Eläimet

Eläinkommunikoija puhuu ja kuuntelee

11.08.2017, Katri Laitila

Englantilainen eläinkommunikoija Susannah Rafelle bloggaa 28.1.2016. — Tämä alla oleva artikkeli on hyvä pohjustus sille, mitä suunnittelen. Pysy kuulolla! –L.

Eläinkommunikointi – eläimille puhumista ja eläinten kuuntelemista

Minulla on yksi pieni tunnustus… Minä puhun eläimille! He ottavat minuun kontaktia ajaessani autolla, herättävät minut yöllä unesta jos he tarvitsevat jotakin ja osallistuvat hoitosessioihini ja meditaatioihini, istuskellen jaloissani, loikoillen vierelläni tai huohottamassa niskaani.

Mutta nämä eläimet eivät ole fyysisesti kanssani. He ovat kanssani hengessä, yhdistyvät minuun sielutasolla. He ovat yleensä eläimiä, jotka asuvat kanssamme fyysisellä tasolla, jotka saattavat elää muutaman mailin päässä minusta tai vieläkin kauempana. Minusta etäisyys ei ole minkäänlainen este eläinkommunikoinnille eikä eläinten hoitamiselle. Joskus ne, jotka ilmaantuvat morjestamaan, ovat eläimiä, jotka ovat siirtyneet rajan taakse, he tulevat messiin ja nauttivat hoitavista energioista jopa vieläkin etäämmältä kuin ne, jotka ovat yhä fyysisessä olomuodossaan.

Nämä eläimet kommunikoivat kanssani monin erilaisin ja jännittävin tavoin. Olen aina hämmästynyt niistä selkeistä ja mielikuvituksellisista tavoista, miten eläimet saavat viestinsä läpi…

Selväkuulo… Kuulen ja tulkitsen sen, mitä eläimet sanovat. Tällöin voi olla kyseessä yksittäinen sana tai lauseet, joissa he lähettävät kokonaisia viestejä ihmisilleen. He kommunikoivat kanssani myös naukuen, valittaen, uikuttaen tai muilla eläinten ääntelyillä. Nämä voivat antaa minulle osviittaa sen suhteen, mitä eläimet tuntevat: surua, tarvetta, itseluottamusta jne. He usein ilmaisevat äänin halunsa saada huomioni osakseen. Nuorella Bess-koiralla oli tapana haukkua minua 20 mailin (32km) päästä, sellaisella selkeydellä, että katsoin ulos ikkunasta, ihmetellen missä piski oli, ennen kuin tajusin, että haukku oli tarkoitettu minua varten… merkkinä siitä, että Bess oli valmis kaukohoitoon ja eläinkommunikointiin.

Selvätieto… Todellinen tietämisen tunne, että eläin on kanssani ja yhteydessä minuun. Tämän mukana tulee voimakas tuntemus eläimen persoonallisuudesta. Heti kun minua pyydetään auttamaan eläintä, minulle tulee tuntemus siitä, ketä he ovat, ennen kuin edes olen kunnolla ottanut heihin yhteyden. Tätä tukee myös se, että he usein tupsahtavat vierailulle kesken meditoinnin. He huomaavat, että heidän on helppo ottaa yhteys ja saada läsnäolonsa noteeratuksi. Tunnen että tämä tapahtuu siksi, että he ovat avoimia auttamiselle ja innokkaita tulemaan ymmärretyiksi paremmin elämänsä ihmisten kanssa.

Selvänäkö… Kun yhteys on luotu eläimen kanssa (se voi tapahtua niinkin nopeasti, että vain ajattelen heitä), näen kuvia mielessäni ja pätkiä kuin katselisin kotivideoita. He näyttävät minulle välähdyksiä elämästään; mitä tapahtui kun he pelästyivät, onnellisia muistoja, paikkoja, esineitä kuten heidän suosikkilelujaan ja kuvia muista eläimistä, heidän sisaruksistaan tai millaiselta heidän Äitinsä näytti. Yksi ihastuttava koira nimeltä Jake näytti minulle hänen Äitinsä ja veljensä, odottamassa häntä henkimaailmassa kun hän lähestyi oman elämänsä loppua. Minä olin häneen yhteydessä hänen kuolemansa jälkeen, lähettäen hänelle kaukohoitoa ja hän näytti minulle itsensä juoksemassa vapaana perheensä kanssa sen jälkeen kun hän jätti maallisen kehonsa.

Selvätunto… Eläimet voivat välittää tunteitaan minulle – ne voivat olla tunteellisia, fyysisiä tai mentaalisia. Ne antavat minulle käsityksen siitä, miksi he käyttäytyvät jollakin tietyllä tavalla tai että mikä heitä vaivaa. Me voimme keskustella miksi jokin asia vaivaa heitä ja löytää heille tavan katsoa asiaa toisin silmin.

Bess, koira joka mainittiin yllä, pelkäsi autoja kuollakseen. Hän ryntäsi niitä kohti haukkuen, saaden ihmisensä huolestumaan, sillä he pelkäsivät jotakin sattuvan. Kaukona, eläinkommunikointisessioissa, käytimme aikaa keskustellen siitä, miksi hän oli niin peloissaan. Minulle näytettiin, että Bessin mielestä kumin ja bensan hajuyhdistelmä, yhdessä hänen herkkyytensä kanssa, jonka avulla hän aisti stressin ja aggression, joka välittyi kuskeista heidän hurjastellessaan hänen ohitseen, oli hänen aisteilleen sietämätöntä. Häneen vaikuttivat niin haju, meteli, liike, kuin tunteet.

Minun ajatukseni oli että Bess viettää muutaman päivän matkustaen virtuaalikumppanina minun autossani, jutellen kanssani kuljettajista ja siitä, että he ovat vain ihmisiä ja näytän hänelle, miten olla turvallisesti autojen läheisyydessä. Ilokseni hänen ihmisensä kertoivat, että hänen käytöksessään tapahtui valtaisa muutos autojen lähistöllä ja hänestä tuli rauhallinen ja huoleton hänen kävelyretkillään ja eikä hän huomioinut enää autoja, jotka kulkivat puutarhan ohitse.

Tässä pieni makupala siitä, mitä elämäni eläinkommunikoijana on! Siitä asti, kun pystyin käyttämään eläinkommunikointia, olen nähnyt, miten hämmästyttävän suuren vaikutuksen se tekee kun kuuntelee eläintä ja sitten sallii heidän itsensä ohjata heidän omaa parantumistaan. Tunnen oloni hyvin siunatuksi auttaessani eläimiä tällä tavoin.

Lisätietoa siitä, miten voit auttaa eläimiä elämässäsi vieraile sivuillani: http://www.selfselectionforanimals.co.uk/.

*

Eläinkommunikoija puhuu ja kuuntelee


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *