Eläimet,Kanavoidut viestit,Yleinen

EK-blogi: Sukupuutto on illuusio

17.02.2020, Katri Laitila

Sukupuutto on illuusio

Penelope Smith bloggaa Australian tilanteesta 17.1.2020 vastatessaan lukijan kysymykseen. Vastauksessa tulee esille mielenkiintoisia seikkoja maapallosta ja sen lapsista, ihmiset mukaan luettuina. Elämässä on kyse seikkailusta, mutta ”seikkailupuiston” sijaan olen aina itse pitänyt enemmän hiekkalaatikko-termistä, koska olemme vielä niin lapsellisen arvaamaton rotu…  Kenties tämä joskus muuttuu. (En kuitenkaan pidättele henkeäni odotellessani sitä.) Tämä blogitekstin käännös on Eläinkommunikointiblogin TOP 10:ssä, mitä tulee syvällisyyteen ja vaikuttavuuteen. Aikaisemmin on tullut esille monesti, ettei kuolemaa ole – se on illuusio ihmisten päässä. Nyt tuli vastaavaa viestiä myös sukupuutosta, josta kohistaan nykyään kovasti… Jatka lukemista! –L

Penelope vastaa alla olevaan kysymykseen, kanavoiden maan henkeä.

Minua todella ahdistaa kaikki se, mitä meidän hienolle maallemme, villieläimillemme ja ympäristöllemme tapahtuu. Millaisen luulet olevan sen viestin, jonka sydäntä särkevät ja musertavat maastopalot Australiassa oikein lähettävät meille? –Bianca P.

Skannatessani läpi Australian palaneen maan ja pohtiessani, että mikä laji tai luonnonhenki tulisi esille, vastatakseen tähän kysymykseen, eräs läsnäolo alkoi puhua, esittäytyen Maan Hengeksi:

Ihmisinä, nähdessänne kaiken sen mitä nyt palaa Australiassa, se voi täyttää teidät surulla, kivulla ja epätoivolla, keskittyessänne yksittäisten olentojen, lajien ja koko ekosysteemien tuhoon ja kärsimykseen. Katsokaa sydämissänne suurempaa kuvaa kanssani siitä, mitä Äiti Maa oikein pitää sisällään.

Äitimaa on suuri uudelleenluoja. Vaikka asiat maatuvat, palavat, tai palaavat maahan muulla tavoin, ne muuntuvat eläväksi ravinnoksi seuraavalle sukupolvelle. Vaikka arvet saattavat yltää pitkälle ja syvälle pinnalla, pinnan alla ja sen päällä, laajat uudistumisen voimat työskentelevät asioiden palauttamiseksi.

Äitimaa on ikuisuuksien ikäinen ja kulkee laajemaasa tilan ja skaalan laajuudessa, kuin olennot, jotka hänen pinnallaan elävät. Hän tuntee sen kaiken valtavina tunteen väreilyinä, jotka sykkivät hänen “ihonsa, lihastensa, veren ja luuston” lävitse – hänen maaperänsä, jokiensa, mertensä, tuultensa, vuoriensa… Ei, ei aivan samalla tavalla kuin maanpäälliset olennot, kuten ihmiset sen tuntevat, joiden tuntemukset ovat kuin kivun tai ekstaasin räjähdyksiä, heidän tiivistyneessä ajassaan, heidän eläessään tässä tietyssä muodossa. Äitimaan tuntemukset ja tunteet ovat kuin virtaavat aallot, jotka uudistavat maata ja kaikkea elämää siinä.

Lajien sukupuutto?

Kyllä vaan, eläimet ja kasvit huutavat palaessaan ja kuollessaan. Kestää vain lyhyen hetken, kun myös he ovat linjassa Äitimaan suuremman intention kanssa, jonka he näkevät ja tuntevat eläessään ja lähtiessään omasta muodostaan. Jotkut ihmiset ovat huolissaan, että kun laji tai muoto kerran häviää maapallolta, sen aika on ohitse, eivätkä he voisi palata. Tämä ei ole totta.

