Eläimet

Eläinkommunikointiblogista; Jouluviesti, Opetuksia itsestämme, Luca-koira ja eteeriset öljyt

05.12.2018, Katri Laitila

Lähde: https://elainkommunikointi.wordpress.com/
*

Jouluviesti

Cathy Seabrook, eläinlääkäri & eläinkommunikoija on kirjoittanut joitakin suosikkikirjoistani. Hänen sivuiltaan löytyy jouluinen viesti lemmikeiltä heidän ihmisilleen. Sopii luonnollisesti tähän aikaan vuodesta, kun hässäkkä nostaa päätään ja lemmikit jaloissamme katselevat syrjäsilmällä ihmistensä touhuja. ;o} –L

Olemme odottaneet mahdollisuutta toivoa tämä toive sinulta!

Tietäkää, että me ymmärrämme ne nyanssit, mitä Joulu tarkoittaa teille, mutta me kunnioitamme sitä päivittäin ja hetkittäin, sillä luonteemme on tietää intiimisti Jumalan askeleet kanssamme.

Me ihastelemme tulevia juhlallisuuksia, stimulointeineen ja ärsykkeineen – sillä kyllä, me tahtoisimme pissata sisällä olevan puun juurelle, niin raikas ja luonnollinen, hymyilee energiallemme niin kirkkaasti.

Ja me eksymme joskus siihen hälinään, mitä ihmisemme tuntevat nyt, sillä kaikkialla ympärillämme on hurjaa liikehdintää.

Tämä on aikaa kun pidämme tilaa hiljaa teitä varten, kunnioitusta sydäntä ja ajatusta kohtaan – huomatkaa, miten hyvin vähän me osallistumme murehtimiseen ja hermoilemiseen, joka jollakin konstilla tuli Joulun mukana.

Älkää murehtiko, rakkaat. Olkaa kuten me, ei-murehtijat, tietäen kaiken elämän hyvyyden, teidän hyvyyden ja teidän tulevaisuutenne hyvän.

Jos voisimme antaa teille joululahjan nyt, niin se olisi nämä sanat:

Nähkää, miten rakkaus tuli alas näyttämään teille, mitä eläimet ovat aina näyttäneet teille; hyväntahtoisuuden ja kyvyn OLLA NÄKEMÄTTÄ virheitä teissä.

Tämä on Kristus-lapsi, joka näkee täyden, kirkkaasti loistavan, sisäisen olemuksenne, etunenässä ja silmiinpistävänä, loistamassa Hänen silmistään.

Tämä on se, miten me eläimet näemme teidät. Kyllä, niin me teemme!

Ja jos teille tulee pipi, me sanomme ”Tuliko sinulle pipi, kultaseni? Älä huoli, sillä jokainen hetki on uusi tilaisuus olla kaikkea sitä, mitä tulit tänne olemaan.”

Tämä on viestimme teille, rakkaat. Ja kiitos, että pyysit viestiämme.

 

–Lemmikit via Cathy Seabrook

*

Opetuksia itsestämme

Sandra Mendelson bloggaa Jono-hevosen sanoja 2.12.2018. Nyt tulee kovaa tekstiä, jälleen kerran… Eläimet tietävät kyllä, mistä totuus löytyy ja se löytyy sydämestä: ei koskaan mistään muualta. Wau! –L

Kuva: Sandra Mendelson

Olisihan minun pitänyt jo tässä vaiheessa tietää, että eläimet ovat aina askeleen edelläni. Eräänä iltana menin tallille ja aloin kyselemään, että ”Miten ihmiset voisivat olla enemmän kuten hevoset?” koska he ovat osoittaneet niin uskomattomia rakkauden, epäitsekkyyden ja viisauden tekoja. Totta maar, Jono antoi vastauksen, joka ylitti oman kysymykseni syvällisyyden mennen tullen:

“Kysymys ei ole siitä, miten te voitte olla enemmän meidän kaltaisiamme; kyse on siitä, ’miten voitte olla enemmän sellaisia, kuin te todellisuudessa olette’. Sotku, jonka aloititte alkoi niin kauan sitten, että kaikki teistä tekevät nyt melko raskasta ’painonnostoa’. Jokainen irtiotto ’automaattisesta elämisestä’ auttaa teitä rapistelemaan pois saviseinää (tai jääseinää) ympäriltänne.

