Fyysiset ja Henkiset Oireet -Kokoelma.. (viimeisin PÄIVITYS 14.02.2020)

Tietoisuutemme laajenee, eli ajattelumme kaikesta muuttuu..

Henkisyytemme kääntyy nousuun..

Kehomme päivittyy, eli koemme erilaisia fyysisiä tuntemuksia ja kipuja..

Siispä koko elämämme on muuttumassa, Maapalloa myöten.

Ja sään muutokset ovat kaikille myös nähtävissä..

—————————–

 

Joitain ilmentymiä joita saatamme kokea sen perusteella, missä kukin meistä on ylösnousemuksessaan, on kihelmöinti, särky, lämpötilamuutokset (joskus kuuma, joskus kylmä), korvavaivat (voi olla terävämpi kuulo, korvien poksahtelua tai surinaa tai jotain jatkuvaa ääntä), epäselvät silmät, venyttelytarve, kehon värinä, tasapainottomuuden tunne (kallistuminen oikealle tai vasemmalle tai alkaminen kaatua), hämmennyksen tai epäselvyyden tunne ja monia muita. Tietysti saattaa olla jonkin fyysisen muutoksen jatkumista tai palaamista, kuten halu olla yksin ja ruokavaliomuutos (ei syö paljon tai syö paljon sekä siirtyminen pois sokerista, jauhoista ja muista asioista). Tietoisuuden laajeneminen jatkuu ja seurataan usein intuitiota eikä enää sivuuteta sitä.

http://luxonia.com/viestit/128-kara-schallock/6766-1512018-siirtyminen-vanhasta-uuteen

************************************************************************************************************

IHMETTELETKÖ, MITÄ SINULLE ON TAPAHTUMASSA? ILMAN SYYTÄ JA AIVAN TYHJÄSTÄ TULLUTTA MASENNUSTA, RAIVOA, VIHAA TAI SURUA.. MYÖS HUUMAAVAT, HETKELLISET ONNEN TUNTEET SAATTAVAT TULLA ODOTTAMATTA.

ENTÄ OUDOT FYYSISET VAIVAT / KIVUT JA LÄÄKÄRIKÄÄN EI LÖYDÄ SYYTÄ..?

TÄSSÄ TIETOPAKETTI SINULLE:

 

=Tietoisuuden laajeneminen!

Mikä se on? Artikkeleissa kutsutaan myös nimellä ylösnousemus.

Ja koemme KAIKKI sitä, vaikka emme välttämättä tiedosta….

—————————————————————————————————————————-

 

***

Tähän on nyt poimittu osia ja linkkejä tietoisuuden laajentumisen / ylösnousemuksen oireista. Lisäilen listaan uusimpia, kun tulee vastaan kirjoituksissa. Ja ihan googlettamallahan näitä löytyy, Paljon.. 😉

Huom! Kannattaa tarkistuttaa oireiden syitä lääkärillä, tarvittaessa.

-Katri-


TÄSTÄ ALKAA ARTIKKELIT LINKKEINÄ, UUSIN YLIMPÄNÄ! 🙂 Otsikossa linkki koko artikkeliin.


KRISTALLIVALOKEHOKSI KEHITTYMINEN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
12.2.2020

(Otsikosta pääsee lukemaan koko artikkelin)

Muutosevoluutiota. Kun me/fyysinen astiamme uudistuu, niin uudistuu myös fyysinen todellisuutemme, luodessamme joka hetki tietoisesti moniulotteista olemassaoloa. Olen tehnyt pitkän luettelon niistä tavoista, joilla kehitymme ja muutumme. Osa tästä tai kaikki tämä voi kuulostaa hullulta, kunnes alat kokea sitä, ja sitten siinä kaikessa alkaa olla tolkkua. Minulta on saattanut jäädä pois monia aspekteja, kuitenkin yritin tehdä tästä mahdollisimman kaikenkattavan.

* Ruokamuutokset. Syömistavat ja ruokamaku muuttuvat jatkuvasti matkan varrella. Et syö lainkaan, ja paastoat ajoittainen edes käsittämättä sitä. Tulet vegaaniksi tai vegetaristiksi tai kadotat halun syödä lihaa tai tiettyjä (tai kaikkia) eläintuotteita.

* Ihomuutoksia, kun kehomme kristallit aktivoituvat, mikä aiheuttaa ihottumaa, kyhmyjä ja kesimistä, ja voi nähdä kristallisen ihonsa hohtavan.

* Luonnonmukaista myrkynpoistoa, esim. kehon hajut ja kuonanpoisto muuttuvat ja äärimmäinen janoisuus auttaa ”järjestelmämme huuhtomisessa”. Joskus viittaan tähän kosmisena (vessan) huuhteluna, joka saattaa tuntua epämiellyttävältä, kuitenkin se on myös tärkeä osa tätä prosessia.

* Tunnemyrkynpoistoa tapahtuu luonnostaan myös koko matkan varrella, kun kaikki se energia jota on pidetty fyysisessä astiassamme, on valmis vapautumaan. Tunteemme voivat olla sekaisin, kun sydämemme avautuu enemmän ja koemme syvää autuutta ja sitten meidät tuodaan takaisin epätoivon syvyyksiin, mennessämme syvemmälle sisään puhdistamaan lisää tunnepainolastia. Osa tästä voi yllättää sinut, kun luulit jo puhdistaneesi jonkin täysin. Tässä se kuitenkin on taas, kun on vielä lisää vapautettavaa, mistä emme tienneet. Tämän katsominen siunauksena auttaa tätä vapautumista ja tekee siitä nopeampaa ja helpompaa. Emme ole bipolaarinen – me ylösnousemme.

* Tiheyden irtipäästäminen fyysisestä astiastamme vie vuosia, ja kun tätä tapahtuu, meillä saattaa olla fyysistä kipua alueilla, joissa tiheys on sitkeintä. Kun siirrymme hiilipohjaisesta kehosta nestemäiseen plasmarakkauteen, sieluvalo raivaa tiensä lävitsemme, ja jos sen on vaikeaa päästä tiheyden läpi, tämä aiheuttaa fyysistä kipua. Minulla on YouTubessa video, joka saattaa auttaa sinua, jos olet tässä vaiheessa. Jaan sen, mikä auttoi minua tämän vaiheen aikana.

* Keho suurenee. Kun sisällämme on enemmän valoa, kehomme pullistuu synnyttäessämme kirjaimellisesti uutta Maatamme. Tässä ei ole ihmismielelle loogista tolkkua – missään tästä ei ole. Saatamme näyttää raskaana olevalta, kun vatsamme pullistuu, ja sitten meillä on supistuskipuja, kun synnytämme uutta Maatamme. Tätä tapahtuu monta kertaa, kun luomme jatkuvasti kaikkia uusia todellisuuksia. Olemme hullussa ja hurjassa kyydissä, ja se on hyvinkin sen arvoista!

* Monet vanhat asioiden tekemistavat eivät enää tyydytä meitä. Meistä tuntuu tyhjältä, kun teemme asioita, jotka ennen antoivat meille suurta iloa. Esim. emme enää halua osallistua joulunviettoon käymällä perhetapaamisissa, jotka ovat täynnä draamaa. Tähän sisältyy monia asioita, joita teimme ennen.

* Emme voi enää sietää kaksinaistodellisuuksia ja draamaa, kun taajuutemme kohoaa.

* Voimme kuulla äänien/sointujen sinfoniaa, kun ”viritymme” universumiimme.

* Jokaisen päivän myötä meistä tulee herkempi ympärillämme olevalle energialle. Alamme tuntea, kun energioita tulee universumista.

* Alamme karistaa 3D/4D-elämäämme kaikkien uusien elämien vuoksi. Koko elämämme saattaa kääntyä ylösalaisin, kun pidämme nyt enemmän yksinkertaisesta olemisesta.

* Toimimme hyvin eri tavalla täällä ja tarvitsemme paljon enemmän unta ja lepoaikaa, kun paljon työstämme tehdään unitilassa.

* Yhdistymme yhtenäiseen tietoisuuskenttään, kun siirrymme kvanttiolemassaoloomme, ja luovia ideoita virtaa kauttamme. Inspiroidumme luomaan uusia projekteja, kursseja, taidetta – joskus hyvin nopealla tempolla. Toisina aikoina meistä tuntuu, ettei meillä on inspiraatiota lainkaan (mallin poispyyhkiminen).

* Meillä on monia mallin poispyyhkimisiä matkan varrella – jotkut ovat valtavia ja toiset selvitämme hyvin nopeasti. Pystymme tuskin lainkaan toimimaan todella isojen poispyyhkimisten aikana, ja meidän ehkä täytyy pysyä sängyssä viikkoja tai kuukausia (tai vuosia). Sen jälkeen olemme mallin uudelleenrakennusvaiheessa, joka luo uutta todellisuuttamme. Myös tämä prosessi voi viedä vuosia hyvin suurissa muutoksissa.

* Ystäviä, perheenjäseniä ja työpaikkoja putoaa pois, kun värähtelemme korkeammalla taajuudella emmekä enää resonoi noiden ihmisten ja paikkojen kanssa, jotka ennen tuntuivat kodilta. Jotkut pysyvät ja jotkut lähtevät. Meidän täytyy antaa itsellemme aikaa surra elämän vanhoja tapoja ja sitten nähdä, että jotain paljon, paljon parempaa on tulossa!

* Alamme yksinkertaistaa elämäämme ja elämme rauhallisesti ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

* Saatamme tuntea äkillistä halua muuttaa uuteen paikkaan. Tämä voi tapahtua uudestaan ja uudestaan, kun kukin paikka aktivoi sisäisiä koodeja ja fyysinen muuttaminen auttaa tässä prosessissa.

* Haluamme ehkä hankkiutua eroon paljosta vanhasta ”kamasta”, kun tuntuu hankalalta ja raskaalta, että on paljon tavaraa.

* Käytämme ehkä myös kevyempiä vaatteita, kun vaatteet tuntuvat hyvin raskailta valokehollemme. Tämä on erityisen merkillepantavaa mallin poispyyhkimisen jälkeen. Käytämme ehkä myös vähemmän (tai ei lainkaan) koruja – jos rakastamme koruja, kuten minä. Minä käytän nyt mieluummin löysiä mekkoja ja paljon vähemmän koruja.

* Saatamme huomata, että haluamme viettää enemmän aikaa luonnossa ja eläinten kanssa, kun se auttaa meitä tuntemaan enemmän yhteyttä Gaiaan ja kaikkeen olevaiseen. Auringon katselemisesta ja ajan viettämisestä auringossa tulee suosikkiajanvietettä, kun lataamme kristallirakennettamme. Myös katsoessamme kuuta ja tähtiä tunnemme olevamme enemmän ja enemmän yhdistynyt universumiimme. Otamme usein kuvia näistä aktivoinneista, kun myös ne aktivoivat sisäisiä kristalleja.

* Saatamme siirtyä kristalleilla leikkimisestä/aktivoimisesta Andaroihin, jotka ovat paljon korkeampaa värähtelyä ja moniulotteisia, koska resonoimme nyt moniulotteisena valo-olentoja olemiseen.

* Emme ehkä enää resonoi sen kanssa, että olemme selvänäköinen meedio, kanava, energiaparantaja, shamaani jne., kun kaikesta tulee hiljaista ja oivallamme, että olemme tosiaan ruumiillistaneet enkelimme, oppaamme ja galaktisen tiimimme. He eivät ole enää ”tuolla jossain”, kun oivallamme, että kaikki on sisällä. Meistä tulee nuo sisäiset aspektit.

* Saatamme huomata, ettei ole aikaa tai että aika hidastuu tai nopeutuu. Ajasta tulee epärelevanttia, kun opimme elämää epälineaarisesti. Kun meidän täytyy tehdä jotain aikataulun mukaan, laitamme herätyksen päälle, jottei se mene ohi meiltä, koska meistä tulee niin epälineaarinen.

* Aikaleimoja kuvissa on kaikkialla, kun kvanttihypimme hetkessä ulottuvuudesta toiseen.

* Kun sisällämme enemmän plasmaa (mikä voi saada tuntemaan, että on todella kylmä), kehomme ja selkärankamme muuttuu ns. hyytelöksi ja voi olla vaikeaa pitää selkärankaa suorassa.

* Kun meistä tulee epälineaarinen, ihmisaivomme muuttuvat ns. ”puuromaisiksi aivoiksi”, jolloin olemme kykenemätön ajattelemaan selkeästi.

* Meidän täytyy nukkua paljon ”herätäksemme”. Toisinaan saatamme tarvita unta 12, 14 tai 16 tuntia vuorokaudessa, ja silloinkin saatamme tarvita torkut. Myös nukkumistapamme voi olla sekaisin, esimerkkisi nukkuu päivällä, valvoo yöllä ja sitten se voi kääntyä toisinpäin.

* Täydellisen mallin poispyyhkimisen (todella ison malli) jälkeen kehostamme tulee yhtä veltto kuin nuudeli, ja ihomme voi muuttua tiukasta (kuten omani oli) hyvin irtonaiseksi ja vähän roikkuvaksi. Saatat huomata myös lisää ryppyjä, laikkuja ja kaikenlaisia kehomuutoksia.

* Hiuksista ja ihosta voi tulla hyvin kuiva ja kookosöljystä paras ystäväsi! Tätä tulee ja menee matkan varrella. Käytä kookosöljyä runsaasti!

* On kyky ymmärtää kvanttikietoutumista, kvanttiolemassaoloa, hologrammeja, portaaleja, madonreikiä, universumia, moniulotteisuutta, ja alamme saada moniulotteisia kokemuksia.


VILAHTAMINEN ETEENPÄIN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
7.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa täysin uudelle kummallisuustasolle. Olen aikonut kirjoittaa tämän postauksen jo pari päivää, mutta joudun jatkuvasti sivuraiteille. Tämä on uusi normaali, ainakin tällä erää. On kiirettä, ja asioita putkahtelee esiin tyhjästä, kun meitä siirretään oikeille aikajanoillemme.

Ja olisi huolimaton, jos en mainitsisi fyysisiä oireita. Minulla on paljon pahoinvointia, flunssa- tai kuumemaista kipua ja myrkynpoistoa hullunlailla. Iho, ontelot, vatsa, kaikkea. Se on vähän pakahduttavaa toisinaan. Vesi on ollut hyödyllistä, sekä juominen että kylpeminen. Maadoittuminen ulkona on ollut hyvä juttu, varjossa. Joskus aurinko auttaa, mutta joskus se voimistaa oireita. Tee, mitä kehosi tarvitsee.

Siis mitä tapahtuu? Pelkän aikajanoilla hyppimisen sijasta menemme niiden läpi. Niinpä yhtenä päivänä voin nähdä polun yhteen suuntaan, mutta seuraavana päivänä se on poissa. Uusia ihmisiä ilmestyy, ainakin vähäksi aikaa. Vanhat ystävät katoavat, kuin he olisivat hävinneet täysin. Anna ihmisten tulla ja mennä kiinnittymättä. Tämä asettuu vielä.

Suunnitelmat ovat yhtä epävakaita. On helpompaa, kun elämää tarkastelee tällä erää uteliaana, ilman agendaa. ”Ihmettelen, mitä seuraavaksi tapahtuu!” on nykyinen mantrani. Älä haaskaa minuuttiakaan pettymykseen, kun asiat eivät toimi suunnitellusti. Ole yllättynyt. Ole utelias. Ja mikä tärkeintä, ole kiitollinen. Muistuta itsellesi jatkuvasti, että olet tiellä korkeimpaan hyvääsi. Sitä vain kiirehditään vähän.

Ennen kollektiiviseen kehityskaaremme vaikutettiin negatiivisesti, mutta ei enää. Valotyöntekijät ovat tehneet vuosia työtä negatiivisten vaikutusten eliminoimiseksi tästä ja muista ulottuvuuksista, ja se on lopultakin tapahtunut. Kollektiivi on takaisin aidossa vapaassa tahdossaan, ja aikajanamme ottavat kiinni siitä. Se on hyvä asia, mutta se on paljon.

Miten siis parhaiten navigoimme tätä? Puuhaile. Puuhaile tehden pieniä, saavutettavissa olevia tehtäviä. Siivoa huone. Tee luettelo pikkuaskareista. Juhlista pyykinpesua. Pidä homma pienenä. Ja ole ekstralempeä itsellesi. Et epäonnistu. Kehosi ei horjuta sinua. Paljon tapahtuu, ja olemme täällä tuota kyytiä varten. Meditointi on hyödyllistä, lyhyinä jaksoina.

