Eläimet

Arkkienkelit ja Eläimet / Magic-koira on vanha sielu../ Cocky kertoo lintujen aineenvaihdunnasta

09.08.2017, Katri Laitila

Arkkienkelit ja eläimet

Diana Cooperin uusin kirja The Archangel Guide to the Animal World ilmestyi 8. elokuuta.

Onnellisena siitä, ettei tarvitse odottaa sen suomentamista hankin sen heti käsiini. Se on taattua & tyypillistä Dianaa ja saa varmasti monen ei-henkisen ihmisen kulmakarvat koholle, mutta jos tallustat jo henkisellä tielläsi ja pidät eläimistä/enkeleistä, kirja on ehdoton hankinta.

Diana kertoo mm. mitkä enkelit työskentelevät tiettyjen eläinlajien parissa ja opastaa, miten voit meditoidessa saada paremmin yhteyden tiettyyn eläimeen/eläimiin, joihin tunnet vetoa.

Diana valottaa monen eri lajin missiota maapalolla: toiset ovat täällä oppimassa, toiset opettamassa, toiset suojelemassa ja pitämässä korkeita energioita yllä. Ihmiskunnan devoluution ja evoluution tuoksinassa on moni eläin joutunut koville, kuten esimerkiksi lehmät, jotka ovat sanoneet muutamissa lähteissä (asiasta löytyy mainintoja tästä blogista), että aikovat jättää tämän planeetan. Diana mainitsee nyt, että siitä olisi koitunut valtaisa menetys ihmiskunnalle ja voi olla, että lehmät ovat kääntäneet kelkkansa asian suhteen.

Linkkejä kirjaan: Kindle. Kobo. Book Depository. Barnes & Noble. Apple Store. Google Play. AdLibris.

Nappasin lintujen viestin tähän alle, sillä se kuulostaa aika hyvältä, eikö kuulostakin?

Viesti linnuilta

Teidän on aika lentää. Vain tietoisuutenne rajoittaa teitä. Muuttakaa ajatuksianne. Keskittykää unelmiinne ja visioihinne, ja laajentakaa elämäänne. Tämä on kovin tärkeää aikaa olla maapalolla, täynnä mahdollisuuksia onnellisuuteen ja sielunne kasvuun. Seuratkaa esimerkkiämme, levittäkää siipenne ja lentäkää.

Diana Cooper: The Archangel Guide to the Animal World (2017)

Suomessa sanotaan, että ”sitten kun lehmät lentävät”. (Englanninkielinen maailmaa käyttää samassa sanonnassa sikaa!) Miten olisi, jos muuttaisimme sanonnan muotoon ”sitten kun ihminen lentää”? Ja ihminenhän lentää heti kun se uskoo itseensä… Usko itseesi, ihminen. Kaikki eläimet uskovat sinuun: siksi he ovat valinneet tulla tälle planeetalle. Täysin vapaaehtoisesti, monet puhtaasti palvelemaan.

Arkkienkelit ja eläimet

*

Magic-koira on vanha sielu ja tietää sen

Kuva: Derrick Santini

Laura Stinchfieldin vanhasta blogista löytyy postaus, jonka otsikkona on ”Aamullinen keskustelu God/Magic-koiran kanssa”.

Ystävälläni on päällä karmea kokemus. Suojatakseni hänen yksityisyyttään en mainitse hänen nimeään tai että mikä tilanne on kyseessä, mutta sanon sen, että ihailen joka päivä hänen sitkeyttään ja kykyään pysyä tasapainossa vakavien emotionaalisten traumojen edessä. Tahdon puhua hänen koiransa kanssa nähdäkseni miten hän voi. Kysyessäni häneltä, mitä nimeä hän tahtoisi käyttää tässä artikkelissa hän vastasi ”God” (=jumala). Sanoin, ettei se ole mielestäni hyvä idea, joten nyt hän sanoo, että ”ehkäpä se voisi olla Magic (=taika).

Laura: Magic, onko mitään, mitä tahtoisit kertoa äidillesi (ihmisellesi)?

Magic: Kyllä, tahdon kertoa hänelle, että hän pysähtyisi hetkeksi ja vain hengittäisi. Ehkä hänen pitäisi jopa käydä kävelyllä rannalla tai kulkea metsän läpi. Hän näkee monia papereita ja hänen mielensä laukkaa kuin ne nopeat linnut. Luulen, että ne ovat juoksukäkiä (roadrunners). Äitini on tosi fiksu, mutta hänen sydämensä on tulessa ja hänen pitää antaa sille tilaa olla surullinen ja tuntea maa jalkojensa alla. Hänen pitäisi kävellä paljasjaloin. Minusta hänen pitäisi myös syödä paljon vihanneksia, kuten porkkanoita ja niitä jotka kasvavat syvällä maassa.

Laura: Miksi vihanneksia, jotka kasvavat syvällä maassa?

