Yleinen

ENERGIAPÄIVITYS – UNIVERSUMI PUHUU MEILLE, MUTTA KUUNTELEMMEKO? / ENERGIARAPORTTI – KAKSINAISUUSPELISTÄ IRTIPÄÄSTÄMINEN LENTÄEN KORKEAMPIIN MAAILMOIHIN

03.12.2018, Katri Laitila

ENERGIAPÄIVITYS – UNIVERSUMI PUHUU MEILLE, MUTTA KUUNTELEMMEKO?

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
23.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huh, miten voimallinen viikko tämä onkaan ollut ja edelleen on, ja se tuo mukanaan hyvin paljon taianomaisia ja mystisiä kokemuksia. On vähättelyä sanoa, että DNA-päivitykset, mallien uudelleenkirjoittaminen ja kaikki muu ovat epätavallisia. Eilisen 22-11-koodit olivat käännekohta niille, jotka ovat valinneet polun korkeampaan tietoisuuteen. Samaan aikaan kun on ehkä ollut tai ollut olematta haastavien fyysisten ongelmien viikko riippuen siitä, missä kohtaa on matkallaan, sitä se oli tosiaankin meille. Meillä on ollut massiivisia käpylisäkeaktivointeja, kallon laajentumista ja koko kehon, mutta erityisesti pään, hermoratapäivityksiä.

Tuntuu siltä, että kivut joiden luulimme lähteneen, ovat yhtäkkiä ilmestyneet takaisin tyhjästä. Minulle kerrottiin, että tämä olisi vain tilapäistä, kun tätä massiivista päivitystä tapahtuu, ei ainoastaan eilisen koodien, vaan myös tämän päivän voimakkaan täysikuun vuoksi. Emme aina puhu siitä fyysisestä kivusta, joka tulee ylösnousemuksen mukana, kuitenkin tunnemme, että siitä täytyy puhua tässä.

Varhain tänä aamuna meidät herätettiin kiduttavaan kipuun alaselässä, lonkassa ja jalassa. Täysikuu kutsui meitä tulemaan kommunikoimaan, ja sen teimme. Saimme monia viestejä, jotka jaetaan ajan kuluessa joko videona tai kirjoitetussa muodossa, kun ne olivat keskustelunaiheita. Meitä kehotettiin kylpemään kuunvalossa kivun helpottamiseksi, ja se hävisi suurelta osin puolessa tunnissa. Silloin kun universumi, meidän universumimme, haluaa saada huomiomme, se menee pitkälle saadakseen sen. Todellinen kysymys on: ”Kuuntelemmeko?” Kun avaamme sydämen ja mielen, saamme monia viestejä, vaikkei se ehkä ole sitä, mitä haluamme tuntea tai tehdä. Saamme KAIKKI näitä valokoodattuja viestejä universumiltamme joka päivä. Kuitenkin useimmat antavat niiden vain luiskahtaa ohi silmänräpäyksessä ja ne unohdetaan, koska siinä ei ehkä ole loogista järkeä ihmismielellemme.

Korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki on vastakkaista kaikelle sille, mitä olemme tienneet. Missään siitä ei ole järkeä ensin, kuitenkin tulee olemaan oikealla hetkellä. Kuitenkin tunnemme kutsun, nykäisyn sydämessämme, resonanssin, jota ihmismielemme saattaa pitää vain hölynpölynä. Korkeampaa tietoisuutta ei voi ymmärtää ihmismielellä, kuitenkin se tuntuu tietämisenä sydämessä.

Tämä viikko alkoi hyvin tyynenä ja seesteisenä energeettisesti. Energia oli erittäin hienoa ja edelleen on. Sitten tiistai-iltapäivänä alkoi vyöryä käpylisäkeaktivointeja – ensin pehmeästi, sitten siitä tuli hyvin voimakasta yön alkaessa laskeutua, ja siihen mennessä kun menimme nukkumaan, olimme täysillä massiivisissa ja voimakkaissa käpylisäkeaktivoinneissa ja myös kallon laajentumisessa. Tämä aiheutti tilan, jota voi kuvata vain koko pään räjähtämisenä, mikä synnytti uusia sisäisiä galakseja. Saatoimme tuntea hermoratojen kiireisenä kirjoittavan mallejamme uudelleen enemmän, kuin koskaan. Jokainen alue jossa valo ”jumiutui”, oli erittäin kipeä, kun se yritti päästä läpi ja luoda uusia väyliä koko päähän.