Ryhmä meitä aloittaa ruumiillistumisprosessin, ruumiillisten korkeamman itsen. Minulla ei ole aavistustakaan, miltä se näyttää loppujen lopuksi, mutta hyvin paljon persoonallisuudesta on putoamassa pois. Älä ylläty, jos tavat muuttuvat nopeasti ja dramaattisesti. Jatka puhumista kehollesi ja DNA:llesi. Kerro sille, että tuet sitä täysin ja rakastat sitä. Pyydä sitä aktivoimaan kristallirakenteesi sujuvasti ja vaivattomasti. Tämä on fyysinen ylösnousemusprosessi, joten ole kehosi kumppani.

Odotan asioiden rauhoittuvan päivänseisauksen paikkeilla, ainakin riittävästi asettumiseksi jollekin aikajanalle. Siihen saakka, pidä asiat kevyenä, pidä asiat pienenä, kun vilahdamme eteenpäin.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

http://luxonia.com/viestit/143-natha-jay/7575-762019-vilahtaminen-eteenpaein


KOSMINEN UUDELLEENKÄYNNISTYS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
13.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

*

MIKÄ ON YLÖSNOUSEMUSPROSESSI?

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
12.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

 

 

 

 


 

SOLUVIRTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
7.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ensin vain vahvistus kokemuksillesi … Tämä tuleva energia on voimakasta! Fyysisiä reaktioitani ovat olleet mm. tasapainovaikeudet, gravitaatiomuutokset, äkillinen väsymys, unettomuus tai ylimääräinen nukkuminen, ruokavaliomuutokset, pahoinvointi, kipu (enimmäkseen lonkissa ja alaselässä), soiva tai loksahteleva ääni, de-ja-vu -tunne ja intensiiviset unet. On ollut kyytiä. Et ole yksin. Nyt artikkeliin … —> Otsikkoa KLIK! 🙂

 


LISÄÄ VANHAA ULOS JA UUTTA SISÄÄN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
25.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Fyysisessä kehossani jokin osa on yhtäkkiä tullut hyvin kipeäksi, se ei toimi tai sitä ei pysty käyttämään normaalisti, kuten kyynärnivel, olkanivel, lonkkanivel, jalkaterin luut jne., ja seuraavana päivänä toista aluetta alkaa sattua ja seuraavana taas toista jne. parin viikon ajan. Lopulta se äityy niin pahaksi ja tuskalliseksi, että hädin tuskin pystyn kävelemään tai seisomaan ja laittamaan painoni jalkojen päälle, ja näin on ollut taas suurimman osan tammikuuta. Menen yksityiskohtiin tässä, koska tiedän, että monet teistä tätä lukevista (eivät kaikki mutta monet) ovat kokeneet samaa tuskaa ilman selvää syytä päivästä toiseen koko kuukauden.

Syynä tähän voimistuneeseen kehokipuun on joulukuun Maan ydinmuutos ja tammikuun kuunpimennys, mikä poisti runsaasti vanhoja negatiivisia vääristymiä, joita pimeystiimi laittoi kuuhun kauan sitten. Mitä auringolle tapahtuu, se tapahtuu myös meidän fyysiselle kehollemme. Mitä Maalle tapahtuu, se tapahtuu myös meidän fyysiselle kehollemme. Mitä kuulle tapahtuu, se tapahtuu myös fyysiselle kehollemme. Ja niin edelleen. Joka kerta kun vanhoja negatiivisia energioita ja vääristymiä poistetaan jostain kosmisesta kappaleesta, sama tapahtuu fyysiselle kehollemme, koska nuo vanhat vääristymät olivat myös fyysisessä ja energiakehossamme. Niinpä innostuessamme siitä, kun lisää vanhoja alempia energioita, vääristymiä ja niiden rakenteita poistetaan, monilla meistä (mutta ei kaikilla) on sama prosessi tapahtunut myös fyysisessä kehossa, ja se sattuu, hitto soikoon!


TUETTOMAT ARKKITYYPIT

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
14.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Käytännön huomautuksena, jos prioriteettisi yhtäkkiä muuttuvat, anna muuttua. Älä tunne velvollisuutta uskoa, mitä uskoit ennen. Raha vaihtuu yltäkylläisyyteen, mikä voisi merkitä aikaa tai yhteisöä sinulla. Uskonto vaihtuu henkisyyteen, joka korostaa omaa moraalikompassiasi. Avioliitto vaihtuu sitoutumiseen ja se perustuu kunnioitukseen, kasvuun ja tukeen. Anna sydämesi siirtyä rakkauden ja ykseyden paikkaan.


ENERGIAPÄIVITYS – VALMISTAUTUMINEN SUPER-VERIKUUN TÄYDELLISEEN PIMENTYMISEEN KEHOTTAA VARJOINTEGROINTIIN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
18.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kehotasolla naisilla saattaa tuntua kurinaa ja myös kipuja sakraali/kohtutilassa ja solar plexuksen alueella, kuin olisi raskaana tai valmistautuisi synnyttämään. Hormonitasot voivat myös nousta ja kuukautisoireet lisääntyä. Miehet käyvät läpi omia hormonikiertojaan ja saattavat tuntea myös tämän kuunkierron vaikutuksia.


VERSIOPARANNUKSIA KEHON SÄHKÖJÄRJESTELMÄÄN

(Lue koko viesti, otsikko linkkinä)

* Kaikki ovat käyneet tai käyvät läpi järjestelmänsä sähköpäivityksen. Tämä parannus sallii meidän käsitellä tulevan lisäenergian.

* Jotkut teistä ovat tietoisia päivityksestä, aivan kuten minä. Jakakaa se, jos voitte. Tämä on osa paljastumista. Meidän täytyy puhua siitä ja tehdä siitä vähemmän hullua ja vähemmän tabu.

* Päivitysmäärä on suhteessa siihen valomäärään, jonka pystymme sisältämään nyt, ja siihen tiheysmäärään, jota edelleen prosessoimme. Tämä ei ole viimeinen päivitys.

* Tämä versioparannus voi todella uuvuttaa ihmiset. Lepo on oleellista, kun uudelleenkalibroidumme.

* Ruokavalio ja tarpeet muuttuvat. On oleellista kuunnella kehoaan, ei uskomusjärjestelmiään. Jos tunnet tarvetta muuttaa ruokavaliotasi, kuuntele sitä. Vastaavasti jos tunnet tarvetta aloittaa tai lopettaa jokin kunto-ohjelma, kunnioita tätä.

* Parannukset ovat vaikeita keholle, mutta välttämättömiä muodollenne, jos aiomme kyetä käsittelemään tulevan valon. Sellaiset asiat, kuin magnesium, solusuolat ja lisämunuaisten tukeminen, voivat tehdä tästä paljon helpompaa keholle. Nämä päivitykset voivat ilmetä seuraavasti
– sydämentykytystä
– raajojen ja myös kasvojen tunnottomuutta
– rinnan tiukkuutta
– jäätymistä ja/tai kuumentumista
– selkäkipua
– päänsärkyä
– heikkojen kohtien reagoimista; itselläni päänahkaa särkee ja kutiaa, autoimmuuni- tai krooniset vaivat voivat puhjeta
– korvissa soimista, joka kuulostaa sähköisemmältä
– huimausta ja tasapainon menetystä
– muutoksia unirytmissä ja intensiivisiä unia
– ahdistusta, masennusta, tunnetta kaiken turhuudesta, halua antaa periksi
– tunne eksymisestä, ilman mitään tarkoitusta, kun kalibroidumme uuteen tilaan; pelkoja tulee pintaan
– voimakkaita tunteita – surua, vihaa, turhautumista ja myös autuutta
Huomaa, että yllä mainittua voi olla myös merkittävissä terveysongelmissa, jotka vaativat lääkärissäkäyntiä. Jos olet huolissasi, älä epäröi mennä. On parempi kuulla, ettei mitään löydy, kuin olla hoitamatta vakavaa ongelmaa.

* Liikkuminen ja keho/energiatyö on tärkeää pitämään energiakanavat puhtaana.

* Se virta jonka lisävoimakkuus meidän täytyy sisältää muodossamme, jotta voimme toimia, on samaa energiaa, kuin joka vaikuttaa sähköverkkoihin, internetiin ja sähkölaitteisiin.

* Myös eläimet tuntevat tämän. Jotkut ovat yliaktiivisia, jotkut uupuneita ja ripustautuvia, joillakin on vatsa sekaisin. Lemmikkien aputipat ja feromonispray voivat auttaa.

* Kaikki tuntevat tämän jossain määrin. Voi näyttää siltä, että ihmiset menevät sekaisin. Kun haluaa reagoida tai hyökätä, paras vaihtoehto on pitää pieni tauko ja sitten päättää, onko se sen arvoista.

* Jotkut ovat kuvanneet, että heistä tuntuu aavemaiselta, kuin jotain olisi tulossa. Sillä tavalla ihmisyytemme yrittää ymmärtää niitä valtavia muutoksia, joita tapahtuu.

***

ENERGIAPÄIVITYS – KOVAT AURINKOTUULET AIHEUTTAVAT VUODENLOPUN MYRKYNPOISTOA

Kehon myrkynpoisto voi ilmetä vilustumisena, flunssana, kipuina/särkyinä ja kuumeena, kun vanhoja energioita huuhdotaan pois tekemään tilaa korkeamman värähtelyn energioille. Minulla on ollut sitä ja olen havainnut, että suolakylvyt (Himalajan ja Epsom-suola), eteeriset öljyt, oreganoöljy ja muut homeopaattiset immuunijärjestelmän vahvistajat auttavat energiahuuhtelussa, jottei se ilmene täysimittaisena flunssana.

 


AJANKOHTAINEN KOSMINEN ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
10.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monilla teistä saattaa olla tänä aikana:
* synkkiä öitä (äärimmäinen masennus)
* yöhikoilua
* sähkömagneettishokkeja
* sydänchakra-aktivointeja (tykytys)
* käpylisäkeaktivointeja (pääkipu)
* äärimmäistä väsymystä (sulkee sinut ja sallii tämän prosessin tapahtua orgaanisesti)
* haluttomuutta ja innostumattomuutta
* pökertyneisyyttä sekä huonovointisuuden (ulottuvuuden muuttuminen)
* äärimmäisiä kuumia aaltoja (aurinkoaktivoinnit, ohjelmoinnin palaminen)
* äärimmäistä kylmyyttä (plasma)
* lihasjäykkyyttä (venyttely, kylvyt ja magnesiumin ottaminen auttavat)
* taajuuksien kuulemista, voivat muuttua kimeistä mataliin ääniin usein (universumin lauluja)

LUE KOKO VIESTI (lyhyt) JA KLIKKAA OTSIKKOA 😉


JOULUKUUN YLÖSNOUSEMUSENNUSTE & ENERGIAPÄIVITYS – HEREILLÄ LENTÄMINEN

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
6.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Muutama viime päivä on tuntunut siltä, että olemme jättämässä 3D:n. Tämä tuntuu siltä, ettei meitä ole enää tiukasti istutettu maahan. Minulla oli aiempi kokemus tästä 2013, kun ajoin kolme tuntia katsomaan äitiäni, joka oli tuolloin sairaalassa. Minun täytyi pysähtyä monta kertaa, koska minusta tuntui ajaessani, että lensin maanpinnan yläpuolella enkä ollut täysin kiinni maassa. Minusta tuntui oikeastaan siltä, että ajoin ufolla … toisaalta se oli upea tunne, mutta toisaalta ei niinkään. Tuolloin tuota tunnetta kesti noin viikon aina, kun lähdin ajamaan jonnekin. Tällä kertaa tunne voi tulla kuitenkin ilman autolla ajamista … se voi tapahtua koska tahansa. Tämän mukana kulkemisesta on paljon oireita – yksi on nyt tapahtuvat aikaluiskahdukset. Tunne, ettei tiedä, milloin jokin tapahtui – oliko se eilen, viime yönä vai tänään. Aika sekoittuu yhdeksi.

Joitain oireita joita meillä on ollut aikaluiskahdusten ja 3D-irrallisuuden kera:
* pökerryksissä oleminen
* huimaus
* ahdistus
* tunne, että on korkeammalla kuin normaalisti
* maadoittumattomuuden tunne
* pahoinvointi
* irrallisuudentunne 3D-maatasosta
* hämmennys ajasta – mitä milloinkin tapahtui, aika juoksee yhteen

Lue kokonaan; Otsikosta Klik!


ET OLE KUOLEMASSA – KYSE ON SCHUMANNIN RESONANSSISTA!

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
9.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Enää maan päällä ei ole ainuttakaan ihmistä, joka ei ole tuntenut jonkinlaista kummallista ja odottamatonta fyysistä oiretta, joka tekee hänen olonsa epämukavaksi. Monet eivät tiedä, miksi tätä tapahtuu, ja jotkut menevät lääkäriin havaitakseen, ettei heissä ole mitään vikaa. Lääkärit vuorostaan oivaltavat, että näyttää olevan jokin odottamattomien psykosomaattisten tapahtumien ilmiö. On tieteellinen todiste siitä, että planeetalla tapahtuu tällä hetkellä jotain, mikä sotkee suunnitelmat, ja tämä todiste tulee venäläisiltä nettisivuilta, jotka seuraavat Schumannin resonanssia.

 


ENERGIAPÄIVITYS – UUDENKUUN SIUNAUKSIA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
7.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Otteita tekstistä:

Muista seuraava. Jos sinulla tulee syvää pelkoa esiin puhdistettavaksi, riemuitse siinä tietäen, että mitä enemmän puhdistamme, sitä vähemmän meillä on.

Muistutus. Kurkkuchakrapuhdistuksia on myös tapahtunut päiväkaupalla auttamaan kommunikointikanaviemme avaamisessa. Tämä auttaa kommunikoimaan sydän avoimena sen, mikä täytyy sanoa, valoastiana ja rakkauden kera.

Muistutus. Tällä hetkellä on kosmisia kuumuusaaltoja auttamassa vanhan ohjelmoinnin polttamisessa ja tiheyden vapauttamisessa fyysisestä astiastamme. Nämä tuntuvat kuumilta aalloilta tai syöksyiltä, kun ne kulkevat koko kehomme läpi.

Muistutus. On käynnissä koko hermostomme sähkömagneettistimulointi.

Muistutus. Mallien uudelleenkirjoitus on käynnissä tämän uudenkuun myötä. Mallin uudelleenkirjoitus voidaan nähdä ihmistermein ”uudestaan tekemisenä”. Aloittaen alusta.

Muistutus. Tällä hetkellä tapahtuu koko aivojen ja pään uudelleenjohdotusta.

Muistutus. On käynnissä myös korkeamman sydämen aktivoitumista! Korkeamman sydämen stimulointi ilmenee sydämentykytyksenä, Se vaihtelee kevyestä melko voimakkaaseen.

LUE KOKO ARTIKKELI, OTSIKOSSA LINKKI 😉


21.10.2018 – 11-11-11 – rakkauden värit

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
21.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä pätkä viestistä:

Fyysisen ja valokehon transformaatiot

Rakas perhe, voidakseen paremmin mukautua uusien enkelivalotaajuuksien virtaan ja integrointiin, valokehon ja fyysisen kehon on täytynyt käydä läpi tiettyä sopeutumista.

Ensinnäkin käpylisäkettä on suurennettu ja sen rakennetta on uudistettu energiatasolla, mikä tekee mahdolliseksi jakaa enemmän valoa ja taajuutta fyysisen kehon ja valokehon välillä.

Nämä muutokset käpylisäkkeeseen sallivat myös sen energiarakenteen luomisen pään ympärille, joka tunnetaan kultakruununa. Tämä rakenne kantaa Kristus-tietoisuuden kultaista valoa ja pitää sen paikoillaan sielutähtichakrasta kruunuchakraan, mikä muodostaa valosillan sielun ja itsen fyysisten aspektien välille.

Käydessänne läpi tätä transformaatiota, saatatte tuntea oireita päässä, erityisesti käpylisäkkeen alueella kallonpohjassa, ja myös onteloissa, aina leukaan ja hampaisiin saakka. Tämä voi vaihdella paineesta voimakkaaseen kipuun, kun keho sopeutuu tähän uuteen valoenergiavirtaan.

Lisääntynyt käpylisäkevirta vaikuttaa myös aivolisäkkeeseen, kateenkorvaan ja kilpirauhaseen. Energian lisääntyminen näillä alueilla lisää myös mahdollisesti oireita ja epämukavuutta kurkussa ja selkärangassa yläselän alueella.