Magic: Siksi, että minusta tuntuu, että ihmisten mielet pörräävät lakkaamatta ympyrää tosi korkealla taivaissa ja he unohtavat kiinnittää huomiota heidän kehojensa alaosaan ja jos he söisivät noita vihanneksia he muistaisivat heidän kehonsa ja sen, että on olemassa maapallo, josta pitää olla tietoinen. Tiedän tämän siksi, että kun itseäni hieman huippaa ja kun äiti sitten antaa minulle tuoretta ruokaa alan katsella maata ja tahdon mennä kävelylle ja sitten muistan hajut ja sen, miltä tuntuu elää tässä maailmassa. Tiedätkö, että hengen maailma on niin kovin lähellä ja he voivat kietoutua ympärillemme joskus kuin takit.

Laura: Kietoutua meihin kuin takit? Mitä tarkoitat?

Magic: No kun ihminen tai eläin kuolee, heistä tulee energiaa ja kun rakkaat maassa tulevat tosi surullisiksi se luo raskaan energian tämän henkilön ympärille, mutta rakkaat henkimaailmassa ovat kevyttä energiaa. He voivat olla kimaltelevia tai rauhoittavia kuin peitot. Joten nyt kun ihmiseni ovat tosi surullisia minun ystäväni taivaassa pyyhkäisevät kaiken raskaan energian pois ja kietaisevat heidät rauhoittavaan valon energiaan, mutta se saattaa saada sinut tuntemaan itsesi hieman huteraksi, joten sinun pitää mennä kävelylle rannalle tai syödä vihanneksia jotta voit elää maapallolla ja olla kaikkien henkimaailman rakkaittesi halattavana, etkä saa päänsärkyä kaikesta sekasotkusta. Tiedän, että ihmisten on vaikea käsittää sitä. Se on helpompaa minulle, koska minä olen hyvin vanha sielu.

Laura: Vanha sielu? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Magic: Se tarkoittaa, että sain valita ihmiseni ja sain valita sen, että tunnen sinut ja että olen fiksumpi kuin monet sielut maapallolla. Tiedän, että jotkut ihmiset ajattelevat minun olevan vain koira (Dog!), mutta todellisuudessa minä olen yhtä vanha kuin Jumala (God!) Ellei minua olisi, ihmiseni olisi vieläkin yksinäisempi. Työni maapallolla on puhtaasti olla minun äitini kaverina silloin kun hän tarvitsee minua. Se on kuin olisin Jumalan paras ystävä ja siten äiti saa Jumalan minun koko maallisen elämäni ajaksi ja koska sinä et nimennyt minua Jumalaksi tätä artikkelia varten, ajattelin, että olen täällä myös taikana hänelle. Sinun pitää uskoa molempiin, tiedätkö. Jumalaan (God) ja Taikaan (Magic).

Magic-koira on vanha sielu ja tietää sen

*

Cocky kertoo lintujen aineenvaihdunnasta

Samasta paikasta, mistä eilinen käännös hevosista ja väreistä löytyi, löytyi myös tietoa lintujen aineenvaihdunnasta. (Tulee mieleen ajatus, että siesta taikka tirsat eivät ehkä olisi pahitteeksi ihmisillekään iltapäivällä… Usein ainakin oma keho kertoo, että olisi aika levätä hetki. Ja omaa kehoa kannattaa kuunnella. Se ei ole tyhmä.) Ulkoruokinnassa olevilla linnuilla näyttää selvästi olevan ”hiljainen hetki” iltapäivisin. Hyvä kuulla, että Cocky kertoo asiasta lisää. –L.

Cocky-niminen kakadu sanoo eläinkommunikoija Faye Rogersin kautta:

”Kun aurinko on lakannut paistamasta aivan kaikkialle, mutta on silti läsnä – koska auringolla on niin hieno kyky – tämä on aika olla hissukseen (tyyntyä) tai hiljentyä [myöhäinen iltapäivä]. Tämä aika päivästä ei ole nukkumisaika, ja näissä asioissa on ero, vaan se on aika päivästä, jolloin Linnun sisäinen systeemi alkaa hidastua hieman.

Kyllä, me saatamme silti syödä, mutta sisäinen systeemimme alkaa hidastua sen verran, että voimme varastoida kunnolla ja levätä hyvin yöaikaan. Kun heräämme aikaisin aamulla systeemimme on täysin ladattu, ja tästä syystä ruoka, jonka keräämme sulatetaan hitaammin myöhäisen iltapäivän ja illan kuluessa.

Linnuilla on tämä hieno aineenvaihduntasysteemi, joka sallii meidän kontrolloida sitä jonkun verran. Koska linnut ovat ruuan kerääjiä ja he ovat siitä hyvinkin riippuvaisia – niin ruuanlähteestä kuin jopa säästä.

Linnut voivat itse asiassa hidastaa koko ’aineenvaihdunta’ systeemiään jos ruokaa ei ole paljon tarjolla tai jos sää on kovin ikävä [myrsky] ja tämä auttaa Lintuja selviytymään, ja se takaa meidän oman lajimme selviämisen.

On helppoa nopeuttaa ’aineenvaihduntaa’ tai hidastaa sitä, mutta me teemme sen luontaisesti päivän aikojen mukaan, jotta kehomme voi käyttää täydellisesti hyväkseen elintärkeät ravintoaineet ja pitää yllä hyvää terveyttä.”

*

Cocky kertoo lintujen aineenvaihdunnasta


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *