Avaruus,Yleinen

Eri liittoumat, niiden tavoitteet, tulevat ufopaljastukset, disinformaatio ja siirtymäaika

04.11.2015, Katri Laitila

Oli blogissa jo kesällä 🙂

*

Lähde:

https://kosminenvalo.wordpress.com/2015/06/03/eri-liittoumat-niiden-tavoitteet-tulevat-ufopaljastukset-disinformaatio-ja-siirtymaaika/

***

lii3

Eri liittoumat, niiden tavoitteet, tulevat ufopaljastukset, disinformaatio ja siirtymäaika

lii1Maa-planeetan valtataistelu ja siihen osallistuvat ryhmät muodostavat kokonaisuuden, jota voi hyvällä syyllä kutsua monimutkaiseksi ja vaikeasti hahmotettavaksi.

Olen pyrkinyt Corey Gooden antaman tiedon mukaan hahmotella konfliktin eri osapuolet selkeämmin hahmotettaviksi luokiksi. Seuraava jaottelu ei ole tarkka, tyhjentävä eikä lopullinen totuus ryhmäjakojen jatkuvasti muuttuessa, mutta jaottelun tarkoitus on esittää tilanne edes jokseenkin ymmärrettävästi.

[PÄIVITETTY 12.6. Aikaisempi luokittelu oli liian yksinkertaistava. Olen tehnyt muutamia muutoksia, mutta niidenkin jälkeen tilanne on monimutkaisempi kuin tämä jaottelu. Päivitykset on merkitty tekstiin punaisella]

1. Illuminatin hallitsema liittouma

Keitä kuuluu: Kärkimaina USA ja EU-maat, Japani, Australia, Uusi-Seelanti, Kanada, Israel sekä joukko tukimaita. Tarkemmin määriteltynä näiden maiden salaiset hallitukset, kultit ja salaseurat (”eliitti”/Cabal/Illuminati), joiden agendaa julkiset hallitukset ajavat.

Tavoite: Uusi maailmanjärjestys (NWO), väestön orjuuttaminen ja ylijäämäväestön massamurha.

2. Negatiiviset salaiset avaruusohjelmat

Keitä kuuluu: Muinaisia Maan sivilisaatioita (useita), jotka kehittivät avaruusteknologian ja modernin ajan kilpailevia ryhmiä, jotka kehittivät avaruusteknologian (natsit, Illuminati/Cabal) sekä negatiivisia maanulkopuolisia avaruusolentoja.

Tavoite: Edistää negatiivisten avaruusolentojen agendaa. Kontrolloi maanpäällistä länsiliittoumaa ja ajaa sen kautta tavoitettaan.

Omaavat erittäin korkealle kehittynyttä teknologiaa. Ovat historian saatossa esiintyneet ihmisille jumalina, avaruusolentoina ja ylösnousseina mestareina. Antavat valheellista tietoa ja opetusta. Ovat äärimmäisen petollisia ja taidokkaita manipuloijia. Monet kanavoivat tätä ryhmää uskoen kanavoivansa positiivisia avaruusolentoja tai ylösnousseita mestareita.

[Päivitys: Selkeyden vuoksi: Kyse ei siis ole yhtenäisestä liittoumasta, vaan joukosta negatiivisia ryhmiä, jotka kilpailevat toisiaan vastaan.]

lii2

3. Uusi Maan liittouma

Keitä kuuluu: Kärkimaina Kiina, Intia, Venäjä, Brasilia, Etelä-Afrikka (=BRICS-maat) ja tukena joukko muita maita. Ryhmiä lännen tiedustelupalvelujen (CIA, NSA ym.) ja armeijoiden sisältä. (ks. Geopoliittinen loppupeli ja sen pelurit)

Tavoite: Estää Illuminatin suunnitelman toteutuminen. Talousjärjestelmän nollaus (velkojen anteeksianto) ja uudelleen käynnistäminen. Haluaa luoda uuden talousjärjestelmän, joka kuitenkin yhä perustuu rahaan.

4. Maan kannalta positiiviset salaiset avaruusohjelmat

Keitä kuuluu: Muinaisia Maan sivilisaatioita, jotka kehittivät avaruusteknologian ja modernin ajan ryhmiä, jotka ovat loikanneet positiiviselle puolelle, kuten Solar Warden, sekä positiivisia maanulkopuolisia ihmisrotuja.