Myös plasmaenergia iski voimakkaasti tällä viikolla, tuoden mukanaan äärimmäistä kylmyyttä kehoon – oli melkein mahdotonta lämmetä. Tämä alkoi vähän viime viikolla, kuitenkin iski täysillä tällä viikolla. Meillä tätä oli enimmäkseen keho alaosassa, kun taas yläosa koki sielun/aurinkoaktivointien tuovan äärimmäisiä kuumuusaaltoja, mikä sai koko pään jyskyttävän vielä lisää. Kun fyysisen astian alaosa oli äärimmäisen kylmä, valo kulki hermoratoja alas selkärankaan, alaselkään, lonkkiin, sääriin ja jalkoihin. Kylmä plasma näytti estävän valoa, synnyttäen äärimmäistä kipua myös noihin paikkoihin ja saaden meidät polvilleen.

Kallokipu laantui kaksi päivää sitten, kuitenkin alaselkä-, lonkka- ja jalkakipu jatkuu, kuten myös plasmaenergia ja jäätävä kylmyys alaraajoissa, erityisesti jalkaterissä. Meille kerrottiin, että tämä laantuu pian eikä kestä kovin kauan, mikä oli erittäin tervetullut viesti universumiltamme.

Kun kehomme tekee siirtymää hiilipohjaisesta valokehoon, meillä saattaa olla valtava määrä fyysisiä ongelmia, kun koko järjestelmäämme muokataan. Tämä ei ole helppo tehtävä, kun ihmisastiaamme ei tehty sisältämään tuollaista valoa. Olemme uuden Maan edelläkävijöitä, ja tähän ilmoittauduimme. Koko sisäistä verkkotyötä kirjoitetaan uudelleen, kun olemme verkonvartijoita. Tämä tehtävä ei ehkä ole helppo, kuitenkin se tulee helpommaksi edetessään. Meidän täytyy muistaa, että mitä enemmän taistelemme tätä siirtymää vastaan, sitä vaikeampaa siitä tulee. Kun ANTAUDUMME tälle prosessille ilman perinteisten allopaattisten lääkkeiden apua, työskentelemme valomme kanssa – emme yritä taistella sitä vastaan tai korjata sitä. Kun alamme kuunnella korkeampaa itseämme ja käyttää niitä luonnollisia keinoja, joita se kehottaa meitä käyttämään, autamme prosessia estämisen sijasta. Kun rentoudumme siihen luottaen ja tietäen, että tämä on uskomaton transformaatio, joka meillä on KUNNIA kokea auttaaksemme KAIKKIA korkeampaan tietoisuuteen, niin siitä kaikesta tulee helpompaa. Olemme uuden Maan tiennäyttäjiä, olemme portinvartijoita ja verkonvartijoita.

Meillä kaikilla on kyky kuulla korkeampi itsemme, kun alamme kuulla korkeampien maailmojen kimeitä taajuuksia, joihin ”viritymme” emmekä ehkä käsitä sitä. Tämä ei ole tinnitusta, kuten meidät johdatettiin uskomaan. Tässä todellinen luontomme kuuntelee kosmosta, universumiamme ja multiversumiamme sen koko laajuudessa. Yllytämme sinua kuuntelemaan enemmän, kuin koskaan, mikä johtaa meidät korkeampaan kutsumukseemme siinä, miten meidän on tarkoitus palvella. Emme palvele ainoastaan omaa kehoamme tänä siirtymäaikana, vaan myös valoa sillä tavalla, miten meitä kehotetaan. Myös kirjoittaessamme tätä valokoodattua artikkelia, olemme sumuisen tokkurainen, kun olemme siirtyneet lineaarisesta epälineaariseen olemistapaan. Toimimme hyvin eri tavalla täällä – paljon hitaammin kuin ennen, kun toimimme nyt kvanttitasolla. Ymmärrämme enemmän ja enemmän, miten kaikki se toimii, kun punomme enemmän valoa fyysiseen astiaan.

