Avaruus,Yleinen

Energiaa iskeytyy tsunameina Aurinkokuntaan

15.05.2015, Katri Laitila

https://kosminenvalo.wordpress.com/

*

ene2

Energiaa iskeytyy tsunameina Aurinkokuntaan

ene1Corey Goode (edellisessä artikkelissa esitelty Corey, alias ”GoodETxSg”) on jatkanut mielenkiintoisen tiedon välittämistä. Nyt myös Corey on alkanut uskoa, että ”Blue Avians”, ”Siniset lintuolennot”, ovat joko sama Ra, jota L/L Research kanavoi 80-luvulla tai että ainakin kyseessä on Rahan jollain syvällisellä tavalla yhteydessä olevat olennot.

Muutamia täsmennyksiä pallojen ilmestymiseen Aurinkokuntaan: Yksi jättiläismäinen pallo saapui Aurinkokuntaan jo 1980-luvulla, mistä Pete Peterson kertoi Project Camelotin haastattelussa. Tämä pelästytti eliittiryhmät. Pallo kiersi ensin Pluton ympäri, sitten muiden planeettojen ja lopulta poistui Aurinkokunnasta. Vuosien 1999 ja 2001 välillä Aurinkokuntaan ilmestyi Oortin pilven ja Auringon kautta isompi määrä valtavia palloja (isoimmat Jupiterin kokoisia), ja tällä kertaa jäädäkseen. Joulukuussa 2014 eliitti ampui yhtä Kuun kokoista palloa, minkä jälkeen ”Palloliittouma” asetti lentokiellon Maan ympärille ja energiamuurin koko Aurinkokuntaan. Tällä hetkellä palloja ei ole ainoastaan satoja, vaan tuhansia erikokoisia levittäytyneenä tasaisin etäisyyksin Aurinkokuntaan.

 

Energia-aaltojen tsunamit moukaroivat Aurinkokuntaa

Aurinkokunnan muutos on kiihtymässä. Coreyn mukaan viime viikkoina Aurinkokuntaan on iskeytynyt korkeataajuisten energia-aaltojen tsunameja vaikuttaen etenkin Aurinkoon. Pallojen tehtävä on vastaanottaa tuota energiaa ja jakaa se tasaisesti koko Aurinkokuntaan. Coreylle näytettiin juuri muutama päivä sitten, kuinka Maan ympärillä on tuhansia näkymättömiä palloja, jotka sirisevät ja soivat niihin iskeytyvästä energiasta. Coreylle kerrottiin, että tämän energiamuutoksen johdosta alhaisesti värähtelevillä negatiivisilla olennoilla ja asioilla alkaa olla yhä enemmän vaikeuksia, koska ne eivät pysty mukautumaan tapahtuvaan muutokseen.ene2

 

Karma on muuttumassa välittömäksi

Yksi seuraus energia-aalloista on, että karma on muuttunut lähes välittömäksi. Negatiiviset teot palautuvat tekijälleen nopeasti takaisin.

Tällä hetkellä karminen purkaus on melko välitön asia. Universumi pitää huolen tilanteista ja ihmisistä, jotka ovat energisessä vastustuksessa positiiviseen viestiin ja sen levittäjiin. (Corey)

Tämä Coreyn kertoma näkemys karman käyttäytymisestä uudella ajalla on yhtenevä L/L Researchin Q’uo-kanavointien tiedon kanssa. Q’uon mukaan Maa planeetta alkaa tukea vuoden 2012 jälkeen yhä kiihtyvässä määrin vain positiivista käytöstä. Ne jotka yrittävät jatkaa negatiivisuudessa eli matalasti värähdellen, tulevat kokemaan yhä suurempaa vastarintaa ja ovat lopulta pakotettuja luovuttamaan.

Polariteetit alkavat erkaantua yhä kauemmaksi toisistaan. Positiivisesti polarisoituneet tulevat yhä positiivisemmiksi ja negatiiviset negatiivisemmiksi. Negatiivinen polariteetti turhautuu, koska universumi ei enää tue sen suunnitelmia. Koko aurinkokunta on liikkunut korkeamman värähtelytaajuuden alueelle.