Lajit ilmaantuvat ajassa ja paikassa, ilmaston ja maan olosuhteisiin, jotka ovat heille oikeat. He kehittyvät maan kanssa ja hekin ovat alttiina muuttuville olosuhteille. Syntymä, maatuminen, ja kuolema, ovat elämänsykli kaikille, mukaan lukien ekosysteemit, planeetat ja jopa koko fyysisen universumi kokonaisuudessaan. Se on jatkuvan evoluution ja muutoksen maailma. Jokainen olento, joka inkarnoituu mihin tahansa muotoon, olipa se eläin, kasvi, mineraali, omaa halun selvitä ja elää elämäänsä, kunnes on heidän aikansa kuolla; johtuen olosuhteista joko heidän kehossaan, tai sen ulkopuolella. Kehot palaavat maahan, josta he ovat tulleet. Heidän kehojensa mallikaava ei katoa. Kaikki luotu tulee henkisestä ulottuvuudesta ja se voi ilmentyä fyysiseen muotoonsa, olosuhteiden ollessa oikeanlaiset fyysisen maailman seikkailussa, sen kokonaisvaltaisessa evoluutiossa.

Maapallo on paikka muodossa tapahtuvalle seikkailulle. Jokaisen yksilön perspektiiviin vaikuttaa heidän tarkoituksensa maanpäällä, heidän roolinsa Elämän Verkossa. Ihmiset saattavat ajatella, että vain heidän näkemyksillään on väliä ja he eksyvät niihin. On monia muita näkemyksiä miljardeissa olennoissa, jotka elävät maapallolla. Vain kun kaikkien näkemykset otetaan huomioon, voi saada todellisen käsityksen elämän seikkailusta, mahtavasta ja jatkuvasta atomien vyörystä, jotka muodostavat aaltoja, jotka näyttäväytyvät energiakoostumuksina, jotka tunnetaan kehoina. Ei ole olemassa kuolemaa sellaisena, kuin ihmiset ajattelevat, vain jatkuvaa uudistumista, uudelleen luomista tai kehon palauttamista muotoonsa.

Palaaminen ja evoluutio

Toiset lajit, jotka eivät jää kiinni mentaaleihin ajatusrakennelmiin, joita he erheellisesti pitävät todellisuutena meille kaikille – kuten ihmiset tekevät – kulkevat läpi oman syklinsä täynnä elämänhalua. Heitä liikuttaa halu selvitä ja täyttää oma tarkoituksensa. Kun, suhteellisen lyhyen ajan jälkeen, kehollinen jatkuvuus muuttuu mahdottomaksi, he kokevat heidän vapautensa henkisessä muodossaan, hengessä. Jos se on heidän suunnitelmissaan tai pidempi matka elämästä elämään, he palaavat muotoon, missä tahansa paikassa tai ajassa, joka on heille oikea.

Tiedä, että planeetalliset tulen, veden, tuulen aallot ovat kaikkien osallisten olentojen evoluution tuotosta, mitä pienimmästä mikrobista suurimpaan eläimeen tai vuoreen. Ihmiskunta nuorena lajina, kehittyy nopeaan tahtiin, mutta saattaa vaikuttaa yksilöllisen ihmisperspektiivisi suunnasta siltä, ettei kehity tarpeeksi nopeasti suojellakseen maapalloa ja kaikkia sen olentoja.

Ihmisten valinnat, jotka ovat luoneet saasteita ja tuhoa heidän omalle ja muiden ympäristöille, on oppimisprosessi.  Se kiihdyttää monien ihmismuotojen tuhoa ja myös ihmisten luovia, evoluutionaalisia voima, jotka toimivat hyvin ollessaan linjassa maapallon uudestisynnyttävän luonteen kanssa ja kun ne syntyvät halusta saada aikaan hyvä elämä kaikille. Elämän ylin intentio, joka nousee hengen syvimmästä ytimestä kaikissa, on valtaisa rakastavan energian meri tai voima kehittyä alati laajenevissa ymmärryksen ja rakkauden tasoissa. Tämä rakastava luovuus on puutarha ja materiaalit, joilla me kaikki työskentelemme. Vaatimattomammat intentiot johtavat hidastuneeseen tai takkuiseen evoluutioon. Silti, se kaikki on yhä osa evoluutionaalisen valinnan seikkailua ja se on leikki, joka on jokaisella käytössään maapallolla.