Tavoite: Luoda täysin rahaton talousjärjestelmä, mikä vapauttaa ihmiskunnan taloudellisesta orjuudesta. Haluaa valjastaa kaikki salaiset energiateknologiat ihmiskunnan yleiseen käyttöön, ja haluaa paljastaa kaikki kätketyt salaisuudet. Edistää positiivisten avaruusolentojen agendaa. Haluaa ottaa ihmiskunnan käyttöön kaikki Aurinkokunnan tukikohdat ja teknologiat, ja luoda ”Star Trek -sivilisaation”. Toimii yhteydessä Palloliittoumaan.

[Päivitys: Tähän kategoriaan kuuluu ainakin kaksi eri liittoumaa. Coreyn mukaan yksi on Maan salaisten avaruusohjelmien ”SSP Alliance Council”, joka koostuu eri klikeistä ja aliryhmistä, jotka eivät täysin luota toisiinsa. He ovat kuitenkin sopineet tietyistä yhteisistä pelisäännöistä ja pyrkivät ajamaan koko ihmiskunnan asiaa. Tätä ryhmää ei voi luokitella positiiviseksi, jos ottaa mittariksi positiivisen polarisaation. Kyse on useista ryhmistä, jotka omista intresseistään johtuen ovat alkaneet ajaa koko ihmiskunnan asiaa. Maan ihmisten kannalta tämä on positiivinen asia.

Sitten on toinen liittouma, ”Super Federation Conference of aligned human-like ET’s”, joka koostuu maanulkopuolista ihmisenkaltaisista roduista, joiden agenda koskee Maan suurta kokeilua ja rotujen välisiä diplomaattisia suhteita.]

lii3

5. Palloliittouma

Keitä kuuluu: Viisi olentoryhmää, jotka kaikki ovat vähintään 6D-tasolla

Tavoite: Varmistaa kulissien takana, että suuri kosminen suunnitelma toteutuu, ja Maa muuttuu positiiviseksi 4D-planeetaksi. On ottanut näkyvämmän roolin, kun värähtelytaajuus on saavuttanut tietyn pisteen. Pitää huolen, että karman laki toteutuu. Avustaa positiivisten avaruusohjelmien liittoumaa tavoitteessaan.

Valheiden verkko on valtava

Corey on päättänyt, että hän jakaa tietoa vain luotettavaksi katsomiensa tutkijoiden kanssa, jotta kukaan ei pääse vääristämään tietoa. Tähän saakka luottohenkilöitä ovat olleet David Wilcock ja Michael Salla, jotka ovat julkaisseet artikkeleita Coreyn antaman tiedon pohjalta. Etenkin Salla on laatinut useita artikkeleita.

Kun käy läpi Coreyn antamaa informaatiota, alkaa hahmottua valheiden verkon massiivinen laajuus. Se läpäisee kaiken ja pitää myös sisällään aineksia, jotka kuulostavat useimmista ihmisistä varsin masentavilta, kuten pitkään jatkunut orjuus siirtokunnissa. Tästä orjuudesta sekä eliitin tarkoituksesta paeta avaruuden siirtokuntiinsa on vihjattu lukuisissa viime vuosien Hollywood-elokuvissa, joiden juonirakenteet muistuttavat paljon toisiaan.

Elokuva Elysium (2013) pitää sisällään paljastuksia. Eliitti on paennut Aurinkokunnan siirtokuntiin ja ihmiskunta kärsii Maassa alkeellisissa oloissa.

Tätä taustaa vasten on ymmärrettävää, miksi Obama ei pidä tv-puhetta, jossa hän paljastaisi, että emme ole yksin – Roswelliin putosi ufo ja muuta vastaavaa. Tämä paljastus pitäisi sisällään noin 5 % totuudesta, eikä vapauttaisi ihmiskuntaa tuntemaan koko totuutta. Kyse ei ole enää pitkään ollut siitä, onko avaruudessa älykästä elämää.

Kontrolloitu valepaljastussuunnitelma

Tällä hetkellä yksi mielenkiintoisimmista kysymyksistä kuuluu, kumpi alkaa ensin paljastaa ufotietoa: Illuminati vai positiivinen liittouma?

