Yleinen

ENERGIAPÄIVITYS – GEOMAGNEETTISESTI ERITTÄIN AKTIIVINEN SYYSKUU ALKAA AURINKOTUULILLA JA REVONTULILLA

10.09.2018, Katri Laitila

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
8.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaksi aurinkotuulivirtaa (suom. huom. ”aurinkotuuli” kirjoitettu muotoon, joka viittaa myös ”sieluun”) on tulossa Gaian ilmakehään ja virtaa auringon pinnan reiästä tekemään meistä kokonaisen. Ensimmäinen on jo täällä (7.9.–8.9.), aurinkotuulennopeuden ollessa 500 km/sekunnissa. Toinen seuraa 11.–12.9. Näiden tuulien aikana on runsaasti revontulia, yhdessä lähestyvän päiväntasauksen kanssa 22.9.

Päiväntasauksen mukana avautuu säröjä Gaian magneettikenttään. Nämä ovat halkeamia Gaian magnetosfäärissä, ja aurinkotuuli voi tulla näiden säröjen läpi, saaden aikaan kirkkaita revontulia. Vastakkaiset magneettikentät (etelä ja pohjoinen) aurinkotuulen sisällä kumoavat osittain toisensa, mikä tekee särön. Tätä tapahtuu mitä suurimmalla tarkoituksella päiväntasauksien ympärillä, syyskuun ollessa vuoden geomagneettisesti aktiivisen kuukausi spaceweather.comin mukaan.

Suuri geomagneettisuus ja aurinkotuulet vahvistavat sisäistä polarisaatiota … aivan kuten Gaian vastakkaiset magneettikentät pohjoinen ja etelä. Sinulla on myös vastakkaisia voimia/energioita sisälläsi. Mallinnettuna 3D-elämästä, -kulttuurista ja -ehdollistumisesta se sisältää jatkuvan jännitteen ”hyvä vastaan paha” ja ”valo vastaan pimeys”. Mallinnettuna huoltajiltasi, jotka perivät oman sisäisen polarisaationsa omilta huoltajiltaan, jotka perivät ne omiltaan jne. Tämä on se latautunut todellisuusperintö, joka on ollut 3D-elämistä.

Nämä geomagneettienergiat voivat valaista nämä voimat … rankaisijan ääni viattomuutta/häpeää ”vastaan” … sisäinen empaatti sisäistä narsistia ”vastaan”. Sisäinen suurlähettilääsi voi saattaa nämä osat rauhaan ja harmoniaan … ja nämä energiat auttavat pitämään tuon tilan, myös silloin kun ne toimivat peilinä, jotta näkisit nämä dynamiikat.

Tämä geomagnetisimi tarjoaa myös maskuliinitaajuuksien aktivointeja. Jumalaiset, pyhät energiat kosmisesta auringosta antavat selkeyttä sielutarkoituksesta ja rohkeutta seuraaviin toiminta-askeliin sen elämiseksi. Nämä energiat elävät myös sisäisen maskuliinisuutemme sisällä, kun se on vapautettu vartioinnista, ylisuojelemisesta, yrityksestä pitää meidät turvassa ja sisäisen feminiinisyytemme tukahduttamisesta (missä muodossa se tapahtuukin).

Sisäinen maskuliinisuutesi voi ottaa muodokseen ns. sisäisen suojelijan, joka esittää valppaan vartijan roolia, täysin välttämättömänä selviytymiseen 3D-tietoisuuskokemuksesta ja -kokeilusta. Tämä suojelija on yhtä välttämätön kuin avaruuspuku selviytymiseen ulkoavaruudessa. Tämä ei ole osasi, joka pitää karkottaa tai jota pitää vastustaa … vaan se pitää hyväksyä ja siihen pitää tutustua. Tässä on ohjattu meditaatio omasi kohtaamiseen.

Tunnen, että tämä geomagnetismi aktivoi oman maskuliinisuuteni, joka on melko pehmentynyt monien vuosien prosessoinnista. Se on ilmaisumuotoni toinen puolikas, joka on enemmän ja enemmän tasapainossa feminiinisyyteni kanssa. Ne virtaavat yhdessä, paljon vähemmän latauksen kera kuin koskaan aiemmin … ja perimmiltään se luottaa minuun tuon tilan pitäjänä. Tunnen sen, kun maskuliinisuudessani on jännitettä, ja se liittyy tavallisesti muutokseen/siirtymään ja sielutäyteisen sydämeni jatkuvaan paljastumiseen sielutarkoitukseni ilmaisumuodoksi täällä. Sielutilayhteyden hetket maskuliinisuuteni kanssa sallivat sen levätä jälleen, tehdä yhteistyötä kanssani ja mennä syvemmälle luottamustaajuuksiin.

Nämä jatkuvat ja erittäin tarpeelliset pyhän maskuliinisuuden aktivoinnit voidaan kokea kehokipuna, keskeytyneenä unirytminä, voimakkaina tunteina ja tunnepurkauksina. Tämän laajuus ja syvyys liittyy siihen, miten paljon täytyy puhdistaa, tuntea ja sulattaa omassa tunnekehossa ja metasielussa. Tietoinen yhteys maskuliiniaspektiisi voi tukea valtavasti näiden energioiden päästämistä sisään ja niistä selviytymistä armollisemmin, virtaavammin ja helpommin!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/129-jelelle-awen/7072-892018-energiapaeivitys-geomagneettisesti-erittaein-akiivinen-syyskuu-alkaa-aurinkotuulilla-ja-revontulilla


Kommentointi on suljettu.