Miten selvitä kaikesta

Niin. Ihmiset, jotka kärsivät tuhon todistamisesta, tietäkää, että se on vain yksi aspekti totaalisessa uudelleen muokkaantumisessa. Molekyylit siirtyvät seuraavien sukupolvien siemeniin tai olennon uudelleen muodostumiseen; seuraavaan seikkailuun maapallolla. Kaikki me olemme eläviä, muotoina, jotka ovat liikkuvaa energiaa, jatkuvassa muutoksessa.

Astu suurempaa perspektiiviin Äitimaasta ja itsestäsi henkenä muodon toisella puolella ja tiedä, että maapallon seikkailu muuntuu jatkuvasti uusiksi mahdollisuuksiksi. Kun maa näyttää kurjalta, näennäiseesti ilman eloa olevalta, tiedä, että se on pelkästään muuntautumassa uuteen muodostumaansa, joka tulee pian esille. Maapallon tarkasteleminen lyhyestä ihmiskehon aikajatkumosta ja mentaaleihin ajatusmalleihin eksyminen ei anna sinulle rauhaa, jota halajat. Sen sijaan, tunne äitimaan ja itsesi laajempi aikajatkumo, elämästä elämään ja sen yli ja tulet tietämään, että kaikki on hyvin.

Mitä sinä voit tehdä ihmisenä, selvitäksesi kaikista näistä suurista muutoksista, on uudesti löytää oma tarkoituksesi maapallolla. Omaksu ihmisrodun yleinen tarkoitus elämän hoivaajina ja hoitajina ja oma yksilöllinen evoluutionaarinen roolisi ilmaistessasi omaa luovuuttasi ja osallistumalla kaikkeen elämään, jonka osanen olet, ja jossa sinä olet kokonainen.

Nauti tanssistasi ja meidän kaikkien tanssista, samalla kun jatkuvasti luomme, kokien kaikki syntymän ja kuoleman syklin eri osaset. Nauti jatkuvasta uudelleen luomisesta yhdessä äitimaan ja kaikkien hänen lastensa kanssa, maan olentojen kanssa ja kaikkien, jotka ovat maallisen elämän toisella puolella. Mikä leikkikenttä! Melkoista aikaa sinun tuntea evoluutiosi rotuna, joka kulkee eteenpäin melkoisella vimmalla. Käytä voimaasi yhdistyä ja näe kaikkien näkökulmasta käsin, ja silloin et pelkästään selviä valtavista luonnonvoimien aalloista, vaan kukoistat – vaikka sinun pitäisi kehittyä tai muuttaa muotoasi – energioiden kulkiessa lävitse. Kaikki on hyvin.

Apua leikkiessäsi omaa osaasi

Emuloi Äitimaata, hänen tuntiessaan tunteen liikkeen (”e-motion”) tai energian liikkeen ja anna sen kannustaa sinua tekemään sinun omaa hyvää työtäsi maapallolla. Kehotan sinua kurottautumaan ja käyttämään luontaisia telepaattisia kommunikointikykyjäsi. Hanki vastaukset, joita etsit yksittäisiltä eläimiltä, kasveilta, vuorilta, joilta ja kaikilta elämän eri elementeiltä maapallolla, lisätäksesi omaa rauhaasi, iloasi ja ymmärrystäsi kaikesta elämän yhteydestä. Tämä nopeuttaa evoluutiotasi ja kaiken elämän evoluutiota maapallolla.

Me kaikki vaikutamme toisiimme ja osallistumme suureen hyvään kaikille omilla intentioillamme, rakastavalla läsnäolollamme, sekä teoillamme.

_______________

Penelope jatkaa: My newest audio release, Chants for the Journey Home, may help you feel what the Spirt of the Land communicated to uplift your life. This telepathic communication with all life program can also help you hone your connection and feeling of union with all life to continue your evolutionary journey in harmony and joy.

Lähde:

Sukupuutto on illuusio


Kommentointi on suljettu.