Mutta tietäkää, rakkaat ystävät, että kun nämä energiat on integroitu ja keho rentoutuu enemmän uusiin virtauksiin, luovuutenne ja ilmentämiskykynne lisääntyvät kovasti. Nyt on todella aika alkaa luoda uutta Maatanne!


ENERGIARAPORTTI – NÄÖN JA KORKEAMMAN SYDÄMEN UUDELLEENKALIBROINTIA

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
2.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


27.9.2018 – Ruumiillistuminen-sarja, osa 2 – Luojakanava ja uuden Maan ulottuvuudet

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Osia tekstistä:

 

Tiennäyttäjät ankkuroivat nämä uudet kokemukset ensiruumiillistajina. Tämä on palveluteko, kun se auttaa vakaudessa.

 

Mikään ei näytä tai tunnu samalta tällä planeetalla, kun ylösnousemus etenee. Antaa planeetan muuttua, avautua, uudelleensuuntautua ja puhdistua tarpeen mukaan. Muista Gaian viesti vuodelta 2012: ”Älkää itkekö arkullani – on syntymä, ei hautajaiset.” Tukekaa tätä globaalia prosessia rauhallisena kätilönä. Syntymän estämisyritys on vaarallista sekä äidille että lapselle. Sama pätee omaan matkaasi – muutoksen vastustamisesta tulee erittäin epämukavaa.

 

Pitäkää yhtä lailla huolta kehosta, rakkaat. Nämä ovat voimakkaita ja eläintärkeitä sisäänvirtauksia. Maattumista, nesteytystä, meditointia ja liikkumista – erityisesti niillä, jotka kokevat aivojen uudelleenjohdotusta. Kyse ei ole vain päänsärystä ja korvien soimisesta – se vaikuttaa koko elimistöön. Poistakaa myrkkyjä, liikkukaa, olkaa auringossa, maakosketuksessa ja vedessä ja kierrättäkää uutta valoa usein. Meditoikaa tyynnyttämään kehoa ja mieltä ja auttamaan käpylisäkettä sopeutumaan seuraaville näkemistasoille.

Lisää tämän ruumiillistumissarjan kolmannessa osassa. Miten kiehtova ylösnousemusvaihe tämä onkaan. Kuljemme näistä porteista yhdessä, rakkaat. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä! Pysykää puhtaana, totuudenmukaisena ja ystävällisenä.


7.8.2018   LEIJONA-PORTTI TULEE KARJUEN!

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
7.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Fyysisesti tämä prosessi on julma tällä hetkellä, ja monet ovat järkyttyneitä sen intensiivisyydestä.

Näitä asioita näen intensiivisten energioiden seurauksena:

– kutiava ja polttava iho eri paikoissa eri aikoina; sormeni ovat olleet erityisen kovilla
– kasvojen, jalkojen ja käsien turpoamista
– voimakasta kuumuutta eri keho-osissa, kuten keuhkot, maksa, vatsa, kohtu
– ruuansulatusongelmia – tuntuu, ettei ruoka sula hyvin, mutta samaan aikaan on nälkä
– paljon vatsahappoja
– kamalan hajuista virtsaa – omani haisee kuin palavilta kemikaaleilta; se on hyvin häiritsevää ja olen kiitollinen, että siihen liittyvät myrkyt lähtevät
– pahoinvointia ja ripulia
– on puhki tai stressaantunut, kun energiajärjestelmäämme rukataan
– uupumusta
– kehosärkyjä – tuntuu eräänlaiselta flunssan kehosäryltä
– päänsärkyä – paikka voi vaihdella; minulla sitä on ohimoilla
– ontelopainetta, joka ulottuu myös pään takaosan onteloihin
– vaikeuksia silmien fokusoimisessa

Saatat huomata joitain näistä oireista myös lemmikeillä ja lapsilla. Jos lapsesi ovat ärtyisiä, kokeile laittaa heidät Epsom-suolakylpyyn, eteerisen laventeliöljyn kera, hermoston rauhoittamiseksi. Myös istuminen maassa voi tehdä ihmeitä.


1.8.2018 – Energiaraportti – pimennyskäytävän tuomia käpylisäke- ja hippokampusaktivointeja

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
1.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


5.8.2018 – Ylösnousemusvuoristorata jatkuu

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
5.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
17.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


AIKAJANASILTA

Arcturuslaisia kanavoinut Méline Portia Lafont (www.melinelafont.com)
14.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä fyysisiä merkkejä ja oireita on? Joillakin on unettomuutta tämän jakson aikana – toiset nukkuvat tuplasti normaaliaikansa. Tämä riippuu siitä, miten helposti pystytte käsittelemään tämän energiakenttäpäivityksen. Sydämessä on erilainen ääni ja lyöntitaso, korvissa korkeita ja kimeitä ääniä. Kehon muutostuntemus: solujanne päivitetään. Korkeaa ja voimakasta kolmannen silmän sykettä. Sisäiset kristallit aktivoituvat ja saattavat teidät korkeamaan tietoisuuteen. Tämä merkitsee, että huomaatte, että olette herkempi, näette verhojen nousevan ja kaikki on yksityiskohtaisempaa.

Tunnette uutta informaatiota ja valokoodeja tulevan tietoisuuteenne, myös niin että tunnette sen suoraan Lähteestä. Välitöntä oivaltamista, välitöntä tietämistä, välitöntä näkemistä. Telepaattiset kykynne alkavat nyt lähteä lentoon ja harmonisoitua voimakkaammin galaktisten tasojen kanssa.

Pahoinvointi on niiden korkeampien taajuuksien toimittamista, jotka korvaavat vanhat alemmat taajuudet. Päästäkää irti ja juokaa paljon vettä helpottamaan ”vahdinvaihtoa” (vanha korvataan uudella).

Teidän täytyy pysyä nyt paikallaan, vetäytyneenä ja yhteydessä ITSEENNE tilanteen helpottamiseksi ja tuomaan mahdollisimman paljon valokoodeja, kun teitä informoidaan jatkuvasti ja pommitetaan tähtivalokoodeillamme ja -olemuksellamme.

Puhumme lisää tästä myöhemmin.

Lue kokonaan, otsikosta klik! 🙂


ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS – MEISTÄ ON TULLUT KVANTTISIA!

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
4.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(osa tekstistä):

Meistä on tullut kvanttisia kuluneiden kahden viikon aikana! Suuri määrä taajuuksia pommittaa meitä, missä kaikki palvelee eri tarkoitusta fyysisen kehomme ylösnousemuksessa ja sopeutumisessa uuteen Maahan.

Nyt sitten muutamaan kuluneeseen viikkoon … mitä on tapahtunut, kun monet ovat lisänneet taajuuttaan ja saaneet loppuun lisää ylösnousemuksen valokehotasoja, mitä kuvasin yllä.

1) Lisääntynyttä eläintelepatiaa. Lisääntynyttä vuorovaikutusta villieläinten kanssa, erityisesti lintujen, sammakoiden, perhosten ja oravien. Myös perheemme karvaisista lapsista – kissat ja koirat – on tullut paljon ”puheliaampia”, ja voimme selvästi ymmärtää, mitä ne sanovat ja haluavat. Ja monet näkevät nyt yhtäkkiä karvavauvojaan, jotka ovat ylittäneet sateenkaarisillan. Niiden pienet eläinsielut tekevät itsensä näkyväksi kaikille, jotka haluavat nähdä.

2) Useammat vauvat tuijottavat meitä julkisilla paikoilla, sitten alkavat hymyillä ja heiluttaa. He katsovat päämme yläpuolelle ja näkevät energiataajuutemme ja auramme. He ovat iloissaan inkarnoituessaan vähemmän tiheään 3D-ulottuvuuteen kuin viime kerralla. He näkevät myös enkelimme ja oppaamme, joita hengailee ympärillämme, ja hymyilevät heille.

3) Viimeiset neljä yötä ovat tuoneet makeaa, voimakasta kukantuoksua tyhjästä, ei mistään lähellä kukkivista kukista. Itselläni tuo tuoksu tulee vain iltaisin ja tuoksuu kuin gardenioilta, mutta se on paljon voimakkaampaa ja viipyilee. En ole ainoa, joka sen haistaa – kaikki kanssani olevat haistavat sen myös. Kysyin ystäviltäni FB:ssä, kokevatko hekin tätä, ja vastaus oli pakahduttava! Eräs nainen sanoi olleensa erämaassa, jossa ei ole lähimaillakaan kukkia, ja haistaneensa myös tätä voimakasta kukantuoksua.

4) Parina viime viikkona nukkuminen on ollut vaikeaa. Olen nukkunut vain klo 3–5 saakka. Nyt pari päivää olen halunnut vain nukkua, ja menin eilen nukkumaan klo 21.30. Torkut ovat paikallaan tänään, ja sen saatoin vain tehdä saadakseni tämän energiaraportin ulos.

5) Massiiviset puhdistukset sakraali- ja juurichakran kautta saavat monet juoksemaan vessaan, ja he ehtivät sinne juuri ajoissa.

6) Ihmisten ”nuhteleminen” heidän hevonpaskastaan ja tiukkojen rajojen asettaminen.

7) Entiset kaavat jotka johtivat vastenmielisiin tilanteisiin ja jotka muistetaan nyt, rikotaan. Eräänlaista elämän tarkastelua oppimiseksi menneisyydestä ja korkeamman aikajanan luomiseksi nyt purkamalla vanha.

8) Psyykkinen toiminta on lisääntynyt sen tapahtuessa.

9) Elementaalit, keijut, haltiat ja sylfit antavat ihmisen nyt vangita itsensä kuviin ja videoille.

10) Unet ovat selväjärkisempiä, ja enneunia on enemmän kuin koskaan.

11) Kaikki fyysiset aistit korostuvat.

12) Enemmän keskustelua käydään sydämestä, ei egosta.

13) Tarve muuttaa nyt, minne kutsutaan, on vääjäämätön ja kiistaton. Nyt se on aika panna toimeen.

14) Oikeaa ja vasenta aivopuoliskoa on johdotettu uudelleen ja uusia hermoratoja on yhdistetty.

15) Herkkyys kaikelle energiatasolla on kaikkien aikojen huipussaan.

16) Olen saanut raportteja niistä, jotka ovat parantaneet itsensä fokusoituneella aikomuksella ja ajatuksella.

17) Välitön ilmentämiskyky on kaikkien aikojen huipussaan.

18) Intuitio ja erottelukyky on lisääntynyt ollaksesi oma oppaasi.

19) Metafyysisiä lahjoja tulee takaisin käyttöön monilla.

20) Monet elävät nyt hyvin vastuullisena ja tietoisena omista ajatuksistaan ja teoistaan. Pysyen positiivisena ilmentääkseen samaa.

21) Monet eivät enää ole valmiita jakamaan pyhää tilaansa alemman värähtelytaajuuden edustajien kanssa. He myös ilmoittavat: ”Tämä on pyhä tilani, jossa voit jakaa. Kunnioita sitä tai sinun täytyy lähteä.” On nollatoleranssi negatiivisuudelle, draamalle, narsismille, itsekkyydelle tai itseä palvelevalle käyttäytymiselle. Kieltäydymme vain osallistumasta enää myrkyllisiin tai toimimattomiin käyttäytymistapoihin.

22) Monet ottavat nyt asiakseen siivota tilansa useammin pitääkseen energian virtaamassa vapaasti sen läpi, ja poltetaan myös salviaa tai suitsukkeita usein.

23) Teknologiaongelmat ovat nyt päivittäisiä tapahtumia. Taajuutemme on lisääntynyt niin paljon, että se taajuus jolla teknologia toimii, ei ole usein yhteensopiva kanssamme. Siksi siinä on ongelmia, ja voimme saada sen toimimaan huonosti pysyvästi, jos emme ole hyvässä mielentilassa tai olemme vihainen. Olen ”puhunut” monet elektroniset laitteet toimimaan. Kokeile sitä! Joillakin näistä uusista lapsista on myös taikakosketus.

(Lue koko artikkeli, klikkaa otsikkoa)

***


31.5.2018 – Nopeutunut ylösnousemus – elämä kosmisella tiellä

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
31.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei silti, että sitä tarvitsee toistaa, mutta huhtikuu ja toukokuu 2018 – vau! Onko sinulla vielä hiukset? Iho? Mitä kuuluu jatkuvasti päivittyvälle keskushermostollesi? Tiedätkö, missä olet – ei silti, että sillä on paljon merkitystä tässä kohtaa?…


29.5.18 Ihmisen alkuperäiset asetukset palaavat

Lähde:

Postilistan kirjeet – Ajatuksia ajasta


SIIRTYMÄKIPUJA, LAAJEMPI KORKEAMPI TIETOISUUS JA TÄYSIVALTAISUUS

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
20.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


VOIMAKKAITA ENERGIOITA KOSMOKSESTA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
10.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Fyysinen keho käy sen läpi! mm. Huimaus ja Ruuansulatus nyt kartalla…


RUUMIILLISTUMISEN SIVUVAIKUTUKSIA MAALISKUUSSA 2018

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
25.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lyhyt luettelo maaliskuun sivuvaikutuksista

Kehon sisäinen värähtely – Tämä on saavuttanut täysin uuden voimakkuustason vuoden 2018 alussa, ja olemme vasta pääsemässä alkuun! Odota enemmän, paljon enemmän, ja paljon korkeampaa taajuutta ja voimakkuutta. Älä hermostu, että sinua ravistetaan sisäisesti enemmän, kuin olet kokenut aiemmin. Koko maaliskuun minusta on usein tuntunut, että fyysisessä kehossani tapahtuu kovia sisäisiä maanjäristyksiä. Olen tarkkaillut tietoisesti sisäisiä kehovärähtelyjä ensimmäisestä kerrasta, kun minulla oli niitä 2001, ja joka kerta olen luullut, ettei niistä tulisi suurempia tai voimakkaampia, mutta niistä tuli ja se jatkuu edelleen. Tässä kuussa ne ovat rikkoneet ennätyksiä ja tiedän, että lisää on tulossa. Ei pelkoa – se saa meidät vain enemmän korkeamman valonopeuden tasalle.

Valovälähtely fyysisessä kehossa – Olen nähnyt auringon välähtelevän taivaalla muutaman kerran stroboskooppimaisesti, ja olen nähnyt myös sen räjähtävän valtavia valosykkeitä muutaman minuutin välein. Olen maaliskuussa nähnyt tämän saman auringonvalon välkkyvän toistuvasti omassa fyysisessä ja energiakehossani. Minä ja aurinko olemme yhtä – olemme synkronissa ja eläviä toistemme aspekteja. Se mitä aurinko tekee ja välittää energeettisesti nyt, on sama asia, joka tapahtuu monilla meistä ruumiillistumisprosessissa. Älä ajattele sitä liikaa – tunne vain sitä ja hyväksy totuus siitä ja tee tarvittavia muutoksia prioriteetteihisi. On se, mikä on tärkeää, ja sitten on se, mikä on tärkeää.

Hyvin täysiä ja epätavallisia unia jälleen – Käymme läpi jaksoja, jolloin näemme melko kummallisia unia viikkojen ajan, ja tämä on yksi vinkki, että olemme ylösnousseet, kulkeneet ja kehittyneet taas itsellemme uudelle energia-alueelle. Työskentelemme kaikkien näiden muutosten kanssa jatkuvasti – hereillä ja unessa, tietoisena kehossa ja ollessamme sen ulkopuolella. Ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa ei ole enää lepoaikaa – on pelkästään se, ja elämme sen ja olemme se kehittyessämme ja yhdistäessämme monet itsemme ja suuremmat itsemme. Näe unia, äläkä mieti tätäkään liikaa, koska suuri osa siitä kuljettaa vain vanhoja juttuja, jotka eivät tarvitse huomiotasi.

Kovasti lisääntynyt korvien soiminen – Tätä on jatkunut jo jonkin aikaa, mutta tuo korvien jatkuva kimeä soiminen on viime aikoina tullut paljon kovemmaksi ja myös korkeammaksi taajuudeksi. Minusta tämä viimeaikaisin sisäinen äänikakofonia on ollut liikaa. Meillä on ollut tätä lisääntymistä korvien sisäisissä äänissä, soimisessa ja surinassa ylösnousemusvuosien saatossa, aivan kuten meillä on ollut eritasoista ei-fyysisten hajujen haistamista ja/tai ei-fyysisten äänien kuulemista ja ei-fyysisten valojen ja muiden vastaavien asioiden, kuvioiden, koodityyppisten geometrioiden näkemistä.