Illuminati tietää, että se ei voi enää kauaa jatkaa salailua. Kätketyt totuudet tulevat ennemmin tai myöhemmin julki. Siksi se pyrkii väistämättömän edessä vaikuttamaan siihen, että salaisuudet tulevat julki sen itsensä kautta. Näin se yrittää epätoivoisesti välttää joutumasta tilille rikoksistaan.

Coreyn mukaan Illuminati yrittää tehdä ufopaljastuksen kontrolloidusti. Illuminati haluaa kertoa ensimmäisenä, että avaruusolennot ovat todellisia ja että se haluaa lopettaa orjuuden ja ihmiskunnan dominoinnin. Se toivoo näyttävänsä paljastuksen jälkeen positiiviselta. Illuminati ei halua paljastaa kaikkea. Se pyrkii ottamaan paljastuskertomuksen haltuunsa ja ohjailemaan sitä haluamaansa suuntaan.

Eliitillä on kuitenkin ongelma: Salailun verkko on paisunut niin suureksi, että eliitillä on vaikeuksia raottaa kantta ilman, että se itse joutuisi äärimmäisen huonoon valoon. Koko salailun tarkoitus on ollut pitää eliitti vallankahvassa. Miten paljastaa tietoa vähän, mutta salata tai vääristää suurin osa? Kun Pandoran lippaan kannen nostaa pois, pääsevät kaikki salaisuudet vapaaksi. Kantta ei saa enää takaisin.

Vatikaanin on huhuttu tekevän jonkinlaisen ufopaljastuksen. Vatikaani on merkittävä osa kontrolliverkkoa, ja Vatikaanin kautta tuleva paljastus olisi vain yritys jatkaa Vatikaanin valtaa ufoaikakaudella.

Illuminatilla on new age -henkisyyden ja ufologian kentällä runsaasti disinformaatioagentteja, jotka ovat viime aikoina ottaneet uuden vaihteen toimissaan. Monet agenteista (kanavoijia, kontaktihenkilöitä, profeettoja, tutkijoita, new age -guruja) ovat keränneet vuosien varrella suuren joukon uskollisia seuraajia, jotka levittävät sanomaa eteenpäin. Osa agenteista on noussut hyvin suosituksi ja onnistunut harhauttamaan monia.

Disinformaatio toimii siten, että tiedosta 80–90 % on totta, mutta loput tietoista vääristelyä, jolla pyritään ohjailemaan kertomusta haluttuun suuntaan. Esimerkiksi hyvin suosittu ***** on osa new age -yhteisöä. Hänen raporttinsa planeetan vapautumisesta, Illuminatin rikoksista ja ”The Eventista” leviävät kulovalkean tavoin myös sellaisissa blogeissa, joiden tekijät ovat muutoin hyvin valveutuneita. ***** levittää aidon tiedon seassa hyvin vääristynyttä henkistä tietoa, minkä tarkoitus on heikentää todellista ymmärrystä ja voimaantumista.

Todellinen paljastussuunnitelma

Maanpäällisellä uudella liittoumalla ja positiivisella salaisella avaruusohjelmalla ei ole täsmälleen samaa suunnitelmaa. Coryn mukaan kaikkein edistynein suunnitelma Maan tulevaisuutta varten on positiivisella salaisella avaruusohjelmalla, joka on omaksunut Palloliittouman tavoitteen.

Positiivinen salaisten avaruusohjelmien liittouma haluaa paljastaa kaikki salaisuudet ja siirtyä rahattomaan talouteen. Paljastukseen kuuluvat massiiviset virallisten asiakirjojen julkistamiset ja tv-lähetykset, jotka kertovat täyden totuuden ihmiskunnan tilanteesta salaamatta mitään. Tämä tapahtuu joko itsenäisenä tapahtumana tai sen jälkeen, kun Illuminati on yrittänyt tehdä valepaljastuksen.

lii7Tämän jälkeen ihmiset alkavat itse vaatia oikeutta ja tuovat rikolliset oikeudenkäynteihin. Kun ihmiset ymmärtävät, että he ovat eläneet petoksessa ja orjuudessa, he alkavat vaatia muutosta ja tekemään töitä oman vapautumisensa hyväksi. Tämä sallii positiivisten maanulkopuolisten ryhmien avun. Paljastukset aina vain syvenevät ja traumaattisemmat ainekset näkevät päivänvalon, mikä saa aikaan tarvittavan geneettisen ja energisen muistijäljen, jotta seuraavissa sykleissä ei tarvitse kokea samaa.