Miten siunattu ja kaunis tilaisuus meillä onkaan myötävaikuttaa kaikilla uusilla tavoilla, kun laajennumme pitkälle ihmiskokemuksen yli. Valomme kertoo meille tapoja vähentää kipua, jos sitä tarvitaan. Se kertoo meille, mitä luonnollisia asioita ottaa. Se kertoo meille, milloin meidän täytyy mennä makuulle ja levätä tai nukkua. Se kertoo meille, mitä ruokia syödä ja olla syömättä tietyllä hetkellä. Tälle matkalle ei ole opaskirjaa, sillä olemme oma oppaamme tässä ja nyt. Vastaus on aina sisällä, kun etsimme. Puhu universumillesi, pyydä, mitä se tarvitsee, ja mikä tärkeintä, KUUNTELE ja sitten noudata kuulemaasi, sillä tämä on viesti meiltä ja meille auttaaksemme meitä kaikin tavoin. Tämä on SINÄ, tämä on MINÄ, tämä on KAIKKI. Sitten kun todella alamme LUOTTAA UNIVERSUMIIMME, joka olemme me, AVAUDUMME sen AUTUUDELLE ja TAIALLE, kuka todellisuudessa olemme.

Lähetämme sinulle hyvin paljon rakkautta ja kiitollisuutta kaikesta, mitä olet ja teet/panostat koko kollektiivin puolesta.

Rakkautta, Kim

Meidän täytyy myös lisätä tähän, että kun käsittelemme tunnetuskaa tai -traumaa ja tunneohjelmia, joita tulee esiin koko tämän prosessin ajan, sallimme lisää tilaa kvanttivalon kiitämiselle fyysisessä astiassamme. Ratkaisemattomat tunnekivut, -ohjelmat ja -mallit tekevät tästä siirtymästä paljon vaikeamman, ja teemme uutterasti työtä kaiken sen käsittelemiseksi ja poistamiseksi, mitä on sisällä. Ego taistelee tätä prosessia vastaan matkan joka askeleella, ja meidän täytyy pysyä vahvempana kuin ihmisego ja kysyä aina korkeammalta itseltämme, kuka puhuu – ego vai sydän/korkeampi mieli – ja meistä tulee hyvin taitava tietämään, kuka puhuu kullakin hetkellä.

Tätä artikkelia saa jakaa vain kokonaisuutena.
Kim Semetis – Jumalainen jumalatarsoturi

———–

ENERGIARAPORTTI – KAKSINAISUUSPELISTÄ IRTIPÄÄSTÄMINEN LENTÄEN KORKEAMPIIN MAAILMOIHIN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
29.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen havainnut tätä viime viikolla, kun kristalli- ja timanttivalokooditaajuudet ovat vieneet meitä korkeammalle ja korkeammalle. Ne auttavat meitä päästämään irti kaikesta, mikä ei ole rakkautta, kaikesta mikä ei ole puhtautta. Tämä merkitsee, että kaikki se mitä meille esitetään, näyttää ja saattaa jopa huutaa meille, mikä on ollut piilossa aiemmin. Suhteissa jotka ovat saattaneet tuntua tasapainoisilta, tulee nyt esiin epäharmonisia vääristymiä, mikä sallii meidän arvioida uudestaan ne, jotka päästämme elinpiiriimme. Se mikä on tuntunut olevan harmoniassa eilen, ei ehkä ole enää tänään.