Toisinaan tämä viimeisin korvien sisäinen melu joka on sekä korvien sisällä että 60–90 senttiä pään ulkopuolella, on ollut niin kovaa ja kimeää, että se saa minut kuulemaan myös muita kummallisia ei-fyysisiä ääniä tyypillisellä selväkuuloisella tavalla. Kuulemme ikään kuin, että universumi liikkuu hitaasti sykleinä ympäri kosmosta. Se on sekä mielenkiintoista että ärsyttävää tosinaan, mutta tämä on vain yksi monista uusista tilanteista ja tasoista jatkuvassa ruumiillistumisessamme, joten taas kerran: ei pelkoa, äläkä ajattele asioita liikaa. Kiinnitä huomiota, kyllä, mutta älä viipyile liian kauan missään uudessa sivuvaikutuksessa, koska paljon enemmän tapahtuu ja on tulossa.

Luiden tai nivelten äkillinen kipu – Minulla on ollut tätä täydellisestä auringonpimennyksestä saakka elokuussa 2017. Tiettyjä niveliä jotka ovat olleet terveitä, alkaa sattua yhtäkkiä helvetisti, ja sitten taas yhtäkkiä ne ovat ok. Viime vuonna tätä tapahtui oikeassa kyynär- ja olkanivelessäni. Tänä vuonna kyse on ollut yhdestä kantaluusta ja nyt jalkaholvista siinä määrin, että on vaikea kävellä. Kun keho-osiin sattuu yhtäkkiä kovasti pidempiä jaksoja, miettii ajoittain mahdotonta – lääkäriin menemistä! Ei, kaikkea muuta, kuin se! Kun epäilet, käänny sisäänpäin ja havaitse se itse. Jos et luota itseesi vielä tässä kyvyssä ja uskot, että lääkärillä käynti ratkaisee tilanteen, niin mene lääkäriin. Mutta tiedä, ettei hän luultavasti löydä minkään olevan pielessä tai mikä pahempaa, hän antaa sinulle jotain lääkettä, jota et tarvitse. Erottelukyky.

Saturnus joka liittyy rakenteisiin, kuten fyysinen ranka, luut, nivelet jne., siirtyi Kauriiseen, hallitsijaansa, joulukuussa 2017, mutta se teki tämän vapaana ja puhtaana 5D-olentona, eikä siinä ole enää vanhoja pimeystiimin vääristymiä, jotka pakotettiin siihen. Tämän ja monien muiden jatkuvien energioiden ja muutosten vuoksi, minua ei yllätä lainkaan, että fyysinen rankamme käy läpi enemmän uusia DNA-päivityksiä ja muita parannuksia. Tiedä, että kipu iskee kovasti tiettyihin niveliin ja nikamiin jne. ja on hyvin fokusoitunutta nyt, mutta se ei kestä ikuisesti, joten pidä itsestäsi huolta, äläkä ala pelätä näitä ja muita prosessiin liittyviä muutoksia.

Pissaamisvaikeus – Tämä on yksi ylösnousemusprosessin sivuvaikutus, jonka jakamisessa maailman kanssa useimmat meistä eivät pidä kiirettä. Minulla on ollut tämä sivuvaikutus noin vuodesta 2000 saakka, ja ensin luulin sen sekä äkillisten ja toistuvien virtsarakkokouristusten johtuvan vaihdevuosista, kunnes reilu 30-vuotias nuori nainen, jolla oli kaksi lasta, mainitsi, että hänellä ja hänen lapsillaan (tyttö ja poika) oli vaikeuksia työntää ulos kaikkea pissaa vessassa käydessään. Silloin tiesin, että tämä ihana oire liittyi ylösnousemukseen eikä ainoastaan vaihdevuosien hormonimuutoksiin.

Tyypillisesti tämä on huomattavampaa yöllä (mutta olen kokenut sitä muutaman kerran myös päivällä), ja täytyy toistuvasti työntää ja työntää ja työntää saadakseen rakon tyhjentymään. Tämä sivuvaikutus liittyy moniin ylösnousemukseen liittyviin asioihin, kuten hormonimuutokset, DNA-muutokset, patriarkaalisuuden aiheuttamien vanhojen 3D-myrkkyjen toistuva puhdistaminen, sekä sisäiset että ulkoiset tiheysmuutoksen jne. Mutta taas kerran, käytä erottelukykyä tässä ja kaikissa muissa oireissa ja sivuvaikutuksissa päättääksesi, mikä tuntuu oikealta tällä hetkellä sinulle ja kehollesi tai lastesi keholle.

Tämä on hyvin henkilökohtaista – Ei henkilökohtaista fyysisesti, vaan psyykkisesti, tunteellisesti, henkisesti ja energeettisesti. Tämä sivuvaikutus tulee jatkuvasta ruumiillistumisprosessista ja liittyy siihen, että tunne itsestä muuttuu toistuvasti yhdistyttäessä vähitellen korkeampaan itseen. Se liittyy myös jatkuvaan 5D-yhdistymiseen jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden kanssa itsessämme, kehossamme ja tietoisuudessamme. Eikö tuo lause kuulostanutkin hyvin helpolta ja kivalta? No, jos olet elänyt ja elät tätä olemuksesi ja fyysisen kehosi joka soluun ja kudokseen saakka, niin tiedät, että se on kaikkea muuta! Se on hemmetin kovaa työtä, joka tavallisesti sattuu melkoisesti fyysisesti, tunteellisesti ja psyykkisesti. Pikku itse, avaudu ja tee tilaa suuremman itsen, korkeamman itsen, jumalaisen isän, jumalaisen äidin ja paljon muun tulemiselle ja lakkaa sekoamasta ja juoksemasta ympyrää sen kaiken vuoksi, kuin hiuksesi olisivat tulessa! Taas kerran, kaikki näyttää upealta ja helpolta paperilla, mutta on täysin eri tilanne tapahtuessaan sinulle ja sinussa! Hengitä. ”Housut joustavat” täällä enemmän kuin riittävästi suuren Jumalan päivityksiä varten sinussa ja fyysisessä kehossasi.

Lasken leikkiä, koska monille meistä tapahtuu nyt vakavia asioita. Upeaa, jumalaista, uskomattoman harvinaista ja taianomaista, mutta myös fyysisesti niin totta, että se sattuu usein monin tavoin. Jokainen joka on valmis tekemään työn ja ruumiillistamaan 5D- ja korkeammat ykseystaajuudet itsessään ja fyysisessä kehossaan, tietää, miten syvällinen ja hyvin henkilökohtainen tämä ruumiillistumisprosessin vaihe ja taso on jokaiselle meistä. Teemme kaikki samaa asiaa – ruumiillistumme – mutta se on hyvin ainutlaatuinen, pyhä ja yksilöllinen prosessi. Sinä muutut, minä muutun ja me muutumme dramaattisesti ja niin upeilla tavoilla, että minun on vaikea edes ajatella sitä repeämättä kappaleiksi. Ole hyvä ja jatka.

Aika on ja aika ei ole – Lineaarinen aika ja kvanttiajattomuus sekä meidän tutustumisemme uudestaan elämiseen ikuisessa nyt-hetkessä on hauskaa, viihdyttävää, jännittävää, luovaa, hämmentävää, uuvuttavaa, turhauttavaa ja kummallisen ihanaa. Muutaman viime vuoden aikana sen opetteleminen, miten toimitaan sekä lineaarisessa ajassa että sen ulkopuolella, on ollut vähintäänkin mielenkiintoista. Mutta 2017 ja vielä enemmän 2018 tämä on kehittynyt siihen, että meille on paljon mukavampaa elää nyt-hetkessä hetkestä toiseen. Tästä on tullut jo uusi normaali monilla ensiruumiillistajilla, ja meistä tulee tietoisempi siitä, miten taivutetaan, pidätellään, työnnetään, venytetään ja supistetaan aikaa tai vain kellutaan ajattomassa nyt-kvanttihetkessä. On helpompaa kuin uskoisi elää ja liikkua päivin tai öin lineaarisen ajan syömättä sinua ja energioitasi minuutista toiseen. Tämä ei ole älyllinen asia, vaan tarkoituksellinen ja tietoinen luomisasia, joka tapahtuu korkeasta sydämestä. Jos haluat ajan nopeutuvan, pane se tapahtumaan. Jos haluat sen hidastuvan tai lähtevän pois sinulta, pane se tapahtumaan. Jotkut uudet kynät uudessa värikynälaatikossamme ovat todella innostavia ensi-kaikille! Paljon lisää on myös tulossa.

Nuku tarvittaessa ja unohda päivä- ja yöaika – Vuosia minun täytyi lähteä kehosta päivän aikana ottamalla torkut sopeutuakseni viimeisimpiin uusiin valoenergioihin. En ole koskaan tehnyt tätä tarkoituksellisesti, vaan se tapahtuu minulle yhtäkkiä, mikä kertoo, että olen kohta ruumiillistamassa itselleni uusia valoenergioita, ja se on paljon helpompaa tehdä ollessaan poissa fyysisestä kehosta.

Yksi uusi sivuvaikutus minulla tänä vuonna on ollut äkillinen kyvyttömyys nukkua yöllä. Nyt on öitä, jolloin en halua mennä sänkyyn nukkumaan, mikä on ennenkuulumatonta minulle! Yö, sänky ja uni ovat aina olleet pyhä tila ja aika minulle, joten tämän koko elämän mittaisen tavan äkillinen täyskäännös on ollut kummallista. Silti tämä on vain yksi uusi muutos, jota monet huomaavat käsittelevänsä, ja se myös osoittaa meille, missä meillä on edelleen vanhoja, tuttuja uskomuksia tietyistä asioista, kuten ”on yö, joten se merkitsee nukkumisaikaa”. Ei enää, aivan kuten syömisessä, ruuissa ja muissa vanhoissa 3D-tavoissa, joita meitä kaikilla on. Tämä nukkumisjuttu liittyy aikaan ja ajattomuuteen, joten anna itsellesi lupa nukkua ja torkahdella aina, kun sinä, kehosi ja keskushermostosi tarvitsee sitä ruumiillistumisprosessin ja jatkuvien valoenergialisäysten vuoksi. Päästä irti vanhoista tavoista ja uskomuksista ja laajennu uuteen useammilla ja useammilla tavoilla. Olemme mahtavia omaksumaan.

LUE KOKONAAN, klikkaa otsikosta :

 


PIKAJUNASSA – HENKIINHERÄÄMISPOLKU

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
21.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

…Riippumatta siitä, missä ihmiset ovat omalla matkallaan, meidän kaikkien täytyy käsitellä fyysisiä oireita, jotka ovat hyvin väsyttäviä ja vaativat kuuntelemaan erittäin tarkkaan, mitä kehomme ja elimistömme tarvitsee joka hetki. Päästämme irti ruokaan, liikuntaan, meditointiin ja vastaavaan liittyvistä säännöistä ja opeista ja siirrymme tietämään intuitiivisesti, mitä tarvitaan. Sen kuuntelemisen sijasta, mitä toiset pitävät hyvänä meille, seuraamme enemmän ja enemmän omia impulssejamme ja totuuttamme. Meistä on tulossa oma paikanpitäjämme.

Tavallisimpia keho-oireita ovat voimakas migreeni, epäselvät silmät, kuivumisen tunne, kuiva iho joka kutisee ja on näppyläinen, selkäkipu, ruuansulatusvaivat, flunssamaiset oireet (mm. kuume, kurkkukipu, korvien soiminen ja vuotava nenä), hammassärky, hengitysvaikeudet, sydämentykytys, kuumat ja kylmät aallot ja voimistunut hiustenkasvu.

Fyysinen kehomme sopeutuu uuteen taajuuteen ja rytmiin, kaikki uudelleenkalibroituu, mukaan luettuna uusi sydämensyke, hengitysrytmi ja uudet hermoradat. Samaan aikaan se työntää ulos vanhaa informaatiota, jota ei enää tarvita, tullakseen takaisin tasapainoon. Tämä ilmenee mielen pyörimisenä ja ylitunteellisuutena. Kärsivällisyys on avain, ja kaiken tämän hyväksyminen on välttämätön osa prosessia. Emme voi nopeuttaa virtaa, uida sitä vastaan tai yrittää muuttaa sitä. Voimme uida vain mukana ja antaa oikeaan aikaan impulsseja pysyäksemme fokusoituneena suuntaan…

Lue kokonaan, linkki otsikossa.


MAALISKUUN 2018 FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
6.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Osia artikkelista:

Kosmiset säteet

Auringon aktiivisuus, kuten auringon leimahdukset, koronan massapurkaukset ja aurinkotuuli, sekä Maan magnetosfäärin heikentyminen on jatkuvaa ja aiheuttaa masennusta, ahdistusta ja toivottomuutta. Alaselkäkipu – kaikenlainen fyysinen kipu – sekä päänsärky, sydämentykytys ja nukkumisvaikeudet ovat osa fyysistä reagointiamme magneettimyrskyihin. Tämän tietäminen voi auttaa meitä myrskyisien energioiden navigoinnissa.

..

Näen sisäisellä näkökyvylläni valon vuorovesiaallon pyyhkäisevän tietoisuutemme läpi, kun jumalainen feminiinienergia nousee meidän kaikkien sisällä – nuorten, vanhojen, miesten, naisten – mitä vauhdittaa muuttuvat magneettitaajuudet. Menetämme jokainen identiteettimme, kun kaikki se mitä luulimme todeksi, paljastuu valheeksi. Tämä on vasta alkua. Epäjärjestyksessä ja kaaoksessa myllää suuri ilon ja vapautumisen aalto, koska tämä aalto tuo vapauden. Ihmiskunta nousee tällä ykseys- ja tiedostamisaallolla. Opimme surffaamaan päästämällä irti siitä, mikä ei ole totuuttamme. Uudestaan ja uudestaan. Tukekaamme toinen toisiamme, kun kellumme hurjassa muutosaallokossa. Seisomme yhtenäisenä.


OLENKO TULOSSA HULLUKSI?
(klik!)

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
4.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jatkamme tänään puhumista siitä, mitä nyt tapahtuu, mutta tuomme sen vähän lähemmäs kotia hyvin monilla teistä. Jos emme puhu juuri siitä tilanteesta, jossa itse olette, älkää tunteko, että teidät on jätetty ulkopuolelle. Ketään ei jätetä ulkopuolelle. Nämä ovat yleismaailmallisia muutoksia. Laajentakaa vain näitä käsityksiä siihen tilanteeseen, jossa itse olette.

Tiedätte, että lähestytte massiivista muutosta…


28.2.18 Mitä ihmettä tapahtuu- Sisäinen navigaattori sekaisin

Lähde:

Postilistan kirjeet – Ajatuksia ajasta


JUMALAISESTI KOODATTUJA PÄIVITYKSIÄ TULEE TRANSFORMOIMAAN IHMISKOLLEKTIIVIA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
20.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Saamme nyt jumalaisia aitouskoodeja. Nämä koodit työntävät kollektiivia olemaan aito itsensä pidättelemättä. Antaa lastujen pudota, minne putoavat. Nyt tapahtuu erittäin tehokasta koodausta…


 

KRUUNUCHAKRAN AVAUTUMISEN NELJÄ EPÄMIELLYTTÄVÄÄ OIRETTA

Kirjoittanut Raven Fon (www.mysticalraven.com)
14.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 


FYYSISIÄ YLÖSNOUSEMUSOIREITA (PÄIVITYS)

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
11.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


 

KULMINAATIOPISTEITÄ – UUDEN KUUN JA PIMENNYKSEN TRANSFORMAATIOT

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
9.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Lue kokonaan / Lähde:

MAAILMOJEN EROAMINEN JA ELÄMÄÄ 11-ENERGIOISSA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
31.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ensin kuitenkin joitain vuoden lopun ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin sivuvaikutuksia, jotka ovat olleet melko ankaria marras- ja joulukuussa.

Kummalliset unet – Paljon unia kaikenlaisista asioista, ihmisistä ja tilanteista, ja suurimmassa osassa niistä ei ole paljon tolkkua. Alitajunta on ikään kuin nopeassa puhdistusmoodissa, koska näiden vanhan ja alemman maailman ongelmien aikaraja on saavutettu.

Jäätävä sisäinen kylmyys – Voimakkaan sisäisen kylmyyden lisääntyneet jaksot. Tämä fyysisen kehon sisäinen jäätävä kylmyys liittyy siihen, että pudotat nopeasti lisää tiheyttä, mikä merkitsee, että siirryt ja ylösnouset vähän lisää energeettisesti ja värähteellisesti ja ruumiillistat enemmän uusia valoenergioita fyysisesti. Otan sisäisen jäätävän kylmyyden koska tahansa mieluummin kuin sisäiset kuumat aallot!