”Valon joukot eivät vapauta meitä, mutta lopulta näemme ympärillemme luodun ympäristön, mikä pakottaa meidät vapauttamaan itsemme. Energiset muutokset jo vaikuttavat alemmin värähteleviin olentoihin, ja he ovat tuhoamassa itsensä omilla toimillaan ja keskinäisellä taistelulla. Nämä energiset muutokset Aurinkokunnassamme vaikuttavat jokaiseen alemmin värähtelevään olentoon, ja he eivät edes ymmärrä, että heidän reagoiva käytöksensä on heidän oman tuhonsa perusta.”(Corey)

Jotkut saattavat ihmetellä, miksi Corey paljastaa paljastaa paljon sellaista tietoa, joka on sisällöltään hyvin synkkää. Synkän tiedon paljastaminen on olennaisen tärkeää, jotta ihmiskunta olisi valmis täyteen paljastukseen ja sen jälkeen kehittymään eteenpäin. Jos synkät asiat eivät koskaan näe päivänvaloa, ne jatkuvat pimeyden suojissa. Ne eivät lakkaa olemasta, vaikka niistä ei puhuisi. Tätä voi verrata perheen sisällä tapahtuvaan seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Jos siitä vaietaan eikä peliä vihelletä poikki, se jatkuu salassa.

Asioiden salailu, rikosten vähättely ja välinpitämättömyys ovat ihmiskunnan yksi perusongelma. Välinpitämätön ei halua tietää, että hänen syömäänsä ruokaan liittyy eläimille valtavaa kärsimystä tuottava koneisto tai että vaatteet ja kulutustuotteet tuotetaan orjatyönä kaukomailla. Kärsimyksen ketju liittää ihmiskunnan yhteen. Ketju on katkaistava kaikilta tasoilta.

Siirtymäkaudesta neljänteen tiheyteen

Planeetan täydelliseen muuttumiseen neljännen tiheyden planeetaksi liittyy siirtymäaika, jonka mahdolliseksi kestoksi Ra arvioi 80-luvulla 100–700 vuotta:

Kysyjä: Mikä on tämän planeetan siirtymäaika kolmannesta tiheydestä neljänteen?

Ra: Tätä on vaikea arvioida johtuen tämän siirtymän epäluonteenomaisista poikkeavuuksista. Tässä tilan/ajan verkostossa on inkarnoituneina olentoja, jotka ovat aloittaneet neljännen tiheyden työn. Kuitenkin, planetaarisen tietoisuuden kolmannen tiheyden ilmapiiri viivästyttää prosessia. Tässä tietyssä verkostossa mahdollisuuspyörteet viittaavat noin 100 – 700 teidän vuotenne siirtymäaikaan. Tämä ei voi olla tarkkaa johtuen ihmistenne ailahtelevuudesta tässä tila/ajassa. (k2, s40, 81)

Coreyn ja monien muiden tietopaljastajien antama informaatio tuo lisäselvyyttä, miksi Ra puhui vaikeuksista arvioida siirtymäajan kestoa: ”Tätä on vaikea arvioida johtuen tämän siirtymän epäluonteenomaisista poikkeavuuksista.” Jos salaiset avaruusohjelmat ja ulkopuolisten kontrolloijien toimet ovat todellakin sillä tasolla, josta Corey ja monet muut ovat puhuneet, voidaan hyvällä syyllä puhua epäluonteenomaisista poikkeavuuksista. Epäluonteenomaisia poikkeavuuksia ovat myös positiivisten avaruusolentojen rakentamat rinnakkaiset aikalinjat, sekä ylipäätään maapallon luonne kokeiluplaneettana, jolle on tuotu lukemattomia syklinsä kertaavia sieluja.