Kun työskentelemme uutterasti värähtelytaajuutemme nostamiseksi joka päivä, meidän täytyy myös käsittää, etteivät toiset ole aivan yhtä ahkeria. Tämä kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, ja kaikki menee suunnitellusti, jotta jokainen sielu kehittyy täydelliseen aikaan. Siis kun teemme kovasti työtä joka hetki kehittääksemme lisää ymmärrystämme moniulotteisuudesta, kunnioittaen valoamme ja nostaen värähtelyämme, alamme ”nähdä” selvemmin – energian lukemisesta tulee supervoimamme, jota toiset eivät ehkä pysty ymmärtämään. Silloin hiomme taitojamme energiamestarina.

Emme pysty ainoastaan lukemaan energiaa, mitä olemme tehneet vuosia, vaan hienovirittämme tätä taitoa, mihin sisältyy kyky katsoa syvemmälle ja syvemmälle, lukea toisen sanoja, ajatuksia ja tunteita, kun kaikki tämä leijuu energiakentässä hänen ympärillään. Hän saattaa luulla, että se on piilossa, mutta ei energiamestareilta. Kun jatkamme tämän taidon hienovirittämistä, alamme ymmärtää, mitä on piilossa, myös siltä sielulta jonka kanssa olemme vuorovaikutuksessa. Tiedämme hänen kätketyt motiivinsa ja agendansa joka hetki. Osa tästä ei tunnu hyvältä meistä, kun tunnemme epäpuhtaudet ja näemme ne kaksinaisuuspelit, joita hän pelaa joka hetki. Tuolloin siirrymme pois tämän sielun luota, koska tämä ei ole meidän todellisuuttamme enää. Toinen sielu ei ehkä ymmärrä, miksi haluamme lähteä pois, ja saattaa olla hedelmätöntä tällä hetkellä yrittää selittää hänelle, koska hän pelaa edelleen kaksinaisuuspelejä ihmismuodossa.

Osa kehittymistä on ”nähdä” enemmän ja enemmän kaikki – kaikki ohjelmat, kaikki vääristymät – mitä pidemmälle menemme. Se ei enää päde, mikä on saattanut tuntua oikealta viime viikolla. Ei ole mitään väärää lähteä pois siitä, mikä ei ole enää harmoniassa. Näin energia vain toimii. Harmonia on välttämättömyys. Jos jokin tuntuu hyvältä, niin se on harmoniassa, jos ei tunnu, niin se ei ole harmoniassa. Se on oikeasti näin yksinkertaista.

Kerromme joitain äskettäisiä kokemuksiamme selittämään lisää kaksinaisuuskäyttäytymistä ja sen tunnistamista. Otetaanpa esimerkiksi joidenkin asiakkaidemme käyttäytyminen viime aikoina. Olemme saaneet soittoja, tekstiviestejä ja kutsuja joiltain ja niissä on ollut energia, jonka pystymme lukemaan välittömästi ja tiedämme, että jos yhdistymme heidän kanssaan, se muuttuu sessioksi ja jotkut ovat jopa suoraan pyytäneet viestiä. Tämä on heiltä kunnioituksen puutetta – yrittää saada jotain ilman vastinetta. Ja tiedämme myös, että tuemme tiedostamattomuutta, jos teemme tämän heille. Emme pyytäisi ketään muuta ammattilaista tekemään työtä ilmaiseksi, joten miksi olisi ok pyytää meitä?

Syy on hyvin yksinkertainen. Tämä on pelkästään yksi tilaisuus meille harjoitella sanomaan ”ei”. Taito sanoa jollekin ”ei” ilman syyllisyyttä, mikä on puhdasta rakkautta ja myötätuntoa, on myös taito, jota työstämme joka päivä. Sanon sen tämän yhden kerran: jos tämä olet sinä tai tämä resonoi kanssasi, emme selittele itseämme sinulle emmekä vastaa noihin soittoihin, tekstiviesteihin ja sähköposteihin viesteistä.

Kun kristallienergiat tekevät kaikesta kristallinkirkasta, tämä merkitsee myös, että saatamme päivittäin siirtyä pois asioista, jotka olivat ennen ok. Tämä saattaa saada jotkut, jotka ovat tottuneet olemaan kentässämme, pudistelemaan päätään: ”Mitä tapahtui?” Me muutuimme – tämä on sielun luonnollista kehitystä.