Pyöriminen eli huimaus – Pään sisäisten pyörimisjaksojen lisääntyminen. Kaikki on ok niin kauan, kun ei käänny liian nopeasti tai toistuvasti. Käänny hitaasti, kun sinulla on tätä sivuvaikutusta tai päädyt naama edellä seinään tai lattiaan!

Ylenpalttinen … jätteenpoisto – Minulla ei ole koskaan ollut rohkeutta jakaa julkisesti tätä viehättävää sivuvaikutusta, mutta rohkaistuin kiitos Lisa Reneen, joka oli rohkea ja teki sen joulukuun 2017 artikkelissaan Energialoiset, joka on hyvin sopiva vuodelle 2017.

”Kaikki energiatyöntekijät saattavat huomata, miten paljon enemmän sisältöä prosessoidaan ulostettaessa, ja oivaltaa, että koko jätemäärä ei tule siitä, mitä syödään. Monet meistä prosessoivat luonnostaan vanhentunutta tai negatiivista energiaa, joka poistetaan suoliston kautta, ja tämä on totta monilla verkkotyöläisillä.”

Siunausta, Lisa Renee, rohkeudestasi kertoa avoimesti tästä muuntamistaidosta, joka monilla meillä on, minä mukaan luettuna. Joku lähetti minulle hiljattain sähköpostia ja sanoi toivoneensa, että olisi ostanut varastoon vessapaperia vuosia sitten. Ihan oikeasti! Meillä on ollut humoristista sähköpostikeskustelua muutamien ihmisten kanssa tästä kyvystä ylenpalttiseen kakkaamiseen – päivittäin paljon enemmän, mitä on fyysisesti laitettu kurkusta alas, Lisan mainitsemista syistä. Ja monet teistä eivät ole täysin uskoneet, että negatiivisuuden ja tiheyden muuntamisprosessi tehdään itse asiassa fyysisen kehomme kautta.

Korkean sydämen laajentuminen – Enemmän voimakkaita jysäyksiä, tömäyksiä ja laajentumista koko korkean sydämen (kateenkorva) alueella ylärinnassa. Tätä seuraa usein, vaan ei aina, muutama päivä yli-itkuisuutta mitä yksinkertaisimmista asioista. Korkean sydämen laajentuminen on yleinen sivuoire, kun on ruumiillistanut enemmän korkeampaa itseä/jumalaista lähdettä jne. Ei pelkoa, tältä usein tuntuu tilan tekeminen fyysiseen kehon uuden majoittumiseksi.

Lisääntynyt paine ja kipu päässä – Jatkuvaa intensiteettiä päässä/kallossa joka kerta, kun ruumiillistat lisää uusia korkeamman taajuuden valoenergioita. Näen tämän enemmän korkeampien energioiden virtaamisena päälaen kautta korkeaan sydämeen ylärinnassa, mikä aiheuttaa usein myös painetta selkärangan tietyille alueille näissä paikoissa ja/tai muissa elimissä siinä lähellä. Rentoudu siihen, päästä irti ja avaudu ruumiillistaaksesi enemmän. Huuhtele ja toista – uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Näkyjen lisääntyminen – Lisäliikkeiden näkeminen (selvänäköisesti, korkeammalla näkökyvyllä jne.) muista olennoista, energioista, entiteeteistä ja vastaavasta. Paljon liikettä ja muutosta tapahtuu ja on tapahtunut jonkin aikaa, mutta koska maailmojen fyysinen eroaminen on tapahtunut joulukuussa 2017, on luonnollista nähdä lisääntynyttä liikettä ja muita siihen liittyviä ”poikkeamia”. Taaskaan ei pelkoa, tapahtuu pelkästään massiivisia muutoksia, ja se jatkuu pitkin vuotta 2018.

Sisäkorvan soiminen – Tästä on tullut melkein tavallista tässä kohtaa. Kun kuulet tuota jatkuvaa sisäkorvan soimista, se indikoi, että olet enemmän uusissa energioissa ja sinua muutetaan ja kehitetään monilla tavoilla niiden vuoksi.

Näiden lisäksi on tietysti muita sivuvaikutuksia, mutta nämä ovat olleet joitain yleisimmistä vuoden 2017 toisella puoliskolla….

http://luxonia.com/viestit/99-denise-le-fay/6747-31122017-maailmojen-eroaminen-ja-elaemaeae-11-energioissa


ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS 27.12.2017

lue kokonaan:

http://luxonia.com/viestit/137-tiffany-stiles/6740-27122017-energiamuutospaeivitys

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
27.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä hetkellä tapahtuu paljon …
* tulee plasmaryöppyjä, jotka saavat kehon kuumenemaan sisäisen merkaban pyörimisestä ja DNA-päivityksistä
* tulee kristallitaajuuksia, jotka aiheuttavat ihottumaa ja kutinaa
* tulee gammasäteitä, jotka vaikuttavat nukkumiseen, ja on eläviä unia ja kolmannen silmän näkyjä
* tulee timanttitaajuuksia, jotka leikkaavat vanhan ohjelmoinnin läpi
* ympäri maapalloa avautuu sateenkaaritaajuusportaaleja, jotka tekevät sillan korkeampaan tietoisuuteen ja välittömään ilmentämiseen
* Kristus-tietoisuuden kultainen säde ”valetaan” nyt merkabaan
* meillä on hopeasäde tunne- ja henkistä parantumista varten
* olemme edelleen 21-12-portaalissa, joka teki sillan spontaaniin entisten elämien parantamiseen ja integroimiseen Keskusauringon kautta
* Schumannin resonanssi tekee piikin, mikä vahvistaa geomagnetismia ja aktivoi korkeampia chakrakeskuksia ja selkärankaharmonian
* saattaa olla lihaskipua, huimausta, sydämen sykintää, kehon sisäistä värähtelyä, päänsärkyä, ihon kutinaa, energiakihelmöintiä, ”kananlihaa”
* jotkut kertovat aknen puhkeamisesta – hormonitoiminnassa on myös muutoksia, itse olen huomannut tasapainotustarvetta puoli vuotta
* saatat huomata syöntitarpeidesi muuttuvan taas. Minulla ei ole puoltakaan siitä ruokahalusta, joka minulla on ollut kuluneen puoli vuotta. Tuona aikana kaipasin paljon roskaruokaa suurentuakseni. Ja tein sen keräämällä viisi kiloa painoa. Muista, että rasva pyörii nopeammin kuin lihas, joten monet teistäkin ovat saattaneet kerätä painoa. Ja se on ok! Sekin auttaa pysymään maadoittuneena. Huomasin kuitenkin, että ruokahaluni on nyt vaihtunut terveellisempiin ruokiin – raakoja vihanneksia, hedelmiä, juustoa, pähkinöitä … ja tietysti suklaata. En pysty luopumaan siitä.

 


AJANKOHTAISET ENERGIAT – OTA IISISTI JA TOTUTTELE UUTEEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
21.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eikö viime lauantain uuden kuun ympärillä olekin ollut intensiivinen viikko? Monet meistä on yllättänyt, miten syvälle se voi mennä ja miten epämukavaksi tulla, tuntien sisäisen energiaepätasapainon syvimpään ytimeemme saakka. Tulista energiaa on annettu merkittävää energiapuhdistusta varten. Valmistelemaan meidät vuoden lopun alokasleirin finaaleihin, jotka tukevat meitä tulemaan uuden viidennen ulottuvuuden korkean taajuusympäristön ruumiillistamisen mestariksi pysyvästi. Siis mitä tapahtuu?

Lue kaikki:

http://luxonia.com/viestit/123-vera-ingeborg/6676-21112017-ajankohtaiset-energiat-ota-iisisti-ja-totuttele-uuteen


 

ENERGIAPÄIVITYS – AIKAJANAMUUTOKSIA, -JAKAUTUMISIA JA -YHTYMISIÄ

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
21.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, kauniit sielut! Olen pannut merkille noin viimeisen viikon ajan, että ihmisten todellisuuksissa kulkee kaksi eri aikajanaa. Toissa on psyykkisiä hyökkäyksiä, negatiivisia energiamalleja, vihaa, levottomuutta, ylitunteellisuutta ja ajatussiirtoa. Monet ihmiset ovat kertoneet, että itsemurha-ajatuksia on laitettu heidän mieleensä, mutta he pystyivät helposti erottamaan, ”ettei kyse ollut heidän ajatuksistaan”. Myös uusikuu Skorpionissa on tuonut monia varjoaspekteja valoon, mm. riippuvuuskäyttäytymisen parantaminen ja selvittäminen.

Kääntöpuolella monet ihmiset ovat autuuden, rauhallisuuden, energisyyden ja onnellisuuden tilassa sekä nollapisteessään. Itse olen ollut autuuden tilassa ja jokainen kohtaamiseni on ollut korkealla värähtelevä, rakastava ja positiivinen!

Todellisuutemme ilmentämiskyky on ollut nopea 11-11-portaalista saakka. Se mitä sinulla on vielä puhdistettavaa, irtipäästettävää tai parannettavaa, tulee pintaan loppuvuoden kuluessa, valmisteluna uuteen energiasykkeeseen ja -muutokseen 1.1. Suurin pelkosi tuodaan todellisuuteesi kohdattavaksi ja puhdistettavaksi. Sinun on tärkeää ottaa aikaa tunnustaa tämä, jos se tapahtuu tai sen kiihtyminen jatkuu.

Lue kaikki:

http://luxonia.com/viestit/137-tiffany-stiles/6677-21112017-energiapaeivitys-aikajanamuutoksia-jakautumisia-ja-yhtymisiae


 

UUDET YLÖSNOUSEMUSOIREET TUOVAT OMITUISIA KIPUJA JA MUISTINMENETYSTÄ

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
2.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

https://katti.blogaaja.fi/uudet-ylosnousemusoireet-tuovat-omituisia-kipuja-ja-muistinmenetysta/


 

Kirjoittanut Kelly Ashley (www.spiritualawakeningsigns.com)
20.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

20.9.2017 – Kelly Ashley – Kolme syytä miksi henkinen herääminen on täysin pakahduttavaa


Kirjoittanut Jelelle Awen (in5D.com)

MITÄ KEHON YLÖSNOUSEMUSOIREET YRITTÄVÄT KERTOA?


19.7.2017 Kara Schallock

JATKUVIA PÄIVITYKSIÄ


12.7.2017

SIVUVAIKUTUKSET


10.7.2017

PALA, BEIBI, PALA! – PORTTI PÄIVÄNSEISAUKSESTA PIMENNYKSEEN


 

YLÖSNOUSEMUS JA UUSI PSYKOLOGIA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Lue vastuuvapauslauseke tämän artikkelin lopusta.

Kun heräämme, oivallamme enemmän ja enemmän, että niiden jotka kerran määrittelivät, ettemme ole ”normaali”, täytyy nyt kohdata se todellisuus, että he tarvitsevat apua. Osat ovat todellakin vaihtuneet.

Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, mikä heidän sielunsa on tai että he ovat enemmän kuin ihmispersoonansa ja mielensä. He eivät ole tietoisia moniulotteisesta itsestään. Jos jollekin ilmestyy useampi persoonallisuus, hänet leimataan skitsofreeniseksi. Taatusti joillain ihmisillä on syvä epätasapaino ja he käyttävät sitä selviytymismekanismina, mutta meidät kaikki on ehdollistuttu pysymään selvästi määritellyissä käyttäytymistavoissa. Että olemme yksi persoonallisuus ilman sielua ja kaikkia sen aspekteja.

Ja suurimmaksi osaksi meidät on ehdollistettu tukahduttamaan tunteemme. Jos näin ei olisi, ihmiset eivät ottaisi varsinaisena epidemiana masennus- ja ahdistuslääkkeitä. Taas kerran, on muutamia poikkeuksia, joissa näitä lääkkeitä annetaan estämään jotakuta vahingoittamasta itseään ja toisia, mutta senkin pitäisi olla lyhytaikaista. Ja kun Kristus-tietoisuus on läsnä tällä planeetalla, sen valo säteilee kirkkaasti noihin tunteisiin, joita ihmiset ovat pitäneet haudattuna pitkän, pitkän aikaa. Ja heidän osiinsa jotka he ovat kieltäneet. Ei siis ole mikään yllätys, että tämän tyyppisten lääkkeiden lisääntyminen on tuloksena, koska ihmiset eivät ota hyvin näiden tunteiden tunnustamista ja hyväksymistä.

Juttelin erään naisen kanssa, joka on ottanut ahdistuslääkkeitä kahdeksan vuotta. Hän tietää, että hänen täytyy vähentää, koska hänellä on oireita eikä hän sanojensa mukaan tunne olevansa ”oma itsensä”. Kun hän kertoi psykiatrilleen siitä, tämä sanoi, ettei suosittele sitä. Tuossa kohtaa tunsin vihaa, jota en tavallisesti tunne. Huomasin myös, että puhuessani tuolle naiselle minusta tuli vilkkaampi ja ilmaisin paljon enemmän omia tunteitani. Tunsin hänen tukahdutetut tunteensa.

Ja kun puhuimme, hän paljasti, että hän oli naimisissa miehen kanssa, joka kohteli häntä kaltoin tunteellisesti. Hänellä oli tuollaisten suhteiden historia, ja hän väitti aloittaneensa lääkityksen, koska hän sai hallitsemattomia hermoreaktioita lisäravinteista kahdeksan vuotta sitten.

Kieltäminen on ilmiselvää. Selvästikään hän ei ole valmis kohtaamaan tilannettaan ja todellisia tunteitaan. Katson häntä ja näen hänen olevan mielensä vanki…

LUE KOKONAAN:

http://luxonia.com/viestit/131-maria-chambers/6404-172017-yloesnousemus-ja-uusi-psykologia


YKSI YLÖSNOUSEMUSTASO YLÖSPÄIN! – MITÄ ERI AALLOT KOKEVAT

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
20.6.2017

Kun olimme juuri kokeneet vähän kestävältä vaikuttavaa rauhaa ja tasapainoa, meidät työnnetään nyt seuraavaan heräämis- ja ylösnousemusvaiheeseen matkalla päivänseisausporttiin, joka on jo avautunut. Voi tuntua siltä, että on taas takaisin lähtöruudussa. Syvää surua laukaistaan pintaan, ja se liittyy erityisesti ihmisiin, jotka ovat rakkaita meille ja joista meidän täytyy päästää irti nyt, kun he eivät pysty vielä ylläpitämään meidän taajuuttamme. Ja tämä aiheuttaa tunteen, ettei millään tehdyllä työllä ole ollut kestävää vaikutusta. Näin ei tietysti ole. Siirrymme pelkästään seuraavan tason läpi seuraaviin kerroksiin. Sitä voi verrata tietokonepeliin. Kun olet päässyt läpi yhdestä tasosta, pelaat sen uudestaan ylemmän tason haasteiden kera. Sinun täytyi harjoitella ja valmistautua mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti kyetäksesi saavuttamaan tuon seuraavan tason. Taas kerran, se on siunaus valepuvussa – vaikka monet ovat kyllästyneet koko sanontaan. Enemmän kuin koskaan on tärkeää luottaa energioihin ja universaaliin virtaan tietäen, ettei mikään ole sitä, miltä se näyttää pinnalta.

Olemme astuneet uudesta intensiivisestä energiaportista, emme ainoastaan saadaksemme paljon uutta informaatiota ja uusia päivityksiä, vaan siirtyäksemme myös irrallisuuden ja irtipäästämisen seuraavalle tasolle. Yksilöprosessit eroavat riippuen siitä, missä ylösnousemusaallossa ihmiset ovat (katso lisäinfoa ylösnousemusaalloista artikkelista ”Eri ylösnousemusaaltojen ajankohtaisia energioita ja oireita” 12.1.2017). Ensiliikkujat ovat nyt astuneet ruumiillistumisvaiheeseen, ja he käsittelevät pääasiassa fyysistä kehoa. Varhaisomaksujat pääsevät nyt käsiksi ydinpelkoihinsa ja saattavat loppuun tunnekehonsa puhdistamisen. Varhaisenemmistö pyörii vielä ajatusspiraalien ja tunnepurkaustensa välillä oikein ymmärtämättä, mitä tapahtuu ja miksi he ovat aivan yhtäkkiä niin herkkiä kaikille näille energioille ympärillään. Kysymykset ”kuka minä olen?” ja ”miksi olen täällä?” pitävät heidät kiireisenä, yhdessä ”jokin on vialla tässä” -tunteen kanssa. Myöhäisenemmistö ja sopeutumattomat ovat edelleen unessa eivätkä edes käsitä, että planeetalla tapahtuu tämä energiamuutos.

