Yleinen

Heinäkuu 2013 – Ote tyrskyraportista – Pikakelausta!

19.07.2013, Katri Laitila

OTE TYRSKYRAPORTISTA – PIKAKELAUSTA!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Heinäkuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuu tuo meille sekavan sekoituksen erilaisia tekijöitä. Ikään kuin olisi avattu kaikenvärisiä maalipurkkeja ja maalia heitetty kaiken päälle. Kauniita ja eläviä uuden elämän värejä on roiskittu sattumanvaraisesti, kun taas tuolla on kuolevan ja vääristynen todellisuuden sameita väriläikkiä. Tehtävämme ei ole ainoastaan valita kauniita ja kirkkaita värejä ja olla piittaamatta synkistä väreistä, vaan myös maalata uutta kuvaa uuden maailman elävin värein, mikä yhdistyy kaksinaisuuden sameisiin väreihin tavalla, mikä luo täysin uuden dynamiikan.

Vanha maailmamme ei ole sama kuin ennen. Enemmän ja enemmän luurankoja kaatuu kollektiivipsyykemme kaapista. Tämä laukaisee lisää huolestuneisuutta, paniikkia, epävarmuutta ja pelkoa joissain ja tuo samalla suurta heräämistä toisille. Kaksinaisuuden maailma romahtaa dramaattisesti kaikkialla ympärillämme. Asiat jotka ovat aina tuntuneet turvallisilta ja vakailta, tuntuvat nyt epävarmoilta, arveluttavilta tai ontoilta. Se on kuin kulkemista maisemassa, mikä on täynnä kätkettyjä maamiinoja – kävelemme hienoista rajaa elämän ja kuoleman, harhan ja todellisen välillä. Sen läpi navigoiminen vaatii valtavaa keskittymistä, selkeyttä, totuudenmukaisuutta ja rohkeutta.

Olemme olleet odottelutilassa melko pitkään – kuin lentokoneet jotka pyörivät vuosia lentokentän yllä odottaen tornista signaalia, että voimme lopultakin laskeutua. Nyt tuntuu siltä, että lentokoneemme ovat taianomaisesti saaneet superlatautunutta turbopolttoainetta ja lähteneet kokonaan uudella lentoradalla täysin uuteen maailmaan. Vaikka uusi määränpäämme on edelleen tuntematon meille, tiedämme, että meidän täytyy nyt olla riisuttu, aito itsemme – ilman epäilyksiä, pelkoja, piiloutumista, egoa, teeskentelemistä, salattuja motiiveja tai naamioita.

Voimme tuntea voimakkaasti, että kuljemme kahden hyvin erilaisen maailman rajasta läpi. Tämä ei ole pysähtynyt tila, kun jatkuvat liikkeet ja mullistukset transformoivat maisemaa ympärillämme ja saavat kaiken pyörähtämään ympäri. Kaikki liikkuu hypervauhtia. Ovet vanhaan maailmaamme sulkeutuvat nopeasti takanamme, samalla kun ovia uuteen maisemaamme räjähtää auki suoraan edessämme.

Sitten kun kiepsahdus uuteen maisemaan tapahtuu, tapahtuu massiivinen muutos. Olemme nyt viimeistelemässä merkittävää elämänvaihetta. Pikakelaus on käynnissä ja uusi Mua on alkanut! Merkittävä valtikan vaihtuminen tapahtuu. Elämämme pääpaino muuttuu dramaattisesti. Siirrymme hyvin pitkästä etsintävaiheesta uuteen luomis- ja ilmentämisvaiheeseen. Etsintävuotemme ovat nyt ohi. Tämä on täydellistä vaihteen vaihtamista, mikä aiheuttaa merkittävän raidemuutoksen. Jos olemme etsineet todellista kotiamme, tuo etsintä on nyt ohi ja valmistaudumme rakentamaan sitä tai muuttamaan sinne. Jos olemme etsineet todellista tarkoitustamme, se ilmestyy yhtäkkiä ällistyttävän oikeudentunnun kera. On valtikan vaihtamista myös siinä mielessä, mitä jätämme taaksemme: ihmiset, paikat ja työpaikat. Tämä raiteen vaihtaminen on valtava asia. Vaihdettuamme raidetta, meidät vetää mukaansa intensiivisin ja voimakkain luomisaalto, minkä olemme koskaan tunteneet. Tällöin hurjimmista hurjin ajelu alkaa!

