Arkkienkeli Rafaelin numerokoodit terveyden ja ruuan laadun parantamiseen

Arkkienkeli Rafaelia kanavoinut Marc Gamma

Rakkaat ihmiseni maapallolla, tässä puhuu arkkienkeli Rafael.

Olen iloinen voidessani tuoda teille tänään uuden (vanhan) työkalun. Tämänpäiväisessä viestissäni annan teille numerokoodeja, jotka voivat auttaa teitä erilaisissa päivittäisissä toimissanne. Käyttäkää niitä kuitenkin vain silloin, kun olette valmiita ottamaan ne vastaan lahjana Luojaltamme. Niiden käyttäminen tätä tiedostamatta saattaa myös antaa tuloksia, mutta teidän tulee olla resonanssissa numerokoodien kanssa, jotta ne voivat todella vahvistaa haluamianne tuloksia.

Kerron teille ensin lyhyen esittelyn, joka on välttämätön, jotta voitte ymmärtää näiden numerokoodien merkityksen ja myös sen, miten niitä käytetään oikein.

Numerokoodit ovat peräisin Atlantiksen ajoilta. Tällä tarkoitan, että atlantislaiset saivat ne itse Äiti-Jumalalta, joka oli itsekin useaan otteeseen inkarnoituneena maapallolle. Se oli hänen lahjansa tuon ajan ihmisille, vaikkakin Atlantiksen katoamisen ja värähtelytaajuuden laskun vuoksi koodeja ei voitu enää myöhemmin käyttää.

Nyt kun nämä koodit julkistetaan uudelleen, olemme jälleen saavuttaneet sellaisen energian värähtelytason, että numerokoodit ovat käyttökelpoisia ja toimivia.

Kerron nyt nämä koodit ja niiden käyttötarkoitukset.
Käyttäkää näitä koodeja hyvin huolellisesti ja varoen, sillä niiden kanssa ei saa leikkiä. Kuka on kerran nähnyt käytännössä, miten voimakkaita nämä koodit ovat, tietää mitä merkitsee harmoniassa oleminen Kaiken-Mitä-On kanssa.

Ensin koodit, joita käytetään parantamiseen:

33 45 634 kaikenlaisten soluvaurioiden parantaminen

44 56 789 avohaavojen parantaminen (kirjoitetaan ”ilmaan” haavan yläpuolella)

33 78 133 vakavien vammojen parantaminen vatsan alueella, joita ei ole pystytty (heti) parantamaan leikkauksella

44 57 678 avomurtumien parantaminen, joita ei voida (heti) leikata

Seuraavia numerokoodeja käytetään sellaisille elintarvikkeille, jotka eivät ole enää luonnollisessa muodossaan, vaan elintarviketeollisuus on käsitellyt niitä eri tavoilla. Näitä koodeja voidaan käyttää myös ruokaan, jonka alkuperä ei ole varma tai luotettava. Koodit kirjoitetaan vain yhden kerran koko pakkauksen/säilykkeen päälle, mikä uudelleenaktivoi koodausprosessin.

24 46 713 geenimanipuloitujen elintarvikkeiden neutralisointi. Elintarvike palaa alkuperäiseen tilaansa, jossa se vaikuttaa maksimaalisesti ihmiselimistöön.

24 57 892 kaikkien myrkyllisten aineiden neutralisointi, jotka ovat tulleet ruokaan valmistuksen aikana.

24 67 987 kaikkien epäluonnollisten lisäaineiden neutralisointi, joita lisätään elintarvikkeisiin lähes kaikissa valmistusprosesseissa (taloudellisista syistä, rahan säästämiseksi). Tätä numerokoodia pitäisi käyttää aina, koska nykyään on lähes kaikissa elintarvikkeissa puutteellinen sisällysluettelo. Tätä koodia voidaan käyttää aina ja kaikissa tilanteissa, jopa silloin kun ruoka tuodaan eteen valmiina annoksena lautasella.

24 60 123 Lisäkoodi, jota voidaan käyttää raakojen elintarvikkeiden (hedelmien ja vihannesten) kypsyttämiseen. Koodin käyttäminen kypsyttää aineet niiden solutasolla. Koodia ei pidä käyttää jo kypsiin hedelmiin ja vihanneksiin, sillä ne saattavat ylikypsyä ja menettää ravintoarvonsa sekä tehonsa.