Hyvin herkkänä valo-olentona tiedämme, että herkkyys on supervoimamme. Voimme tuntea valokoodeja tulevan, voimme tuntea tähtihiukkasia, voimme tuntea auringonpilkut ja auringonpurkaukset, voimme tuntea Schumannin resonanssin, kun se ampuu ylös. Ne joilla ei ole tätä herkkyyttä, eivät voi yksinkertaisesti kuvitella, miltä tuntuu olla me. Eläminen tässä hyvin herkässä kehopuvussa on uskomaton kokemus, jossa kosmoksen energiat hallitsevat elämäämme joka hetki. Yhtenä hetkenä kvanttihypimme, annamme palaa ja saamme viikkojen työn tehtyä tunnissa. Tosina kertoina olemme ehkä nukkuneet 15–20 tuntia vuorokaudessa tai pelkästään maanneet lepäämässä. Tämä on myös tärkeä osa työtämme uuden Maan portinvartijana ja verkonvartijana. Olemme ”kiireinen” joka päivän joka hetki riippumatta siitä, miltä se näyttää ulkoapäin.

Vieraillessamme äskettäin asiakkaan/ystävien kotona, tunsimme itsemme tuomittavan vain sen tekemisestä, mitä meidän täytyi tehdä hoitaaksemme itseämme. Näin toimimme nyt, kun olemme epälineaarinen koko ajan. Vanhan Maan säännöt eivät enää päde, kun olemme siirtyneet sen yli. Tämä selitettiin, ennen kuin menimme sinne, sekä kaikki aiemmassa kappaleessa luetellut asiat, mutta se kaikui kuuroille korville. Oli sanatonta tuomitsemista, mutta luota minuun, energia ei valehtele koskaan. Tiesimme kaiken, ja se teki viikon vierailusta erittäin epämukavan. Vierailu loppui hyvin nopeasti, kun tuomitsemiset jatkuivat, ja osa myös sanottiin ääneen meistä ja lähisukulaisistamme. Meistä tuntui, että tällä sielulla oli katumusta, kun lähdimme, ja se on jatkunut tähän päivään. Kuitenkin käyttäytymisensä omistamisen sijasta hän pelaa kaksinaisuuspeliä tekstaamalla ja yrittämällä saada meidät puhumaan itsensä kanssa. Meillä ei ole mitään halua puhua hänen kanssaan, kun käsitämme, miten kaukana olemme värähtelyiltämme.

Kun astumme omaan voimaamme ja kaikkiin aspekteihimme, opimme, etteivät monet ymmärrä meitä, ja siirrymme vain pois noiden sielujen luota. Emme tuomitse heitä siitä, missä heidän värähtelynsä on. Kunnioitamme kaikkia sieluja tasavertaisesti. Se ei kuitenkaan merkitse, että sallimme minkäänlaista epäkunnioitusta. On meidän elämäntapamme kohdella kaikkia rakkaudella ja kunnioituksella, ja pyydämme pelkästään samanlaista. Epäkunnioitusta ei hyväksytä millään tasolla keneltäkään. Olen saanut muutamana viime viikkona monia tilaisuuksia nousta ylös ja sanoa ”ei” epäkunnioitukselle, vaikka vain itselleni, kun astun pois epäkunnioituksesta omalla ystävällisellä ja lempeällä tavallani. Joillekin puhumme, ja joidenkin luota vain lähdemme pois. Kaikki on ok, eikä tässä ole oikeaa tai väärää. Itsemme kunnioittaminen on suurin lahja, jonka voimme antaa itsellemme.

Rakastamme ja kunnioitamme sinua koko sydämestämme,
Kim

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/140-kim-semetis/7230-23112018-energiapaeivitys-universumi-puhuu-meille-mutta-kuuntelemmeko

http://luxonia.com/viestit/140-kim-semetis/7233-29112018-energiaraportti-kaksinaisuuspelistae-irtipaeaestaeminen-lentaeen-korkeampiin-maailmoihin


Kommentointi on suljettu.