Ajan rattaat pyörivät hallitsemattomasti. Ne kääntyvät niin nopeasti, että aika romahtaa. Tämä saa kuukauden kulkemaan ajassa, mikä oli ennen viikko, ja jokainen viikko on kuin päivä. Aika voi nyt tarvittaessa laajentua ja supistua. Koska aika on kaksinaisuustasolle luotu kuvitteellinen rakenne, se on vähemmän jäykkää ja paljon joustavampaa kuin koskaan ennen. Nyt meidän tarvitsee valjastaa tämä nopeutuneen ajan energia ja harmonisoitua sen kanssa.

Minusta tuntuu, että uudessa toimintamallissa on erilainen aikamitta. Ja ajan hallitseminen on tärkeä tekijä, kun asumme uudessa maisemassamme. Se vaatii tietoista astumista aikaan sen sijaan, että on tiedostamatta sen vaikutuksen alainen. Jos voimme harmonisoida ajan nopeutumisen kanssa itsemme ja kaikki myriadit tehtävät ja projekti, joita haluamme saavuttaa, ne voidaan tehdä supervauhdilla ja -vaivattomuudella. Näin astumme pikakelaukseen.

Astumme heinäkuuhun venyneenä pitkälle mukavuusalueemme ulkopuolelle, tuntien ylikuormaa, innostusta, superluovuutta, syvää kiitollisuutta siitä, että energia liikkuu eteenpäin, ja joskus uupumusta. Monet asiat tuntuvat hyvin vaikeilta ja epävarmoilta. Tunnemme myös syvää kirvelyä ja arkuutta kaikesta, mitä tapahtuu. Vaikka ympäri maailmaa on äärimmäisen sekalaisia energioita, uusi elämämme uudessa maisemassa tuntuu kuitenkin valtavan jännittävältä.

Heinäkuu vaatii paljon keskittymistä, organisointia, suunnittelua ja ponnistelua. Suunnittelemme, korjaamme suunnitelmiamme ja fokusoimme prioriteettimme uudelleen, jotta voimme tehdä suuren hyppäyksen elämässämme. Kuten kenraali joka organisoi armeijaansa ja varmistaa, että sillä on riittävästi ruokaa, tarvikkeita, peittoja, aseita ja hevosten satuloita, meidänkin tarvitsee nyt olla hyvin organisoitu.

Toisinaan ilmassa on rätisevää intensiivisyyttä ja voimakasta jännitettä. Eri lähteet aiheuttavat tätä jännitettä. On jännitettä, mikä tuntuu juuri ennen jotain vakavaa tai kauaskantoista tapahtumaa. On myös jännitettä, mitä tunnemme, ennen kuin teemme jonkin elämää muuttavan päätöksen. Tai jännitettä, mikä on läsnä, silloin kun monia asioita tapahtuu. Tämän jännitteen voi tuntea fyysisessä kehossa ja se voi aiheuttaa fyysisiä ongelmia, erityisesti ruuansulatuksessa. Sen tietäminen, että kaikki on hyvin, palvelee meitä näiden jännitteiden käsittelemisessä.

Olemme ajassa, missä tarvitsee tehdä tärkeitä päätöksiä. Jokainen päätös minkä teemme, kutsuu esiin aiheeseen liittyviä pienempiä päätöksiä. Tällaisen loputtoman päätösvirran kohtaaminen voi aiheuttaa paljon stressiä, vaikka tietäisimmekin, että alkuperäinen päätöksemme oli oikea.

On erittäin jännittävää avata uuden tarinamme kirja ja ottaa kynä käteen. Luomisaalto työntää meitä eteenpäin, mikä tuo meille jännittäviä uusia seikkailuja. On ihmeellisten tapahtumien voimakasta ja ehdottoman upeaa virtaamista – tapahtuma toisensa jälkeen – ja niissä on täydellinen oikeudentuntu. Yhden olentomme nukkuva jättiläinen herää henkiin ympäri planeettaa. Aslanit marssivat. Valtava kohtalonpyörä kääntyy nopeammin kuin koskaan ennen. Kiidämme aitoon elämäämme aitona sieluna massiivisessa pikakelauksessa.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

LÄHDE: http://luxonia.com/viestit/19-solara/3799-heinaekuu-2013-ote-tyrskyraportista-pikakelausta


Kommentointi on suljettu.