Jaan ajankohtaiset oireet ja kokemukset eri aaltoihin paremman ymmärryksen saamiseksi siitä, miksi kaikki eivät koe samoja asioita samaan aikaan.

LUE KOKONAAN: http://luxonia.com/viestit/123-vera-ingeborg/6379-2062017-yksi-yloesnousemustaso-yloespaein-mitae-eri-aallot-kokevat


 

6.6.2017 Ajatuksia ajasta; Päivi Kaskimäki:

Jakson alussa oli myös auringonpurkaus energioita, jotka osaltaan latasivat haastetta pintaan.
Oireina jaksolla ovat olleet sydämen alueen kivut, rytmihäiriöt, muljahdukset tai jopa sydänkohtaukset. Pääsärky ja päänalueen tuntemukset, sekä selän kipuilut ovat olleet esillä. Tunteiden aallokko on vellonut, toivottomuuden ja epätoivon suossa, tai huikeissa autuudentiloissa. Fyysinen keho on kovilla, kun sen värähtelytaajuus kohoaa yhdessä maapallon värähtelytaajuuden kanssa. Maadottuminen on nyt tärkeää. Paljain jaloin nurmikolle ja juuret syvälle maapallon keskustaan, auttaa säätymään uudelle taajuudelle tasapainoisesti

Lue kokonaan:

6.6.17 Matkalla vanhasta uuteen, maailmojen välissä


 

YRITÄTKÖ EDELLEEN PITÄÄ SITÄ KASASSA?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
31.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


 

ENERGIA-AALTO ISKEE JA TRANSFORMOI MEITÄ KAIKKIA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
26.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huh! Tunnetko tuon energia-aallon, joka todella iskee meihin? Kuten tavallista, näyttää siltä, että se saa meidät tuntemaan kaikkea mahdollista – sekä fyysisesti että tunnepuolella. Tämä energia transformoi meitä – ei vain fyysisesti, vaan mentaalisesti – ja valmistelee meitä siihen, mitä on tulossa. Tehtävämme on pelkästään sallia prosessin tapahtua ja löytää parhaamme mukaan rauha ja ilo sisältämme.

Minulle iso juttu on ollut nivelsärky. Se alkoi muutama päivä ennen energian iskemistä, kun jotkut meistä tuntuvat ”esiaaltoilevan”. Niskaa, hartioita ja kyynärpäitä särki todella ja sitten seuraavana päivänä oli lonkkien, polvien ja nilkkojen vuoro. Onneksi nivelkipu on ohi, mutta ei se, että tuntuu kuin häkissä olevalta tiikeriltä. Tunnen jännitystä kulkevan kehoni läpi, mutta siinä on levoton pohjaväre. Huomaan, että haluan olla vain ulkona auringossa. Liike on myös todella tärkeää, ja vaikka on vaikeaa ajatella liikkumista, kun kehoa särkee, se voi todella auttaa liikuttamaan energiaa lävitsesi.

Muilla on uupumusta, turvotusta (mikä ei ole kovin hauskaa), päänsärkyä, selkäsärkyä, kroonisten vaivojen puhkeamista ja paljon korvien soimista. Ahdistus ja masennus on yleistä tällaisen energianopeutumisen aikana, kuten myös pahat unet. Puhdistat vain syvää, syvää ohjelmointia. Jotkut pudistavat myös apokalyptisiä aikajanoja. Älä kiinnity siihen, mitä tulee esiin – katsele vain sen nousemista ja päästä siitä sitten irti. Kun kiinnitymme siihen, emme salli sen lähteä ja itse asiassa luomme naruja siihen, mikä pitää sen tiukasti meissä.

Minulle kerrottiin, että tämä energiaräjähdys tekee meidät alttiimmaksi ulkopuolisille energiavaikutuksille. Tätä voi olla televisio, sosiaalinen media, kaikki elektroniikka ja myös ihmiset. Se toimii kuitenkin kumpaankin suuntaan, joten olemme yhtä herkkä tuulen, auringon, kasvien ja tietenkin naurun energiavaikutuksille. Salli sen, mitä tunnet, määrittää, mikä on oikein sinulle. Joillekin elokuvan katsominen on täydellistä ja toisille kävelyllä käyminen rauhoittaa sielua.

Tiedän, että monet teistä ovat väsyneitä ja haluavat tämän loppuvan. En kaunistele tilannetta ja sano se loppuvan lähiaikoina, koska se ei lopu. Meistä tulee kuitenkin vahvempia, keho päivittyy ja kasvamme ja opimme, mikä helpottaa asioita. Niihin jotka aloittelevat tätä prosessia, vaikuttavat asiat, joista jonkin aikaa ”tässä” olleilla ei silmäkään värähdä. Avain on astua etäämmälle ja nähdä, miten olet kasvanut ja muuttunut. Salli tämän tiedon antaa sinulle vahvuutta jatkaa matkaa.

Sydänchakraa ja solar plexusta ”naulataan” tällä hetkellä, ja meiltä kysytään: ”Pystytkö astumaan omaan voimaasi pysyen sydämessä?” Niinpä meille näytetään alueet, joilla emme ole kyenneet tekemään tätä ja joilla meidän täytyy korjata ja muuttaa elämäämme. Meille näytetään, missä meillä on edelleen tuomitsemista, puutetta, epävarmuutta ja epäilyä. Tule tarkkailijaksi ja pane merkille, mitä näytetään, kuin katselisit jonkun toisen elämää. Näin näet, mitä tarvitsee muuttaa, mitä lisätä tai mistä täytyy lähteä pois tuomitsematta.

Tässä on video, jolla Steven North ja minä keskustelemme energia-aallosta ja tavoista käsitellä tapahtuvat muutokset. Steven on tehnyt uskomatonta työtä sydänaktivointimusiikin kanssa, johon on upotettu taajuuksia ja kristalleja auttamaan meitä avautumisessa ja yhdistymisessä. Katso hänen tuotteitaan klikkaamalla tästä.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja tukea, kun jatkamme matkaamme. Iso kiitos teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee paljon.
Jenny

http://luxonia.com/viestit/130-jenny-schiltz/6333-2652017-energia-aalto-iskee-ja-transformoi-meitae-kaikkia

———–

 

UUSI MIELI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
23.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haastavin puoli ruumiillistuneessa valaistumisessa, hengen sallimisessa asua kehossamme ja elämässämme, on mieli. Suhde mieleemme on ollut enimmäkseen selviytymiseen perustuva. Ei niinkään iloon.

Olemme hyvin pitkään tunteneet tällä planeetalla turvallisimmaksi olla mielessämme. Sen seurauksena mieli ja sydän ovat olleet ristiriidassa keskenään. Ja tässä tietoisemmaksi tulemisen prosessissa olemme siirtäneet huomiomme mielestä sydämeen. Sen seurauksena mieliraukka on lähettänyt varoitusta varoituksen perään ja yrittänyt ylläpitää asemansa kontrollikeskuksena. Jokainen kuviteltavissa oleva selviytymisongelma on laukaistu – terveys, talous, suhteet ja kaikkea siltä väliltä.

Mieli on yrittänyt suojella meitä ja itseään vahingolta tai täydelliseltä tuhoutumiselta. Ja se ajaa meidät toisinaan levottomuuteen.

LUE KOKONAAN:

http://luxonia.com/viestit/131-maria-chambers/6329-2352017-uusi-mieli


 

RUUMIILLISTUMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
24.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

”Kun integroit korkealla virtaavat energiat ja olet harmoniassa niiden kanssa, teet valintoja ja tekoja, jotka perustuvat sydämesi opastukseen. Jos et ole harmoniassa näiden energioiden kanssa, on enemmän fyysistä sopeutumista, kuten unettomuutta, päänsärkyä, ihottumaa, aivosumua ja muita fyysisiä säätöjä … mitä tahansa kehosi sopeutumisessa vaaditaankin. Voit aina puhua kehosi osille, joihin vaikutetaan, ja kysyä, mitä ne tarvitsevat sinulta. Fyysinen kehosi on erinomainen opettaja. Se opastaa sinua täydellisesti. (Tietysti, koska se on sielun fyysinen ilmaisumuoto!)

Kiinnitä huomiota, mihin resonoit. Se voi olla paikka, ihminen tai ihmiset, musiikki, ruoka … mitä tahansa ympäristössäsi. Vietä enemmän aikaa siinä, minkä kanssa resonoit, ja vähemmän aikaa siinä, mikä ärsyttää sinua. Asiat jotka ärsyttävät, eivät ole harmoniassa tietoisuutesi kanssa – ne voivat kuitenkin olla myös erinomaisia opettajia. Voit tuntea tämän voimakkaammin nyt.”

LUE KOKONAAN:

http://luxonia.com/viestit/128-kara-schallock/6328-2452017-ruumiillistuminen


 

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
23.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

YLÖSNOUSEMUKSEEN KIIHDYTTÄMISEN TOINEN VAIHE ON ALKANUT


 

Kirjoittanut Jona Bryndis (www.transcodes.com)
6.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

ENERGIAPÄIVITYS: FYYSINEN INTEGROITUMINEN – ENERGIATODELLISUUDEN UUSI TOIMINTAMALLI

 


Linkki alla olevaan, koko tekstiin/ otteen Lähde:

http://paivikaskimaki.com/esite/12.5.17.pdf

”Meidän ihmisten sähkömagneettinen värähtelytaajuus on sama kuin maapallolla.
Kun tämä värähtely kohoaa, vaikuttaa se myös meidän sähkömagneettiseen kenttäämme.
Kehomme reagoivat tämän taajuuden muutoksen monilla eri tavoilla.
Kipuja, kolotuksia, hermoston oireita ja tunnetilojen purkauksia.
Sydämellä ja aivoilla on omat sähkömagneettiset kentät, nämä reagoivat myös taajuuden
muutokseen.
Keskittymiskyvyttömyyttä, päänsärkyjä, sydämen tykyttelyjä ja erilaisia oireita saattaa
ilmentyä.”
—————————————————————————————————————————————–

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

3.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lähde/koko artikkeli:

SINULLA ON VOIMA MUUTTAA KAIKKI YMPÄRILLÄSI

 

 

 

Katkelma artikkelista…

…Se vaihtelee, missä kohtaa olemme tässä prosessissa fyysisesti. Toisista tuntuu upealta ja toiset tuskin pääsevät ylös sohvalta. Osa kokemustamme on Schumannin resonanssin kohoaminen. Kun tämä taajuus nousee, kaiken planeetallamme täytyy nousta sen mukana. Tämä merkitsee, että meidän täytyy käydä läpi koko kehojärjestelmän uudelleenkalibrointi, erityisesti aivojen. Tämä merkitsee fyysisesti, että monilla on päänsärkyä, väsymystä, lihas- ja nivelsärkyä ja kroonisten sairauksien puhkeamista. Kysyin tiimiltäni, miten voin erottaa, milloin koen fyysisiä päivityksiä ja milloin tunnen vain tunteita, jotka yrittävät vapautua kehostani. Heidän vastauksensa oli yksinkertainen: se riippuu tunteista. Toisin sanoen, jos kehoasi särkee ja olet uupunut, mutta henkesi on korkealla, niin kyse on fyysisestä päivityksestä. Jos kuitenkin tunnet syvää ahdistusta, pelkoa, surua, vihaa jne. sekä kehosi särkee, tämä voi osoittaa tarpeeseen tarkastella, mihin nämä tunteet ovat asettuneet kehossa, ja tarpeeseen selvittää ne.

Toivottavasti tämä viesti löytää sinut hyvin. Olen ollut syvällä prosessissa ja huomaan transformaation ja avautuvien kykyjen herättävän kunnioitukseni. Niin paljon kuin sitä ehkä toivommekin, tämä prosessi ei hidastu pitkään aikaan. Kuitenkin kun päästämme irti ja sopeudumme fyysisesti, tuntuu paljon vakaammalta. Ole mukava itsellesi ja anna itsellesi kaikki se aika, rakkaus ja tila, mitä tarvitset mennäksesi tämän transformaation läpi. Paljon rakkautta teille kaikille. <3 <3 <3


 

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
9.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Alla Linkki koko artikkeliin:

ENERGIAPÄIVITYS – UUSI ENNÄTYS!

 

Energia hakkaa tosissaan tällä hetkellä ja Schumann-resonanssi nousee uuteen ennätykseen … ja teki piikin huikeaan 120:een!

Niillä joiden keho kukoistaa näissä korkeissa taajuuksissa, tulee toiminnan aika. Luomisen aika. Ideoita tulvii sisään. Jos tämä olet sinä, varmista, että kirjoitat muistiin, mitä vastaanotat ja suunnittelet tekeväsi. Toisille tämä uusi ennätys voi olla melko julma. Unettomuutta, uupumusta, päänsärkyä, epäselvyyden ja epämääräisyyden tunnetta. Joillakin on myös nivelsärkyä.

Vertaan sitä korkeustautiin – keho ei ole täysin sopeutunut uuteen paikkaan, joten sitä huimaa, se hämmentyy, väsyy, ärsyyntyy ja se on kipeä. Päänsärky voi olla valtavaa. Se kuivuu ja menettää tärkeitä hivenaineita yrittäessään sopeutua. Ainoa lääke on aika, vesi ja hivenainetäydennykset (suola (Himalajan tai meri), magnesium, kalium ja C- ja D-vitamiini).

Suurin ongelma monilla näissä voimakkaissa taajuuspäivityksissä on kyvyttömyys pysyä maadoittuneena. Jos et ole täysin kehossasi, voisit kieriä savessa etkä olisi silti maadoittunut. Ota hetki ja istuta itsesi tiukasti omaan kehoosi. Sulje silmäsi ja sano: ”Maadoitun nyt täysin kehooni, päästä varpaisiin.” Tuo sitten tietoisuutesi isovarpaanpäähän ja tunne se. Tästä tilasta voit sitten maadoittua maahan, jos se toimii parhaiten sinulla. Itse huomaan keskittyväni paljon paremmin ”putoamalla” sydämeeni ja tuntemalla sen paisuvan rakkaudesta ja kiitollisuudesta.

Nämä energiapiikit voivat aiheuttaa myös voimakkaita tunteita. Se on erittäin hyvä asia, vaikka epämukavaa – meidän täytyy nähdä, mikä ei ole korkeampiin taajuuksiin yhteensopivaa. Kun näet sen, on aika ryhtyä töihin ja parantaa, antaa anteeksi ja sovittaa se. Se omistaminen, mitä sisällämme on (hyvä, paha ja ruma), ja itsemme rakastaminen siitä huolimatta, tuo syvemmän tason parannusta ja irtipäästämistä. Syvät ja pimeät kätketyt osamme tulevat aina vain äänekkäämmiksi, kunnes tuomme ne rakkauden valoon. Rakkaus on ainoa tapa transformoida mitään, koska sitä olemme ytimeltämme – kaikki muu on pelkästään osa ihmiskokemusta. Nyt on aika mennä sen yli ja palata luontaiseen olotilaamme.

Sinnittele mukana ja ole lempeä itsellesi ja toisille. Tunnemme kaikki tämän resonanssin kohoamisen eivätkä kaikki käsittele sitä hyvin. Ymmärryksellä ja myötätunnolla itseä ja toisia kohtaan pääsee pitkälle.

Lähettäen rakkautta teille kaikille <3

Jenny

Yksi lähdesivusto nopealle 120-piikille on http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7. Kun näin tuon raportin, tarkistin omalta sisäiseltä opastukseltani ja kuulin hyvin selvästi, että Maa alkaa herätä pitkästä unestaan ja tosiaankin oli piikki ja lisää on tulossa.


 

Alla otteita sivulta:

http://luxonia.com/viestit/122-diane-canfield/6292-2742017-ulottuvuusmuutos-on-tapahtunut-ja-jatkuu-edelleen

Ulottuvuusmuutokset voivat aiheuttaa monia ongelmia, kun olemme niiden keskellä. Nämä ongelmat ovat fyysisiä, tunteellisia ja mentaalisia. Välillä on autuaitakin jaksoja. On täysin normaalia tuntea autuutta yhtenä päivänä ja sitten muutoksen vaikutukset seuraavana. Näin universumi toteuttaa aina uudet luomukset … se tehdään aaltoina.

