Yleinen

ENERGIAPÄIVITYS – SOPEUTUMISTA MUUTOSTUULIIN

11.02.2019, Katri Laitila

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
9.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täällä Victoriassa puhalsivat koko yön voimakkaat tuulet ja saimme talven ensimmäisen oikean lumen (meillä ei silti ole kovin paljon lunta, koska täällä on yksi Kanadan lauhkeimmista säätiloista). Nämä tuulet tuntuivat antavat ulinan sille, mitä minulle tapahtui astraaliulottuvuuksissa. Ne tanssivat astraalitoiminnan ympärillä, joka tuntui melko elävältä ja aktiiviselta … miltä neljännen ulottuvuuden tutkiminen tuntuu nyt. Sinullakin on ehkä ollut eläviä ja intensiivisiä unia, kun astraali-itsesi yhdistyy tietoisemmin fyysiseen itseen.

Tällaiset tuulet tuovat tunteen muutoksesta ja liikkeestä. Täällä Gaialla saattaa nousta tuulia, mutta myös aurinkotuulet lisääntyvät tänään ja parin seuraavan päivän aikana. Aurinkotuulet ovat menossa nyt kohti 500 km/s, mikä tuo mukanaan myös geomagneettimyrskyjen mahdollisuuden ja revontulia. Nämä tuulet tulevat koronan reiästä auringon eteläosassa, joka on nyt Gaiaa kohti spaceweather.comin mukaan.

Hyvin monet sielut ovat tunteneet muutos- ja siirtymävauhdin lisääntyvän, mikä alkoi monilla joulukuussa 2018 ja on jatkunut myös tähän uuteen vuoteen. Menimme joulukuussa läpi voimallisesta päivänseisauskäytävästä, joka paljasti paljon pelkopohjaisia taajuuksia suhteissa, työpaikassa/urassa, kehossa sekä traumoissa joita on talletettu meihin tässä ja muissa elämissä. Tammikuun energiat superkuunpimennyksen ja 11-1-portin kera ja nyt helmikuussa uusi kuu ja kiinalainen uusi vuosi, tukevat myös tätä tunnetta liikkumisesta.

Huomaan enemmän korkeamman aikajanan elämänmuutoksia tapahtuvan ihmisille, joiden kanssa työskentelen sessioissa – uusia maantieteellisiä paikkoja, uusia uria ja elämäntehtäviä ja uusia suhteita – enemmän sen ulkoista ilmentymistä, mitä he ovat kypsytelleet ja tunteneet tietyissä osissaan. Korkeamman aikajanan kuvitteleminen ja tunteminen ja osiensa kanssa neuvotteleminen siihen siirtymisestä, ilmentää sen lopulta fyysisyyteen. 3D tarjoaa sitä, että ulkopuoli muuttaa sisäpuolta, eikä toisinpäin.

Siirtymän ja muutosten myötä tulee kutsu luottaa ja antautua enemmän korkeamman aikajanansa jumalaisen/korkeamman itsen suurempaan kuvaan. Osat jotka ovat vielä ankkuroituneet 3D-todellisuuksiin/traumoihin, saattavat roikkua ymmärrettävästi aiemmassa tarpeessa turvallisuuden- ja varmuudentunteeseen, joita usein lietsoo epäluottamus ja kontrollointitarve. Nämä ovat 3D:hen ehdollistuneita energioita, joihin meidät kaikki on ohjelmoitu. Luottaminen tunteisiinsa, vaistoonsa ja haluihinsa on uutta maaperää, jota jumaluus tukee enemmän, kun tunnet ja parannat niitä energioita, jotka eivät ole tätä. Kirjoitin enemmän tästä siirtymisestä korkeammalle aikajanalle täällä.

Saatat tuntea kaiken tämän muutoksen myös fyysisellä tasolla. Minua on kehotettu olemaan tarkka ja tietoinen siinä, mitä syön ja sulatan kehossani. Erityisesti tämä on liittynyt siihen, ettei pidä syödä lainkaan valkoista sokeria. Se tosiaan alentaa värähtelyä luonnottomalla pöhinällä, joka voi tehdä vaikeaksi maadoittua energioihin, joita tulee auttamaan työntämisessä uudelle aikajanalle. Minusta tuntui myös siltä, että vaihdan chai-teestä vihreään teehen (en ole juonut kahvia moneen vuoteen), ja minulla on tunne, että vähemmän tai ilman kofeiinia saa tuntumaan maadoittuneemmalta kehoon. Ilman maadoittumista Gaiaan voi tuntua helposti maadoittumattomalta, pökerryttävältä, vaikealta fokusoitua, sähköiseltä ja kyvyttömältä yhdistyä sisäänsä.

Yhdistyminen sisään on erittäin hyödyllistä muutossiirtymäaikoina (myös hyvässä muutoksessa). Suosittelen tekemään joitain ohjattuja meditaatioita uudesta Deepen-sarjastani. Täällä on koko soittolista, josta näet, mikä vetää sinua puoleensa.

Paljon rakkautta teille, kun ratsastamme yhdessä näillä muutostuulilla uuteen kaikilla tasoilla.

Jelelle Awen

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/129-jelelle-awen/7381-922019-energiapaeivitys-sopeutumista-muutostuuliin


Kommentointi on suljettu.