil√∂ voisi jonkin sairauden hoidossa k√§ytt√§√§ 3,0 mg hopeaa vuorokaudessa, vaivojen hoidossa. Jos hopeaveden pitoisuus on 10 ppm eli hopeaa on 10 mg/l olisi suurin k√§ytt√∂m√§√§r√§ 60 kg henkil√∂ll√§ enint√§√§n 3,0 dl/vrk, jolla hopeaa ei ala ker√§√§nty√§ kehoon. T√§llaiseen k√§ytt√∂m√§√§r√§√§n ei mink√§√§n vaivan hoidossa ole mit√§√§n syyt√§.
  • ¬†¬† K√§yt√§nn√∂ss√§ t√§yden hy√∂dyn hopeavedest√§ saa hyvin pienill√§ hopeavesim√§√§rill√§. Aikuisilla ihmisill√§ esimerkiksi suuveten√§ riitt√§√§ 1-2 tl annos pit√§m√§√§n ikenet kunnossa. Kurkkuvaivoihin riitt√§√§ 1-2 rkl kurlausveten√§. Jos se ei poista vaivaa pit√§√§ menn√§ l√§√§k√§riin. Ihon hoidossa suihkepulloa k√§ytt√§en ovat hopeavesim√§√§r√§t my√∂s hyvin pieni√§.

 

  • Mik√§li hopeavett√§ nautitaan liian suuria m√§√§ri√§ ja se alkaa ker√§√§nty√§ kehoon,¬†¬† on seurauksena pitk√§aikaisesta liiallisesta k√§yt√∂st√§ ihon sinistyminen. T√§t√§ sairautta kutsutaan nimell√§ ARGYRIA. Jotta iho alkaisi sinisty√§, pit√§isi paljon vahvempaa hopeavett√§ juoda useita kuukausia monta litraa p√§iv√§ss√§, jotta hopeaa ker√§√§ntyisi riitt√§v√§sti kehoon. Argyriaan ei tiett√§v√§sti kuole, mutta sen ei tiedet√§ my√∂sk√§√§n est√§v√§n mit√§√§n sairautta.

Hopeavesi on hyvin monipuolinen suoja-aine. Pienessä taloudessa riittää pikkupullo vaivojen hoitoon, mutta usein olisi tarpeellista sumuttaa hopeavedellä jalkineita, märkätilojen kalusteita, lemmikkien kuivikkeita tai varastoon vietäviä tavaroita, jotta niihin ei kosteuden seurauksena bakteeritoiminnasta kehittyisi hajuja. Tällaiseen laajempaan käyttöön on taloudellisempaa ostaa hopeavettä isommissa pakkauksissa. Taloremontin yhteydessä tai uutta taloa rakentaessa voisi viimeistelyvaiheessa hopeavesikäsittelyllä varmistaa että talossa ei ole terveyshaittoja. Hopeavedellä käsitellyt materiaalit pysyvät pitkään antibakteerisina.
Valmistamme hopeavedestä myös geeliä ihonhoitoon. Hopeavesigeelin käyttökohteita ovat: Agne, naarmut, haavat, palovammat, auringon polttama iho, ihottumat, silsa, syylät, hyönteisten puremajäljet, sieni-infektiot, vyöruusu ja säärihaavat. Hopeavesigeeli sopii myös käsidesiksi.
Lähdeluettelo

Hopeavettä  suoraan valmistajalta
SEPP√ĄL√ĄNM√ĄEN¬† MARJATILA,¬† Pieks√§m√§ki
www.herukoita.info
tai

www.hopeavesi.net

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tiedot tässä selvityksessä on tarkistettu useammasta luotettavana pitämästämme tietolähteestä. Pidämme tässä selvityksessä esitettyjä tietoja luotettavina. Lääkelaitos ei ole arvioinut tätä selvitystä hopeavedestä ja sen käytöstä. Tässä esitetyillä hopeaveden käyttötavoilla ei siksi taata varmaa sairaudesta parantumista tai sairauden estoa. Emme ole lääkäreitä, joten emme voi tarjota lääkäriapua. Jos sinulla on ongelmia, pitää ottaa yhteyttä laillistettuun lääkäriin. Olet itse yksin vastuussa omaan terveyteen ja ravitsemukseen liittyvistä asioista. Hopeavesi eli kolloidinen hopea on luontaistuote, Se on tarkoitettu pelkästään ulkoiseen käyttöön, eikä sitä ole EU:ssa hyväksytty kehon sisäiseen käyttöön.

2 kommenttia

  1. Myrkkyä hopeamaljassa juttu täyttä tuubaa. Pelko että ihmiset käyttävät hopeavettä ja lopettavat lääkkeiden käytön ja näinollen lääketeollisuus kärsisi inflaation. Ja lääkärit menettävät palkkioitaan reseptien kirjoituksista yms.Hopeavettä ei voi patentoida ja siksi se ei ole lääketeollisuudelle kannattavaa ja sen vuoksi se pitää mollata myrkyksi jota se ei ole oikein käytettynä. Todellisuudessa se on tehokkaampi virusten, sienien, bakteerien jne. hoidoissa kuin yksikään lääketieteen luoma kemiallinen versio. Eikä hopeavedelle tule mitään esteitä niin kuin mm. antibiooteilla saa aikaan määrätyn tilan jolloin se lakkaa toimimasta ja tauti rehottaa ja voi vaikka tappaa. Kolloidihopea ei menetä tehoaan lainkaan et tule immuuniksi sen käytölle ja käytä sitä oikein. lääketiede alkaa olla pulassa kun sairaat oppivat ajattelemaan omilla aivoillaan eivätkä pokkuroi lääkäreitä kuin jumalina ja kaiken tietävinä ihmeidentekijöinä. On jo aikakin ottaa omat aivot narikasta alkaa ylläpitämään omaa terveyttään parhailla ravintoaineilla ilman myrkyllisiä haittavaikutuksia täynnä olevia lääkkeitä ja alkaa olla rikastuttamatta lääketeollisuutta oman terveytensä kustannuksella.

Kommentointi on suljettu.