Vuonna 2010 L/L Researchin kanavoima Q’uo arvioi siirtymäajan kestoksi 300 – 400 vuotta: 

Q’uo:  ”Kolmannen tiheyden Maa on Maa, jonka valo on hiipumassa. Vaikka se pysyy kolmantena tiheytenä, se ei enää kannata kolmannen tiheyden entiteettejä niiden totuuden etsinnässä. Siten kolmas tiheys muuttuu pian epäaktiiviseksi, sanoisimme, että kolmen tai neljän sadan teidän vuotenne aikana vuoden 2012 jälkeen. Siten vuonna 2013 planeetallanne näyttää hyvin paljon samalta kuin vuonna 2012. Kuitenkin huomaatte, että entiteettienne väestö kasvaa enemmän ja enemmän kiinnostuneemmaksi Maan korjaamisesta ja sen parantamisesta, jota kutsutte Äiti Maaksi tai Gaiaksi.” (L/L Research Transcript 2010)

Ran ja Q’uon antama tieto noudattaa samoja linjoja Sinisten lintuolentojen (Ra?) Coreylle välittämän tiedon kanssa. Coreyn mukaan ihmiskunta käy läpi energeettiset muutokset, mikä lopulta johtaa 4D-ihmiskunnan muodostumiseen. 4D-sivilisaatio on sellainen, jossa jokainen entiteetti on positiivisesti polarisoitunut. Kaikki 3D-energiat ovat poistuneet, ja kaikki elävät 4D-kehoissa.

Q’uon mukaan 3D-keho ei voi muuttua 4D-kehoksi. Kun 3D-olento kuolee, hänet sadonkorjataan. Jos hän on positiivisesti polarisoitunut, inkarnoituu hän 4D-kehoon ja 4D-sykliin. Siirtymäajan olennoilla on kaksoisaktivoitunut keho, jolloin he elävät 3D-kehoissa, joissa myös 4D-keho on aktivoitunut jo syntymästä asti (toiset aktivoivat 4D-kehon henkisillä harjoituksilla). Tällaisia uuden ajan ihmisiä kutsutaan indigoiksi. Myös indigot kuolevat luonnollisesti, minkä jälkeen he syntyvät pelkkiin 4D-kehoihin. Tähän tilanteeseen pääseminen kestänee vielä ainakin 100 vuotta. Sitä ennen energiatasot nousevat, ja kuten Coreylle on näytetty, energiaa saapuu nyt tsunameina Maahan pakottaen positiivisiin muutoksiin.

Siirtymäkaudella elämänlaatu tulee nousemaan dramaattisesti. Ihmiskunta saa käsiinsä teknologioita, jotka nostavat sivilisaation täysin ennennäkemättömälle tasolle. Nämä teknologiat ovat jo käytössä salaisissa avaruusohjelmissa, joista positiiviset ohjelmat ja Palloliittouma haluavat siirtää ne kaikkien käyttöön.lii6

Siirtymäajalla ihmiskunta saa olla ilman ulkoisia kontrolloijia ja olla vastuussa omista tekemisistään. Jokaisen perustarpeet on tyydytetty kaikissa tilanteissa. Ihmiskunnalle kerrotaan todellinen syy, miksi se on tällä planeetalla. Vapaus tuo vastuuta, mikä tulee osoittamaan, kuinka kypsä ihmiskunta on astumaan uuteen aikakauteen.

Hyvin paljon kysymyksiä jää auki koskien siirtymäkautta. Miten siirtymä tapahtuu konkreettisesti? Miten polariteetit erkanevat toisistaan? Miten 3D-syklin kertaavat jättävät planeetan? Jos koko ihmiskunnalle annettaisiin elinikää pidentäviä teknologioita, miten tämä vaikuttaisi siirtymäajan kestoon?

***

Michael Sallan uudempia artikkeleita:

Natsien USA:n valloitus, siirtokunnat, orjuus ja salaiset avaruusohjelmat:

NAZI SS SLAVE EMPIRE CREATED THROUGH US SECRET SPACE PROGRAMS

CORPORATE BASES ON MARS AND NAZI INFILTRATION OF US SECRET SPACE PROGRAM

Paljastussuunnitelman etenemisestä:

SECRET SPACE WAR HALTS AS EXTRATERRESTRIAL DISCLOSURE PLANS MOVE FORWARD


Kommentointi on suljettu.