Yleinen

Astron kuukausihoroskooppi, Toukokuu 2018

02.05.2018, Katri Laitila

Toukokuu 2018

Toukokuun alkupuolen tunnelmia värittävät ihan samaan aikaan tapahtuvat Merkuriuksen ja Pluton neliö ja toisaalta Venuksen ja Neptunuksen neliö. Sekä tunteet, että järki ovat omien haasteidensa edessä. Tunnepuolella on löydettävä selkeys sumun seasta. Todellisten tunteiden virta on erotettava omista kuvitelmista. Järkipuolella taas omat motiivit on löydettävä ja kirkastettava, eikä mikään puolittaisilla motiiveilla tapahtuva enää sytytä. Oman tasapainon löytäminen uusissa kuvioissa onkin sitten tapetilla, kun sekä Venus, että Mars kohtaavat toisensa Uranuksen energioissa. Merkurius hämmentää soppaa omalla tavallaan.

Maailma uudistuu nyt sellaisella vauhdilla, että heikompaa hirvittää. Tässä myrskyisässä tunnelmassa on tärkeää säilyttää oma sisäinen rauha ja luottamus siihen, että elämä kuitenkin aina järjestyy. Mahdollisimman avoin asenne auttaa luottamuksen löytämisessä. Meidän on kaikkien luotettava itseemme ja oman moraalimme voimaan. Kun me kaikki teemme valintoja, jotka meistä ovat oikein ja jotka ilmaisevat meidän omia käsityksiämme siitä, mikä on hyvää ja oikein, voimme saada paljon aikaan. Kaikki lähtee oikeasta tunnelmasta, siitä, mikä on oikein itsellesi ja läheisillesi ja sitten siitä, että järki on valmiina palvelemaan syntynyttä luovuutta.

Varmaa tuntuu olevan vain se, että kaikki muuttuu, vain muutos on pysyvää. Meidän on siis suhtauduttava muutoksiin soturin rentoudella ja ennakkoluulottomuudella olemalla osa tätä muutosta. Emme voi olla niitä, joille jokaisessa ratkaisussa on ongelma, vaan niitä joille jokaiseen ongelmaan on ratkaisu. Näin toimiessamme olemme osa ratkaisua, emme osa ongelmaa. Kun Merkurius, Uranus, Mars ja Venus toimivat yhdessä, elämän kaikki osa-alueet yhdistyvät ja kysyvät meiltä suurinta mahdollista luovuutta ja rohkeutta toimia aivan uudella tavalla, itseluottamuksen ja oman arvon tuntemisen kautta. Aika ei anna mitään ilmaiseksi, vaan työtä uuden maailman eteen on nyt tehtävä koko sydämellä.

*

https://www.astro.fi/


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *