Terveys,Yleinen

EI 5G:lle !!! Mielenosoitus-ilmoitus

20.11.2019, Katri Laitila

5G:n vastainen mielenosoitus Helsingissä sunnuntaina 24.11.2019 klo 14.30 – 16.30

Paikka: Kolmen Sepän Aukio, Aleksanterin katu, 00100 Helsinki

Osallistu, jaa tietoa <3

Ps. Samaan aikaan ja samasta syystä on myös Tukholmassa ja Kööpenhaminassa mielenosoitukset !

*

Tiedot

🚫 EI KIITOS 5G-verkolle! Me kansalaiset emme tahdo olla mukana ihmiskokeessa! 🚫

24.11.2019 pohjoismaiset kaupungit -Tukholma, Göteborg, Kööpenhamina, Helsinki – osoittavat yhdessä mieltä 5G:n asennuksia vastaan. Osallistumalla olet mukana vaikuttamassa oman ja ympäristösi terveyden säilymiseen.

Tanskan kansalaiset haastoivat hallituksensa oikeuteen lokakuussa 2019 5G:n käyttöönotosta. Syy tälle on langattoman säteilytason nousu kymmenkertaiseksi nykyisestä, joka on tutkijoiden ja lääkäreiden mukaan kestämätöntä sekä ihmisen, kasvien että eliöstön säilymiselle, uuden säteilytason aiheuttaessa mm. DNA-vaurioita. Lisäksi jo Bryssel, Geneve, Firenze, Venetsia, osa Sveitsin kantoneista, useat Iso-Britannian kaupungit ja USA:n kaupungit ovat kieltäneet alueellaan 5G:n asennukset samasta syystä.

Lue lisää tanskalaisten lääkäreiden, tutkijoiden ja lakimiesten virallisesta linjauksesta täällä:
https://www.emfacts.com/2019/11/danish-legal-opinion-concludes-5g-contravenes-human-and-environmental-laws/?fbclid=IwAR2ydiTYfGRw9MRKkVTipGy55itk3KDLuQuyn2XTtCmLi2JA9Pa6USmRHvg

🚫 Vaadimme puolueettomia tutkimuksia ennen 5G-verkon laajamittaista käyttöönottoa! 🚫

Vaadimme, että 5G-verkon käyttöönotossa noudatetaan varovaisuusperiaatetta, koska 5G-säteilyn vaikutukset koskevat kaikkia kansalaisia eikä siitä voi kieltäytyä.
Vaadimme, että 5G:n käyttöönottoa edeltää selkeä vastuukannanotto istuvan hallituksen, viranomaistahojen ja operaattoreiden puolelta, josta selviää yksiselitteisesti, kuka on vastuussa mahdollisista 5G:n aiheuttamista terveyshaitoista kansalaisille ja ympäristölle. Tämä vastuunottolausunto sekä puolueettomat tutkimustulokset täytyy saattaa selkeästi kaikkien kansalaisten tietoon ja median käyttöön, kuten avoimeen uutisoitiin ja luotettavaan tiedonvälitykseen kuuluu.

Kansalaisilla on mm. Perustuslain nojalla oikeus turvalliseen elinympäristöön. Erityisesti lapsia ja raskaana olevia on suojeltava tällaiselta tutkimattomalta teknologialta.
Nürnbergin sopimus kieltää maailmanlaajuisesti ilman kansalaisten tietoista suostumusta suoritettavat ihmiskokeet, siksi 5G ei ole tervetullut missään maassa eikä maanosassa.

Viranomaisten vakuutteluista huolimatta monissa maissa on noussut kansanliikkeitä 5G:n rakentamista vastaan, koska kansalaisten mielestä jo nykyisenkin teknologian säteilyrasitus on heille liikaa.

Yli 240 tutkijaa, tiedemiestä ja lääkäriä on allekirjoittanut EU:lle osoitetun vetoomuksen 5gappeal.eu pyytäen, että 5G.n rakentaminen pysäytetään kunnes turvallisuustutkimukset on tehty.

🚫 5G:n biologisia pitkäaikaisvaikutuksia ihmisiin ja luontoon ei ole tutkittu. 🚫
Ohessa video, jossa telekom-teollisuuden edustajat vastasivat USA:n kongressissa 6.2.2019 senaattori Blumenthalin nimenomaiseen 5G:n turvallisuutta koskevaan kysymykseen, että mitään turvallisuustutkimuksia ei ollut meneillään eikä edes suunnitteilla.
https://www.youtube.com/watch?v=ekNC0J3xx1w

Suomen säteilylaissa määritellyt turvarajat perustuvat kansainvälisen ICNIRP-järjestön suosituksiin.
Investigate Europe´n tutkivat journalistit totesivat tämän järjestön kartelliksi, joka valitsee omat asiantuntijansa ja vaarana on, että jäseniksi otetaan vain teollisuutta myötäileviä henkilöitä.

Lähdeviitteet yllä olevaan on luettavissa kansalaisaloitteen tietopankista nettisivulta www.stop5g.fi

🚫 Allekirjoita kansalaisaloite ”Alentakaa säteilyä – pelastakaa lasten terveys!” osoitteessa
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4711 ja vaikuta omaan ja lastesi tulevaisuuteen! 🚫

Lisää tutkimustietoa ja artikkeleita keskusteluosiossa.

Jaathan tapahtumailmoitusta eteenpäin! Kiitos!

 

*

LISÄÄ INFOA JA LIITY MUKAAN:

Facebook / Stop5G Finland

 


Kommentointi on suljettu.