Niillä jotka ovat olleet kivikkoisissa suhteissa ja ehkä eronneet, tämän muutoksen myötä on mahdollisuus sovintoon. Tämä on muuttanut jokaista ihmistä planeetalla, ja nyt olemme täysin uudella aikajanalla. Monet suhteet ovat olleet voimakkaan paineen alla tänä aikana. Kannattaa ehkä katsoa uudestaan eroamista ja ojentaa ystävällinen käsi, jos tämä ero tapahtui hiljattain. Siirtyminen korkeammalle aikajanalle voi muuttaa koko suhdedynamiikan ja uusi alku voi johdattaa kummankin korkeampaan tietoisuuteen.

Ulottuvuuden muuttuessa monia oireita tulee esiin. Näitä ovat intensiivinen unennäkö – emme ikään kuin näe unta, vaan olemme oikeasti eri todellisuudessa. Kova nälkä ja jano. Monien paranormaalien olentojen näkeminen tai paranormaalit kokemukset tai lisääntyneet kokemukset.

Kuluneiden kahden kuukauden aikana omat paranormaalit kokemukseni ovat lisääntyneet valtavasti. Olen nähnyt useampien olentojen putkahtelevan tilaan, jossa olen, ja pois siitä. Joskus ne ovat vain ääriviivoja ja joskus enemmän. Näen asioiden liikkuvan ympäri taloani – sellaisten joiden ei pitäisi liikkua. Kuulen mieheni puhuvan, kun hän ei ole huoneessa kanssani tai hän ei puhu. Voi tapahtua muistinmenetyksiä eikä muista jotain, mikä tuli mieleen vielä muutama minuutti sitten. Monia muita paranormaaleja kokemuksia voi tapahtua psyykkisen näkökyvyn lisääntyessä. Saatat tietää asioita, muttet tiedä miten. Saatat kommunikoida telepaattisesti toisten kanssa. Synkronismi lisääntyy. Tämä ei ole tavatonta. Tätä tapahtuu joka kerta, kun vaihdamme aikajanaa. Vaikka minulla on aina ollut paljon paranormaaleja kokemuksia, ne lisääntyvät aina muutosaikoina, ja tätä tapahtuu myös niille, jotka eivät koe näitä asioita päivittäin.


 

http://luxonia.com/viestit/115-sandra-walter/6283-2542017-tiedon-soveltaminen-viisauden-saamiseksi

Otteita:

Kova väsymys, paikallaanolo, uneliaisuus ja päiväkausien raskauden tunne on ollut voimakasta monilla. Niillä joiden korvat soivat, monet äänet tulivat kovemmiksi, kimeämmiksi ja monimutkaisemmiksi. (Teknisesti tämä on vaikutusta harmoniataajuuksien osumisesta kiertäjähermoon, joka kietoutuu kommunikointikeskusten ympärille korvissa, niskassa, sydämessä ja solar plexukseessa).

Ensimmäiset jälkiseuraukset siitä, että vapauduttiin eetterisiteistä pudonneisiin alempiin aikajanoihin, vaikuttavat moniin sieluryhmiin. Jotkut taistelevat tiedostamatta tämän menetyksen kanssa. Se voi tehdä ihmiset ärsyyntyneiksi tai masentuneiksi. Kun rakenteet jotka tukivat tiettyjä uskomusjärjestelmiä tai todellisuuksia, poistetaan, kollektiivikokemuksena on parantumiskriisi. Jos olet tuolla polulla, pidä tauko ja käsittele tunteet. Tähän irtipäästämiseen sisältyvät jäänteet vanhasta itsestä tai uskomuksista, jotka ovat kietoutuneet noihin alempiin aikajanoihin. Saatat surra vähän vanhaa itseä. Tunne se, päästä siitä irti ja siirry eteenpäin.

Puhdistukset, paastot, nesteytys, elävä luomuruoka, meditointi, virtaava liikkuminen, tunnepuhdistus, luova ilmaisu, lepo ja keskittyminen rakkauteen auttavat DNA-aktivoinnissa ja eetterin uudelleenrakennuksessa. Keho ansaitsee tukesi.


 

https://katti.blogaaja.fi/ylosnousemusoireista/

(Huomaa: tietenkään kaikkien tällaisten oireiden ei voida katsoa kuuluvan ylösnousemusprosessiin. Ole hyvä ja seuraa omaa sisäistä opastustasi ja neuvottele terveydenhoitohenkilöstön kanssa, kun siihen on tarvetta.)
► Tunne siitä, että olet ikään kuin painekattilassa tai voimakkaassa energiassa, paineen tunne. Muista, että sinä olet sopeutumassa korkeampaan värähtelyyn ja sinä tulet lopulta sopeutumaan siihen. Vanhoja malleja, käyttäytymistapoja ja uskomuksia myös työnnetään pintaan. Sinun sisälläsi on tapahtumassa paljon!

► Epätietoisuuden tunne; et tiedä, missä sinä olet; paikan tajun menettäminen. Sinä et ole enää 3D:ssä, kun sinä olet siirtynyt tai olet siirtymässä korkeampiin ulottuvuuksiin.

► Epätavallisia kipuja ja särkyjä eri puolilla kehoa. Sinä ole puhdistamassa ja vapauttamassa jumiintuneita energioita, jotka värähtelevät 3D:ssä, samaan aikaan, kun sinä värähtelet korkeammassa ulottuvuudessa.

► Herääminen aamuyöllä klo 2 – 4. Kun sinä edistyt, herääminen klo 5. Sinun unitilassasi tapahtuu paljon. Sinä et voi olla siellä pitkä aikoja ja tarvitset tauon. Tämä on myös ”puhdistumisen ja irtipäästämisen” aika.

► Muistinmenetys. Vaikea tavoittaa sanoja. Runsaasti lyhytaikaisia muistinmenetyksiä ja ainoastaan hämäriä muistoja menneisyydestäsi. Sinä ole useammassa kuin yhdessä ulottuvuudessa kerrallaan ja menet edestakaisin osana siirtymää (sinä koet ”irrottautumista”). Sinun menneisyytesi on myös osa Vanhaa ja Vanha on iäksi mennyttä. Nyt-hetkessä oleminen on Uuden Maailman tapa!

► Asioiden ”näkeminen” ja ”kuuleminen”. Sinä koet eri ulottuvuuksia siirtymässäsi sen mukaan, kuinka herkkä sinä olet ja kuinka sinut on ”piuhoitettu”.

► Identiteetin menettäminen. Sinä yrität yhdistyä Vanhaan sinuun, mutta sitä ei ole enää olemassa. Sinä et ehkä tiedä, ketä sinä katsot peilistä! Sinä olet puhdistanut paljon vanhoista malleista ja sinä ilmennät nyt enemmän valoa ja yksinkertaista, puhtaampaa jumalaista sinua. Kaikki on järjestyksessä… sinä olet ok.

► Kehosta ”irrallaan” olemisen tunne. Sinusta saattaa tuntua siltä, että joku puhuu, mutta se et ole sinä. Meidän kehomme saavat muutoksesta viimeisenä kiinni, eivätkä ne ole samassa paikassa kuin muu osa meistä. Lisäksi tämä ilmiö voi myös tapahtua meidän eloon jäämisemme luonnollisena puolustusmekanismina, kun me olemme äkillisen stressin alla tai meistä tuntuu järkyttävältä tai hallitsemattomalta. Sinun kehosi käy läpi paljon asioita etkä sinä ehkä halua olla sen sisällä. Jossain kohtaa minun ylösnousemusoppaani kertoi minulle, että tämä oli tapa helpottaa siirtymäprosessia ja ettei minun tarvinnut kokea sitä, mitä minun kehoni oli käymässä läpi.

► Syvän unen jaksot. Sinä lepäät kaikesta mukautumista ja eheydyt sekä myös vahvistut seuraavaa jaksoa varten.

► Korostunut herkkyys ympäristöäsi kohtaan. Väkijoukot, melu, ruuat, TV, muiden ihmisen äänet ja erilaiset muut ärsykkeet ovat lähes sietämättömiä. Sinä myös ylikuormitut helposti ja käyt ylikierroksilla. Sinä virittäydyt! Tiedä, että tämä menee lopulta ohi.

► Huimaus, tasapainon puute, selkä- ja niskasärky, korvien soiminen, ”hiekkaa” silmissä, epäselvä näkökyky (erittäin yleistä), unettomuus ja sydämentykytykset yhdistettynä vaikeuteen hengittää (myös erittäin yleistä). Päänsärkyjä.

► Joka asiasta itkeminen, oli se sitten ihanaa tai surullista.

► Et muista jonkin merkitystä. Kun minä olin siirtymäprosessin voimakkaassa vaiheessa ja me olimme keskellä merkittävää ”energiatyöntöä” kohti korkeampia ulottuvuuksia, minä muistan katsoneeni roskakoria enkä tiennyt, mitä tarkoitusta varten se oli. Minun oli päästävä kiinni muistiini ”vanhasta” ja kurkotettava pitkälle. Mitä tapahtui, oli se, että minä värähtelin sellaisessa pisteessä, missä kaikella oli vain se tarkoitus ja identiteetti, jonka me annamme sille. Korkeammissa ulottuvuuksissa, energia on vain energiaa ilman nimilappua tai tarkoitusta. Kaikki on raikasta ja uutta. Jonkinlainen ”Ihmeiden kurssin” irrottamisen prosessi ilman ”yrittämistä”.

► Vaikeus muistaa, mitä sinä teit tai puhuit päivä tai joskus vain tunti sitten. Korkeammissa ulottuvuuksissa todellisuus on hyvin paljon hetkessä. Jos me emme tee jotain omassa tietoisuudessanne, se yksinkertaisesti lakkaa olemasta. Meillä ei ole mitään kiinnityksiä. Me luomme oman maailman ympärillemme uskomustemme ja ajatustemme kautta eikä sitä, mistä me emme ”pidä kiinni”, ole olemassa. Kaikki on ihan uutta, kun me alamme täysin alusta, hetki hetkeltä. Me voimme yhdistyä siihen, mihin me haluamme, milloin tahansa ja luoda ja kokea juuri sen. Tämä tila tulee ja menee, mutta se on harjoitusta elämiseen korkeammissa ulottuvuuksissa. Kun sitä tapahtuu, voi tuntua vähän kammottavalta.

► Sinua ei huvita tehdä mitään. Sinä olet lepovaiheessa, ”buuttaamassa”. Sinun kehosi tietää, mitä se tarvitsee. Lisäksi, kun sinä alat saavuttaa korkeampia ulottuvuuksia, ”tekemisestä” ja ”asioiden aikaansaamisesta” tulee vanhanaikaista, koska Uudet energiat tukevat feminiinistä paistattelua, vastaanottamista, luomista, itsestään huolehtimista ja hoivaamista. Pyydä Maailmankaikkeutta ”tuomaan” sinulle sen, mitä sinä haluat samalla, kun sinä nautit itsestäsi ja pidät hauskaa!

► Sietokyvyttömyys niille asioille, jotka värähtelevät (3D:n) matalammalla tasolla ja jotka heijastuvat keskusteluissa, asenteissa, sosiaalisissa rakenteissa, parannustavoissa jne. Ne kirjaimellisesti saavat sinun tuntemaan itsesi sisältä ”sairaaksi”. Sinä olet korkeammassa värähtelyssä eivätkä sinun energiasi ole enää niiden kanssa linjassa. Sinua ”työnnetään” siirtymään eteenpäin… ”olemaan” ja luomaan Uutta. Lisäksi sinä olet mielelläsi kotona tai vain yksin, kun paljon kaikesta siitä, mitä ”ulkona” on, ei enää sovi yhteen SINUN korkeampien värähtelyjesi kanssa.

► Ruokahalun puute. Sinun kehosi sopeutuu uuteen, korkeampaan olemisen tilaan. Osa sinusta ei myöskään enää halua olla täällä Vanhassa.

► Ystävien, tapojen, työpaikkojen ja asuntojen yhtäkkinen katoaminen. Sinä olet kehittymässä sen yläpuolelle, mitä sinä olit ennen, ja nämä ihmiset ja ympäristöt eivät enää sovi yhteen sinun värähtelysi kanssa. Uusi saapuu pian ja se tuntuu niiiiiiin paljon paremmalta!

► Sinä et millään pysty enää tekemään tiettyjä asioita. Kun sinä yrität tehdä tavanomaisia rutiinejasi ja toimiasi, se tuntuu suorastaan kamalalta. Sama kuin edellisessä kohdassa.

► Äärimmäisen väsymyksen päivät. Kehosi menettää tiheyttään ja käy läpi voimakasta uudelleenrakentumista.

► Tarve syödä usein sen mukaan, mikä tuntuu kuin matalalta veren sokerin tasolta. Painonousu (erityisesti vatsan alueella). Proteiinin himoitseminen. Sinä tarvitset valtavan määrän polttoainetta tätä ylösnousemusprosessia varten. Painonnousu ja kyvyttömyys pudottaa sitä, vaikka mitä tekisit, on yksi tyypillisimmistä kokemuksista. Luota siihen, että sinun kehosi tietää, mitä se on tekemässä.

(Huomaa: keho näyttä tarvitsevan lisäpainoa näiden Uusien korkeampien värähtelyjen prosessoimiseksi ja pitämiseksi. Lisäksi maksa käy ylikierroksilla, koska se prosessoi nopeasti myrkkyjä. Ylirasitettu maksa voi saada aikaan painonnousua vatsan seudulle ja säännöllisen heräämisen aamuyöstä klo 3 (= maksatunti kiinalaisessa lääketieteessä). Maksan toimintaa voivat tukea maarianohdake, rennot kävelylenkit, hengittäminen ja luottaminen tulevaisuuteen.)

► Tunteiden ylä- ja alamäkien kokeminen, itkeminen. Meidän tunteemme ovat irtipäästämisen purkautumiskanava ja me päästämme paljosta irti.

► Odotus Kotiin pääsemisestä, ikään kuin kaikki olisi OHI etkä sinä kuulu tänne enää. Me olemme palaamassa Lähteeseen. Kaikki ON ohi. (Mutta monet meistä jäävät kokemaan ja luomaan Uutta Maailmaa.) Meidän vanhat, tänne tulemiseen liittyvät suunnitelmamme on saatu valmiiksi.

►Tunne siitä, että sinä olet tulossa hulluksi tai sinulle on varmaan kehittymässä jonkinlainen mielisairaus. Sinä olet nopeasti kokemassa useita ulottuvuuksia ja avautumassa suuresti. Paljon on sinun saatavillasi nyt. Sinä et vain ole tottunut siihen. Sinun tietoisuutesi on kohonnut ja sinun muurisi ovat kaatuneet. Tämä menee ohi ja sinä tunnet lopulta olosi hyvin kotoisaksi, enemmän kuin koskaan ennen, koska Koti on nyt täällä.

► Ahdistus, paniikki ja hysteeriset tunteet. Sinun egosi on menettämässä paljon itsestään ja se on peloissaan. Voi tuntua siltä, että kaikki loppuu (melkein kaikki loppuukin!). Sinun järjestelmäsi on myös ylikuormitettu. Sinulle tapahtuu sellaisia asioita, joita sinä et ehkä ymmärrä. Sinä olet myös menettämässä matalamman värähtelyn käyttäytymismalleja, jotka sinä kehitit henkiinjäämistä varten 3D:ssä. Tämä voi saada sinut tuntemaan haavoittuvuutta ja voimattomuutta. Näitä malleja ja tätä käyttäytymistä, joita sinä hävität, ei tarvita korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä menee ohi ja sinä tunnet lopulta paljon rakkautta, turvallisuutta ja yhteyttä. Odotahan vaan!

► Masennus. Ulkoinen maailma ei ehkä ole linjassa Uuden, korkeammalla värähtelevän sinun kanssa. Täällä oleminen ei tunnu hyvältä. Sinä myös vapautat matalampia, pimeämpiä energioita ja sinä ”näet” niiden läpi. Sinnittele mukana!

► Elävät, villit ja joskus väkivaltaiset unet. Sinä olet päästämässä irti monien, monien elämien matalampien värähtelyjen energioista. Monet kertovat nyt, että he kokevat kauniita unia. Sinun unitilasi tulee lopulta paranemaan ja sinä nautit siitä jälleen. Jotkut kokevat tätä irtipäästämistä hereillä ollessaan. Minun äitini kommentoi yhtenä päivänä, että hän uskoi minulla olevan painajaisia päiväsaikaan!

► Yöhikoilu ja kuumat aallot. Sinun kehosi ”kuumenee”, kun se polttaa jäämiä.