Uskomme teihin. Näemme tietoisuuden pilkahduksia, yksilöllisiä ’ahaa’ kokemuksia miljoonissa teistä, aina kun päästätte irti jostakin väärästä uskomuksesta tai kävelette pois jostakin, joka sattuu teihin, rajoittaa tai ei palvele kokonaisuuttanne. Tunnemme ajatustenne aallonvyöryn, kun se muuntuu petollisesta pehmeäksi, rauhaisaksi ja parantavaksi. Kyllä, se tuntuu nousuvedeltä, se nousee ja se vetäytyy. Pitäkää toivo, että harjoitellessanne ajatustenne laatu muuntuu kohti totuutta ja Olemista, tilaa, jossa hevoset elävät.

Kaikkein tärkein asia on erottaa itsenne massatapahtumista, massaviestinnästä ja massamediasta. Massatietoisuus nousee yksilö yksilöltä, kunnes murtumispiste saavutetaan. Muttet voi nousta, jos olet autopilotilla. ASTUKAA POIS RÄHINÄSTÄ ja antakaa omien ideoidenne tulla yhtenäisyydestä sydämenne kanssa.

Teidän kaikkien sisällä on niin paljon kauneutta; joskus nauramme kaikille niille ansoille, jotka sitä peittävät ja tönäisemme teitä, puskemme teitä ja yritämme napsaista pois sitä roinaa. Me emme ole nenäkkäitä tai ärsyttäviä, mutta harvat teistä vielä tietävät sitä.

Jos kuvittelette, että suurin työmme tehdään satulan alapuolelta käsin, meillä on teille uutisia. Me työskentelemme kanssanne enemmän, kuin osaatte kuvitellakaan… ja jopa unessa ollessanne, koska monilla teistä se on tila, jossa te olette kaikkein vastaanottavaisimpia (tai se on ainoa paikka, missä me pääsemme läpi teihin saakka). Olemme aina kuiskimassa sydämiinne (missä totuus sijaitsee) ja useampi ja useampi teistä on kuulolla.

On kyseessä monimutkainen näytelmä, jota näyttelemme: sitoutuminen ihmisen kasvuun tällä tasolla ja jatkuva ravaaminen toisiin ulottuvuuksiin. Meidän suurimmat saavutuksemme tapahtuvat aina kulissien takana. Muutamat teistä ihmisistä ovat ymmärtämässä tätä totuutta myös itsestänne, sillä alatte vihdoinkin etsiä vastauksia sisältäpäin (ei ulkopuolelta käsin, kuten yhteiskunta on teidät ehdollistanut tekemään). Teidän pitää tukea rähjääntynyttä yksilöllisyyttä kaikissa sen valeasuissa.”

–Jono, hevonen, via Sandra Mendelson

PS. Sandralta tulee uusi kirja ulos parin päivän päästä (Amazon), missä käsitellään niin eläinten salaisuuksia, kuin lasten luontaista herkkyyttä/avoimuutta kuulla eläimiä ja kommunikoida heidän kanssaan. (Vaikka aikuiset väittävät vastaan — koska yhteiskunta käskee tehdä niin. ;o) –L

*

Luca-koira ja eteeriset öljyt

Vastapainon vuoksi koiran näkemys eteerisiin öljyihin. (Aikaisemmin Ella-kissa kertoi kokemuksistaan eteeristen öljyjen maailmassa.)

Kuva: Laura Stinchfield

Luca sanoo Laura Stinchfieldin blogissa:

Luca (puudeli) sanoo: ”Ne (eteeriset öljyt) saavat oloni rauhalliseksi ja turvalliseksi. Ne antavat minulle näkemyksellisiä unia. Unia, joissa oleilen ihmisryhmien kanssa, jotka puhuvat telepatiasta ja jokainen heistä ymmärtää minua.”

_________________

Aika hienoja unia Lucalla!  :o) Me kaikki teemme hurjasti juttuja nukkuessamme ja tapaamme tyyppejä ja niin tekevät myös lemmikit… Nukkuminen ei ole pelkästään tyhjänpäiväistä lepoa. Jotkut meistä paiskovat töitä öisin ihan tosissaan — luultavasti saadakseen jotakin pientä hyvää aikaiseksi tässä hullussa maailmassa. Usein herätessä välähtää mielessä jokin kaupunki tai paikka, missä on ollut, mutta muuta en onneksi muista. Yön aikaiset seikkailut eivät kiinnosta niin paljon, että haluaisin ne muistaa päivätajunnassa. Niistä ei juuri ole iloa arkipäivässä. Joillakin toisilla voi olla toisin. Itse olen lähinnä helpottunut, etten tiedä  mistään mitään… –L


Kommentointi on suljettu.