Yleinen

HELMIKUUN KARJUVAT PURKAUKSET

09.02.2014, Katri Laitila

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
6.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuusi päivää helmikuusta kulunut ja meillä on ollut jo 14 M-luokan auringonpurkausta.

Ne ovat laukaisseet paljon vihaa ja väkivaltaisia tapahtumia ja nuolia on sinkoillut edestakaisin kaikkialla – henkilökohtaisista suhteista ja intensiivisistä keho/terveysräjähdyksistä hallitusten päätöksiin ja Hollywood-tarinoiden läikkymiseen tosielämän maailmannäyttämölle.

Kaikki tämä energia johtuu osittain siitä, että a) ei omisteta jotain itsessä ja projisoidaan se ulospäin tai b) saadaan jonkun toisen projektiot, koska hän ei omista omia juttujaan, ja tämä tuntuu siltä, että isketään nyrkillä toistuvasti tai rekka peruuttaa päälle.

Hengitä sisään omaa elämänvoimaasi. Pyydä, että kaikki mikä ei ole sinun, lähetetään takaisin oikealle omistajalleen. Kysy itseltäsi, tunnetko aina, että jokin on sinun vikasi. Mistä se tulee? Tunnetko olevasi vastuussa toisten ihmisten vaikeuksista vai syytätkö toisia ihmisiä omistasi?

Paljon energiaa lentelee ympäriinsä, kun pyrimme löytämään oikean tasapainon rajojemme ja vastuidemme välille. Missä kohtaa ojennamme terveesti köyden avuksi ja missä hyppäämme reikään ja yritämme vetää ylös jonkun, joka ei halua hievahtaakaan? Missä kohtaa pidämme terveesti jotakuta vastuussa olevana ja missä pidämme kiinni katkeruudesta, vihasta ja mielipahasta, mikä jäytää jatkuvasti ja pidättelee meitä?

Tänään on hyvä päivä karistaa se pois – mene kävelylle tai hölkkäämään, tanssi tai huuda musiikin soidessa kovalla. Päästä karjuntasi ulos hyvällä tavalla!

Miten teillä kaikilla kulkee?

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

Lähe:

http://luxonia.com/viestit/44-dana-mrkich/4283-622014-helmikuun-karjuvat-purkaukset


Kommentointi on suljettu.