► Sinun suunnitelmasi muuttuvat yhtäkkiä kesken kaiken ja sinä menet täysin eri suuntaan. Sinun sielusi tasapainottaa sinun energiaasi. Tässä uudessa suunnassa tuntuu tavallisesti MAHTAVALTA, koska sinun sielusi tietää enemmän kuin sinä! Se rikkoo sinun ”urautuneita” valintojasi ja värähtelyjäsi.

► Sinä olet saanut aikaan sellaisen tilanteen, mikä näyttää kuin pahimmalta painajaiselta tai missä on monia ”pahimman painajaisen” piirteitä. Sinun sielusi opastaa sinua ”venyttämään” niitä sinun piirteistäsi, joissa sinulla on puutteita tai ”laimentamaan” niitä piirteitä, joita sinulla on liian runsaasti. Sinun energiasi vain tasapainottaa itseään. Tiesi löytäminen rauhaan tämän tilanteen läpi on testi, jonka sinä olet asettanut itsellesi. Tämä on SINUN matkasi eikä sinun sielusi asettaisi sitä, jos sinä et olisi valmis. Sinä olet se, joka löytää tiensä sen läpi ja sinä tulet löytämään. Taaksepäin katsoessasi sinä olet kiitollinen tästä kokemuksesta ja sinä olet eri ihminen.

Karen Bishop (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ OIREISTA:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=8504.15


 

http://www.adonai.fi/2423

* Turpoaminen kaikissa muodoissa on järjestelmämme laajentumista lisävirtauksen majoittamiseksi – energia/valo; mitä suurempi keräyskapasiteetti, sitä enemmän energiaa se voi tallentaa. Jotkut ”rasvapuvut” ovat tulosta suuremman valon ankkuroimisesta tietyissä paikoissa maan päällä osana suurta suunnitelmaa.

* Pahoinvointia aiheuttaa kehon solujen, hormonien ja entsyymien muuntuminen, aineenvaihdunnan transformaatioprosessi.

* Ruuansulatusongelmia aiheuttavat aineenvaihdunnan heilahdukset.

* Epätavalliset kivut, säryt ja kutinat kehon eri osissa (lihakset, nivelet, alaselkä, tunnottomuus …) johtuvat energiatukosten puhdistamisesta/vapauttamisesta – negatiivista energiaa verkostossamme tuloksena väärästä luomisesta; toimimatonta, tukkeutunutta, pysähtynyttä tai eksynyttä energiaa mikä liittyy pelkoon, anteeksiantamattomuuteen, tuomitsemiseen, katkeruuteen, stressiin …

* Polvikipu on tulosta energiaverkon laajentumisesta, alepien chakrojen ”ulostyöntymisestä”, mitkä muodostavat kaksi pienempää lohkoa/harmoniaa.

* Lapakipu on pyörrepisteen, merkaba-poistumistien tai portin, kehittymistä. Jotkut perinteet ovat kutsuneet tätä prosessia enkelisiipiemme kasvamiseksi.

* Kuumat ja kylmät aallot johtuvat äkillisestä virtauksen lisääntymisestä tai vähentymisestä – latautuminen tai purkautuminen.

* Väsymys johtuu liiasta energiakäsittelystä energiajärjestelmässämme – valtavat tai monimutkaiset lataukset.

* Nukkumishäiriöt aiheutuvat korkeasta energiavirrasta aivoihin prosessoitavaksi ja voivat olla vaihtoehtoisesti egon muutosvastarinnan murtamista lisäämällä tietoisuuttamme sopimuksesta hengen kanssa noiden valvejaksojen aikana.

* Korvien soiminen on henkilökohtaisen energiakenttämme/mallimme asettamista tai hienovirttämistä (prosessorikellotaajuus) ykseysaikaan eli universaaliin torukseen (kristalliverkkokantaja) – tästä kalibroitumisesta johtuvia harmonioita ja sivusivutaajuuksia.

Yhteenveto näiden oireiden merkityksestä korostaa seuraavia tekijöitä: karma, valomäärä ja ylösnousemus. Tämä jättää meille ainoastaan yhden muuttujan, jolla ”pelata” – valomäärä (valokehomme rakentaminen ja vahvistaminen).


 

PARADOKSAALEJA YLÖSNOUSEMUSOIREITA – TULENKO HULLUKSI?

 

TERVEYS JA YLÖSNOUSEMUSOIREET

 

 

 

_______________________________________________________________________________

Lue kokonaan: http://hoyheniajaoivalluksia.blogspot.fi/2014/03/ylosnousemusoireita.html

Tulevana sairaanhoitajana en kyseenalaista potilaiden oireita, se ei ole minun tehtäväni. Minun tehtäväni on auttaa ihmistä itseään pääsemään jyvälle omista ristiriidoista ja antaa jokaisen oivaltaa itse oireidensa taustalla piilevät syyt. Minun tehtäväni on kulkea rinnalla.
Joka päivä hoitava henkilökunta törmää potilaisiin, joiden oireille ei löydy mitään selittävää elimellistä syytä. Moni jää ilman diagnoosia tuskallistenkin oireiden kanssa. Lääketieteen keinot ovat hyvin rajalliset, jos etsitään oireiden syitä vain näyttöön perustuvilla keinoilla. Edes psykiatria ei pysty ratkaisemaan keho-mieli-sielu ristiriitoja, sillä se ei virallisesti tunnista sielullista näkökulmaa näytön puutteen vuoksi. Silloin kutsutaan potilaan avuksi sairaalapastori. Näin tehdään aina, kun potilaan oireet ja ahdistus menee lääketieteen ymmärryksen ulottumattomiin eli toisin sanoen henkiseksi tai hengelliseksi.
Olemme kuitenkin jokainen niin paljon muutakin kuin pelkkä psyykkinen ja sosiaalinen olento fyysisessä kuoressa (kuten lääketiede antaa ymmärtää). Ennen kaikkea olemme henki kehossa, inkarnoitunut sielu maaulottuvuudessa, jonka moniulotteisuutta ei pystytä mittaamaan laitteiden ja kokeiden avulla.
Tulevaisuudessa tämä tulee myös kollektiiviseen tietoisuuteen, mutta se tarkoittaa, että yhä useamman meistä on herättävä uinuvan tietoisuuden tilasta ja kuultava sielun kutsu. Meidän on otettava ikään kuin katto pois pään päältä ja annettava tietoisuuden kasvaa ylemmille tasoille. Tämän vuoksi meille tapahtuu joskus vaikeitakin vastoinkäymisiä ja tapahtumia. Haasteet ravistelevat meitä hereille ja havahduttavat näkemään verhon taakse. Heräämisprosessi saattaa olla hyvinkin ankara ja voimakas, jonka vuoksi ihmisten fyysisetkin oireet lisääntyvät ja monimutkaistuvat. Aikanaan lääketiedekin pääsee näistä jyvälle, mutta sitä ennen vastauksia haetaan yhä useammin mm. vaihtoehtohoidoista. Tässä ei ole mitään väärää, mutta kannattaa opetella erottelemaan jyvät akanoista: avun tarjoajiakin on monen tasoisia. Kaikkien auttajien motiivit eivät ole pyyteettömiä. Erottelukykyä siis tarvitaan. Sydämen ääni kertoo totuuden. Kannattaa luottaa siihen tunteeseen, joka tulee ensimmäiseksi.


 

 

 

 

Lue kokonaan:

Ylösnousemusoireita

 

Päänsäryt ovat seurausta aivojen kemioiden muutoksista, meidän ihmiskehojemme kovalevyjä niin sanotusti ohjelmoidaan uudelleen. Rintakivut ja rytmihäiriöt juontuvat siitä, että sydänchakraa aukaistaan yhä syvemmillä tasoilla. Myös kurkkuchakraa avataan, mikä aiheuttaa niska- ja hartiajumituksia, kurkkuoireiluja ja ”galaktista nuhaa”, energiaa virtaa yhä enemmän sydänchakrasta kurkkuchakraan aktivoiden sitä – pyyteetön rakkaus alkaa yhdistyä universaaliin viisauteen – mikäli tätä ei tapahtuisi ihminen jäisi ikäänkuin jumiin 4D:n pumpulimaiseen rakkaushöttöön ymmärtämättä kehittyä yhä eteenpäin. Kun kurkkuchakra alkaa aueta, totuudesta tulee yhä merkittävämpi osa elämää, on pakottava tarve elää totuudellisuudessa. Tämä on se katalyytti, joka aiheuttaa ”henkisestä kaapista ulos tulemisen”. Ajatuksista ja teoista, elämäntavoista, on tultava yhtä, ei voi enää elää kahdessa eri maailmassa samaan aikaan. Kuulo- ja näköhäiriöt johtuvat siitä, että aistejamme kalibroidaan Uuteen Aikaan sopiviksi. Myös nk. ”yliluonnolliset” kyvyt alkavat aktivoitua useimmilla taajuuksien noustessa. Intuitiotaan, sydäntään kuuntelee yhä selkeämmin, siihen on suorastaan pakottava tarve, alkaa tiedostaa että intuitio on oman sielun puhetta, se on _SE_ yhteys, yhteys oppaisiin, yhteys omaan yliminään, yhteys Kaiken Alkuun. Ymmärtäkää, että kun otatte yhteyttä yliminäänne ja oppaisiinne, ette oikeastaan kuule puhetta, vaan kommunikointi tapahtuu telepaattisesti, sielujen tasolla. Kalibrointien edetessä yritys toimia sydäntään, omaa vaistoaan, vastaan aiheuttaa välittömän fyysisen oireen. Chakrojen energiablokeista tulee yhä selkeämpi huomata ja tiedostaa. Esimerkiksi egoilu, ylpistyminen, voi aiheuttaa välittömän pahoinvoinnin tunteen, kummuten solar plexuksesta, viha voi aiheuttaa tukkeuman sydänchakraan, eli rytmihäiriöitä, rintakipua, valehtelu tai omien tunteiden patoaminen sisään saattaa aiheuttaa flunssaa, äänen käheyttä tai äänen katoamista.

Seuraavan askeleen uskoisin olevan erään lukemani tekstin perusteella käpylisäkkeen kalibroinnista johtuvat oireet, näitä osalla jo onkin…


http://sielunhalaus.blogspot.fi/2016/08/elainten-ylosnousemusoireet.html

Eläinten ylösnousemusoireet

Lähde: in5d.com

Kiihtyvä Schumannin resonanssi

Netistä löytyy useita kirjoituksia, joissa käsitellään parhaillaan tapahtuvia energiamuutoksia, ja erityisesti sitä, miten maapallon kiihtyvä energiataajuus vaikuttaa ihmiskuntaan. Suurin osa näistä viittauksista ei kuitenkaan kerro, miten nämä muutokset vaikuttavat eläimiin. Sekä lemmikeillä että villeillä eläimillä on paljon vahvempi yhteys maahan kuin meillä ihmisillä. Tästä syystä on selvää, että eläimet kokevat omat ylösnousemusoireensa.

Oireet

Näyttääkö sinusta, että eläinystäväsi on vanhentunut silmissä? Näyttääkö sille äkkiä ilmaantuneen nivelvaivoja (kulkeeko se kankeasti, onko portaissa ongelmia)? Eikö se enää ole energinen tai onko se päinvastoin hyperaktiivinen? Onko karvalapsesi öisin aktiivinen, mutta nukkuu koko päivän? Jos eläinlääkäri vahvistaa, että lemmikkisi on terve eikä hän pysty löytämään mitään syytä tällaiselle käytökselle, on täysin mahdollista, että se johtuukin ylösnousemuksesta.

Eläimillä – kuten ihmisilläkin – on oma persoonallisuutensa, joten ne reagoivat muuttuviin energioihin omalla tavallaan. Jotkut niistä päättävät jättää maapallon tai puntaroivat mielessään, miten selviytyä muutoksista. Jotkut tulevat pelokkaiksi, mustasukkaisiksi ihmisistään tai epäsosiaalisemmiksi, jopa aggressiivisiksi, samalla kun ne yrittävät ymmärtää, mitä niille on tapahtumassa. Samalla kun ne kamppailevat omien oireidensa kanssa, ne näkevät miten heidän ihmisensä muuttuvat, eikä ole ihme, että ne alkavat käyttäytyä eri tavalla.

Tyypillisiä muutoksia

  • nivelvaivoja, jäykät nivelet, lihaskramppeja
  • uneliaisuus ja/tai hyperaktiivisuus
  • unikatkokset, painajaiset, levoton uni, lisääntynyt nukkuminen päiväsaikaan
  • shokinomainen käyttäytyminen (esim. herää äkillisesti ja singahtaa ulos huoneesta)
  • kyltymätön ruokahalu vaihtelee ruuasta kieltäytymisen kanssa
  • pahoinvointi, oksentelu, vatsavaivat
  • nestehukka, kuivuminen
  • ahdistus, aggressio, arkuus
  • masennus, mieluisat harrastukset eivät enää kiinnosta
  • lisääntynyt tarve liikkua

Miten voit auttaa

Parasta, mitä vastuuntuntoinen karvalapsen omistaja voi tehdä, on olla ymmärtäväinen, kärsivällinen, hellä ja rakastava. Liiku ja leiki eläimesi kanssa. Istu sen vieressä. Anna hierontaa ja rapsutuksia. Tee kaikkea sitä, mikä vahvistaa eläimen ja sinun yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se auttaa eläintäsi säilyttämään tasapainonsa ja tekee ihmeitä sinullekin!

Parantava harjoitus

Ota päivittäiseksi tavaksi laittaa oikea kätesi eläimesi sydämen päälle / sydänchakran päälle. Kanavoi sitten kaikki eläintä kohtaan tuntemasi rakkaus kättäsi pitkin sen sydämeen. Voit lisätä tunteeseen rauhoitusta sekä pelosta tai mistä tahansa lukkiutuneesta energiasta vapautumista. Ajattele antavasi eläimelle energiatuunauksen. Näin voitte auttaa toinen toisianne pääsemään ylösnousemusprosessin läpi helpommin.

—————————————————————————————————————————————–
http://luxonia.com/viestit/66-shekina-rose/1550-2112011-shekina-rose-vuosi-2011-ennustuksia-yloesnousemusoireita

Huimausta herätessä tai tunne pyörimisestä tai alla olevan maan pyörimisestä, kun te ette pyöri.

Lisää havaintoja peräkkäisistä numeroista ja numeromalleista, joihin sisältyy 444, 13, 33, 11:11, 12:12, 13:13, 10:10, 55 ja 136.1

Merkittäviä ruuansulatusongelmia useimmilla teistä, jotka vaihdatte taajuuttanne. Tämä on yksi uuden maakehonne ja valovärähtelynne lisääntymisen suurimmista merkeistä.

Kasvissyönnin lisääntyminen.

Olentojen empaattisuuden lisääntyminen.

Korostunut herkkyys myrkyille, ruoka-aineille ja matalamman tiheyden tietoisuudelle sekä eläinten epäinhimillisen kohtelun tiedostaminen. Tämä voi yllättää teidät, kun katselette tiedotusvälineitä ja tunnette pahoinvointia syödessänne tiettyjen eläinten lihaa. Huomaatte ehkä odottamatta tuntevanne olonne huonoksi ja haluavanne itkeä, kun kuljette liha- ja siipikarjatiskin ohi ruokakaupassa.

Olon tuntuminen kevyemmältä ja solujen värähtelyn kuuleminen.

Äärimmäisen väsymyksen jaksoja. Tämä johtuu voimakkaista solumuutoksista ja solujenne uudistumisesta alkuperäisen jumalaisen suunnitelmanne mukaiseksi.

Empaattinen ja telepaattinen kommunikointi lisääntyy, samoin yhteys luontoon, maan ulkopuolisiin ja galaktinen yhteistyö.

Sininen säde, vesi-, enkeli- ja elementaalivoimat vaikuttavat ja vetävät teitä lisäämään värähtelytaajuuttanne vesilähteiden kautta. Tarvetta puhdistua ja poistaa myrkkyjä itsestänne puhdistavien kylpyjen avulla sekä mineraalien lisääntyvää tarvetta. Vesi- ja mineraaliresurssien puutteesta, tarpeesta ja merkityksestä tulee teema maailmaanne monien vuosien ajaksi.

Ruumiin lämpötilavaihtelua.

Epänormaalien sää- ja ilmastomuutosten jatkuminen. Tämä trendi jatkuu seuraavat 13 vuotta.

Lisääntynyt ja vähentynyt auringon aktiivisuus, mikä aiheuttaa aggressiivista käyttäytymistä maailmassa ja lisää äärimmäistä herkkyyttä. Tämä voi aiheuttaa masennuksen, sisäänpäin kääntyneisyyden ja ahdistuksen jaksoja.