 

Negatiivinen eliitti on hajonnut osiin

Useampi tietovuotaja Coreyn lisäksi on kertonut, että negatiivinen eliitti on hajonnut useisiin eri klikkeihin, jotka ovat kääntyneet toisiaan vastaan. Kaikki yrittävät pelastaa oman nahkansa hinnalla millä hyvänsä. Ryhmät ja yksilöt pettävät toisiaan kilpaa. Jokainen klikki yrittää vääntää totuutta omaksi edukseen ja mustamaalata toisia ryhmiä, jotta välttyisi vihaisten ihmismassojen tuomiolta hetkellä, jolloin kätketyt totuudet vihdoin tulevat julki.

Erittäin korkeatasoisia todistajia on jo otettu turvapaikkoihin odottamaan globaaleja oikeudenkäyntejä, joissa negatiivinen eliitti tuomitaan rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Eliitillä on tällä hetkellä käynnissä informaatiosota. Sen tarkoitus on täyttää valtamedia ja internet niin suurella määrällä ”mullistavaa” tietoa valtavalla määrällä yksityiskohtia, että kukaan ei pysty muodostamaan siitä yhtenäiskuvaa.

 

Suomen media on seonnut

Kun seuraa Suomen valtamediaa, ei voi välttyä huomiolta, että globaalin valtataistelun loppupeli on todellakin käynnissä. En ole koko elämäni aikana nähnyt saman mittakaavan sodanlietsontaa, kuin mihin suomalainen media on viimeisen vuoden aikana sortunut. Propaganda on ottanut täysin uuden vaiheen. Valheet ovat entistä räikeämpiä, ja Suomen paikka globaalin valtataistelun pelilaudalla on käynyt entistä selvemmäksi, jos se ei jollekin ole ollut sitä tähän mennessä.

Valtamedian viesti on: ”Pelätkää pahaa Venäjää, sota on lähellä. Etsikää turvaa hyvän USA:n alaisesta Natosta.” Sota yritetään pitää päivittäin ihmisten mielissä. Reserviläiskirjekampanja oli psykologinen operaatio, jolla yritettiin korostaa sodan olevan konkreettisesti lähellä. Propaganda ja asioiden vääristely on noussut ennen näkemättömiin mittasuhteisiin. Putinia kutsutaan Suomen suurimmassa ja vaikutusvaltaisimmassa mediatalossa diktaattoriksi, mielisairaaksi ja aggressiiviseksi valloittajaksi, joka on kadottanut todellisuudentajunsa.

ene3Venäjä on yksi kansainvälisen BRICS-liittouman kärkimaista, joka ei halua alistua NWO/Illuminatille. Putin on yksi kaikkein tietävimmistä valtiojohtajista, joka on hyvin perillä salaisista avaruusohjelmista, Illuminatista ja avaruusolennoista. Putin tietää, että panoksena on koko planeetan tulevaisuus. Putin ei ole virheetön valtiojohtaja, joka on näkemyksissään aina oikeassa, mutta hän on sitoutunut vapauttamaan planeetan Illuminatista yhdessä muiden liittolaistensa kanssa (Kiina, Intia, Brasilia, Etelä-Afrikka ja kasvava joukko muita maita). Putinista ei pidetä lännessä, koska hän seisoo NWO:n maailmanvalloitussuunnitelmien esteenä.

Corey pitää mahdollisena, että Putin tai hänen edustajansa osallistui taannoiseen maaliskuun salaiseen konferenssiin, jota ”Blue Avians” ja muut 6D-olennot johtivat. Konferenssi ajoittui samaan aikaan, jolloin Putin katosi julkisuudesta, mikä laukaisi Suomenkin mediassa valtavan huhumyllyn. On todennäköistä, että Putin oli pois julkisuudesta, koska radikaalisti muuttuneen globaalin valtatilanteen vuoksi suunnitelmia täytyi päivittää.