42 67 982 Koodi, jota voidaan käyttää pilaantumisen rajoilla oleviin elintarvikkeisiin. Elintarvikkeet tulevat jälleen hyvän makuisiksi, vaikka eivät ehkä näytä siltä. Tämä numerokoodi on kehitetty sellaisten ihmisten tarpeisiin, joiden on elettävä ”vanhalla” ruualla olosuhteiden pakosta. Koodia ei pidä käyttää, jos ruoka on hyväkuntoista, sillä silloin koodi muuttaa ruuan huonoksi.

99 42 167 Lisäkoodi elintarvikkeille, joihin on lisätty alkoholia säilyvyyttä parantamaan. Tämä koodi neutraloi alkoholin vaikutuksen. Koodia voidaan käyttää myös neutraloimaan alkoholia kaikissa alkoholipitoisissa juomissa. Juoman maku jää ennalleen, mutta alkoholilla ei ole enää mitään vaikutusta elimistöön. Tällä saattaa olla suuri merkitys ihmisille, jotka eivät siedä yhtään alkoholipohjaisia lääkeaineita. Suosittelen ehdottomasti myös käyttämään tätä koodia silloin, kun hoidetaan alkoholiriippuvaisia ihmisiä. Alkoholin neutralointi näissä tapauksissa johtaa siihen, että alkoholisti saa positiivisen tunteen ruumiiseensa, mikä voi myöhemmin vähentää hänen riippuvuuttaan ja jopa lopettaa sen kokonaan.

Huomio! Tätä koodia ei saa missään tapauksessa käyttää alkoholia sisältäviin tuotteisiin, joita käytetään desinfiointitarkoituksiin!

Rakkaat ihmiset, tässä ovat ensimmäiset numerokoodit. Tämä kanava tulee välittämään lisää koodeja vielä myöhemmin.

Pyydän teitä levittämään näitä tärkeitä numerokoodeja edelleen. Käyttäkää luovuuttanne ja kirjoittakaa ne muistiin. Kuten partiolainen, joka kantaa aina linkkuveistä mukanaan, teidänkin pitäisi kantaa näitä koodeja aina ja kaikkialla mukananne. Olettepa sitten automatkalla, luonnossa kävelemässä tai matkalla, teillä on aina mahdollisuuksia käyttää niitä. Erityisesti onnettomuuksien sattuessa ne tarjoavat hyvää ensiapua.

Kun olette tehneet ensimmäiset kokeilunne, puhukaa muiden ihmisten kanssa näistä koodeista.

Näitä koodeja ei ole sallittua myydä eikä julkaista niitä kirjana.

Numerokoodit ovat jokaiselle ihmiselle tasavertainen oikeus!

Koodit ovat taivaallisten valon joukkojen lahja koko maapallolla olevalle ihmiskunnalle.

Näiden koodien avulla te pystytte yhdessä myötävaikuttamaan koko elintarviketeollisuuden kaatamiseen.
Pelkästään näitä koodeja käyttämällä te voitte kumota kaikki haitallisten lisäaineiden ja manipulaatioiden vaikutukset.

Ottakaa huomioon, että numerokoodit ovat teidän kanssanne resonanssissa, kun käytätte niitä tietoisesti. Jotkut ihmiset muistavat ne,  tässä ja nyt, koska he työskentelivät näiden koodien kanssa intensiivisesti Atlantiksella.

Muistakaa kirjoittaa nämä koodit tarkasti ja oikein, sillä muuten niillä ei ole mitään vaikutusta ja te tulette pettymään.

Minä olen suuri rakkaus teitä kohtaan.
Arkkienkeli Rafael ja hänen taivaalliset joukkonsa

Huom. Lääketieteellisissä ongelmissa kehotetaan aina kääntymään ammattitaitoisen lääkärin puoleen!

Käännetty suomeksi yhdistellen englannin– ja saksankielisiä tekstejä.

Yksi kommentti

  1. Suuri Kiitos teille!

Kommentointi on suljettu.