 

Suomen poliittinen ja taloudellinen järjestelmä on sekaisin

Jos media on sekaisin, niin yhtä sekaisin on Suomen poliittinen ja taloudellinen järjestelmä. Suomella ei ole itsenäistä valtaa päättää asioistaan, joten se joutuu orjallisesti toimimaan länsieliitin talutusnuorassa. Talutusnuora on käynyt viime aikoina yhä kireämmäksi.

Viime kuun eduskuntavaalit olivat farssi, joissa kansa jälleen äänesti oman orjuutensa jatkumiseksi. Onneksi Suomessa on riittävän paljon heränneitä, jotka äänestävät päivittäin muilla tavoin ja kohottavat siten yhteistä tietoisuutta. Yksi herännyt vaikuttaa tietoisuudellaan valtavan suureen joukkoon muita ihmisiä. Heränneet ankkuroivat energiajärjestelmänsä kautta uutta energiaa, jota saapuu nyt tsunameina koko aurinkokuntaan.

Valtaosa Suomen kansasta kuitenkin elää täysin pimennossa asioiden todellisesta tilasta. Kansa on peloteltu äänestämään vanhojen toimintamallien puolesta. Todellinen nukkuvien puolue on se osa kansasta, joka uskoo eduskunnassa istuvien puolueiden pystyvän tuomaan muutoksen ja kääntämään uppoavan laivan kurssin.

Jos sairauden diagnoosi on väärä, ovat myös hoitotoimet vääriä. Väärät hoitotoimet vain lisäävät sairautta ja aiheuttavat joukon uusia oireita. Suomen valtio on luovuttanut rahanluonti- ja hallintaoikeuden pois itseltään, joten yhteiskuntaruumiin kaikki elintoiminnot ovat ulkoisessa ohjauksessa. Raha on yhteiskuntaruumiin veri. Illuminati-pankkiirien hallitsema velkarahajärjestelmä on yhteiskuntaruumiin vallannut syöpä. Jos syöpäkasvainta ei leikata pois, koko yhteiskuntaruumis näivettyy ja lopulta kuolee.

Uuden hallituksen jokainen puolue on luvannut leikata yhteiskuntaruumiin osia, mutta itse syöpäkasvainta se ei halua poistaa. Tämän väärän diagnoosin seurauksena sairauden jatkuminen on varmaa. Jos syöpäpotilaalta leikkaa sormet ja varpaat pois mutta ei itse aivoissa sijaitsevaa kasvainta, heikkenee toimintakyky entisestään paranemisen sijaan.

 

Ihmiset on herätettävä ennen suuria paljastuksia

Valtamedia on olennainen kanava, joka pitää yllä vanhaa tietoisuutta. Valtamediasta maailmankuvansa ammentava elää kuplassa. Massojen tietoisuus on ensin avattava, jotta ihmiset ovat valmiita ottamaan vastaan uutta tietoa. Jos unessa oleville massoille kaataa tietoa, se valuu hukkaan. Ihmiset on saatava ensin pois vanhoista kuvioista, joita he toistavat päivästä ja vuodesta toiseen. Uudelle ajattelulla on raivattava tilaa.

Herätyskellon on soitava tarpeeksi voimakkaasti, jotta nukkuminen ei enää ole mahdollista. Coreyn mukaan taloudelliset ja poliittiset skandaalit edeltävät suuria paljastuksia. Talouden täysromahdus toimii laukaisimena, joka lähettää liikkeelle sarjan nopeasti eteneviä tapahtumia, jotka johtavat aina vain syvempiin paljastuksiin. Nukkuville nämä paljastukset tulevat shokkina. Koko maailmankuva romahtaa.

ene4Taloudellinen romahdus voi tulla jo parin viikon sisällä, jos Kreikka ei pysty maksamaan velkojaan. Todennäköisesti Kreikan maksukykyä venytetään kesään tai syksyyn asti. Romahdus voi alkaa ketjureaktiona myös USA:sta, joka on jo käytännössä konkurssissa. Mitään aikataulua asioille ei kuitenkaan voi asettaa.

Suomalaisten kannalta olisi toivottavaa, että globaali taloudellinen romahdus tulisi mahdollisimman pian, sillä muutoin hallitus ehtii toteuttaa kaavaillut menoleikkaukset, jotka kurjistavat heikompien asemaa. Kun koko järjestelmä romahtaa, käy ilmiselväksi, että sitä ei enää pelasteta palveluiden ja tukien menoleikkauksilla. Ja pian romahduksen jälkeen seuraavat ihmiskunnan historian suurimmat paljastukset, massaoikeudenkäynnit, uusien teknologioiden käyttöönotto ja muut historialliset muutokset.

 

Kannattaa varoa päivämääriä

Viimeaikaisten tapahtumien johdosta David Wilcock on ehtinyt jo useammassa yhteydessä tämän vuoden puolella sanoa, että ”sen minkä piti tapahtua vuonna 2012, tulee tapahtumaan vuonna 2017 tai jo aiemmin”. Itse olisin hyvin varovainen tällaisten lausuntojen kanssa. Tulevaisuuden tapahtumille ei voi asettaa lukkoon lyötyjä aikatauluja. Lisäksi on kyseenalaista, mitä vuoden 2012 muutoksella tarkoitettiin.

Corey on sanonut, että Siniset lintuolennot eivät ole antaneet päivämääriä. Muutokset tapahtuvat parhaillaan. Uusi maailma on syntymässä, ja sen tulemisen nopeuteen vaikuttaa jokainen yksilö. Kaikki elementit, jotka eivät ole yhteensopivia korkean värähtelytaajuuden kanssa, tulevat tippumaan pois. Korkeaa värähtelyä vastustavilla tulee olemaan entistä vaikeampaa, ja he turhautuvat ja vihastuvat alkaen käyttäytyä kuin mielipuolet.

 

Haaste sanoman välittämisessä

Coreyllä ja monilla muilla positiivisen informaation jakajilla on haaste siinä, miten ilmaista viesti niin, että ihmiset kiinnittävät huomion olennaiseen. Usein epäolennaiset seikat saattavat tuntua kaikkein kiinnostavimmilta. Coreyn välittämässä informaatiossa on paljon scifi-elementtejä, jotka ovat erittäin kiehtovia, ja niiden seuraaminen saattaa koukuttaa. Itse yritän pitää pääpainon henkisessä sanomassa huolimatta ”teknisten yksityiskohtien” kiehtovuudesta. Loppujen lopuksi on äärimmäinen vaikea tietää, mitä salaisissa projekteissa tapahtuu tai mitä muotoja planeetan valtataistelu saa.

ene5Toinen viestinviejien haaste on, kuinka paljastaa ihmiskuntaa kohtaan tehdyt häikäilemättömät rikokset, mutta samalla palauttaa ihmisten usko siihen, että universumin perusluonne on rakkaudellisuus. Keskivertoihmisen psyyke on lujilla, kun hän joutuu kohtaamaan asiat, joita hän on vältellyt koko elämänsä. Koko elämää joutuu tarkastelemaan uudesta näkökulmasta, mutta tie henkiseen heräämiseen vie usein traumaattisen kokemuksen kautta. Ego luhistuu. Jotta kollektiivinen parantuminen voisi tapahtua, on kaikkien ensin nähtävä totuus huolimatta sen kivuliaisuudesta.

Kolmas haaste on, kuinka saada ihmiset tutkimaan itseään, eikä odottamaan ulkopuolista pelastajaa. Sisä- ja ulkopuoli ovat toistensa heijastuksia, mutta pelkästään ulkopuolta tutkimalla ei voi koskaan oppia tuntemaan sisäpuolta. Sen sijaan sisäpuolta tutkimalla kaikki mysteerit paljastuvat.

”Jos ratkaiset ”minän” mysteerin, ratkaiset kaiken mysteerin” – Mooji

Jokainen pystyy muuttamaan itsensä ja sitä kautta auttamaan planeettaa. Oman tietoisuuden kohottaminen on ensimmäinen asia, josta planeetan auttaminen alkaa. Siniset lintuolennot ovat painottaneet anteeksiantoa ja sitä kautta karmasta vapautumista. Ran mukaan hyväksyntä ja itselle sekä toisille anteeksiantaminen pysäyttävät karman pyörän.


Kommentointi on suljettu.