Yleinen

Apua elämään arkkienkeleiden voimista

23.06.2017, Katri Laitila

22 kesä 2017

Apua elämään arkkienkeleiden voimista

Apua elämään arkkienkeleiden voimista https://pixabay.com/fi/helatorstai-selestisen-planeetta-1568162/

Enkelit ovat olemassa auttaakseen meitä elämässämme. Enkeleitä on monia erityyppisiä ja jokaisella niistä on oma tietty avunsa ihmisille ja universumille. Enkelit voivat auttaa muun muassa ihmissuhteissa, lohduttaa, turvata, tuoda viisautta tai jos elämä tuntuu yleensäkin liian haastavalta kannettavaksi yksin.

Enkelit saattavat ilmestyä kun kompuroimme, mutta jos haluamme enkelit isommaksi osaksi elämäämme, on meidän kutsuttava niitä.

Näillä neljällä arkkienkelillä on jokaisella omat erilaiset energiansa ja kun tunnet heidät paremmin, opit myös saamaan apua paremmin juuri oikeilta enkeleiltä, juuri oikeaan tarkoitukseen. Erilaiset öljyt, kristallit, värit sekä viikonpäivät ja jopa ilmansuunta vaikuttavat yhteyteen, jonka voimme näiden arkkienkeleiden kanssa muodostaa.

4 arkkienkeliä

Arkkienkel Rafael tunnetaan myös parantajana. Hän auttaa heitä, jotka työskentelevät parantavien energioiden kanssa, ja niitä jotka itse tarvitsevat parantavaa voimaa. Rafael rauhoittaa mielen, kehon ja hengen. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset apua näissä asioissa, kannattaa sinun ottaa yhteys Rafaeliin.

Öljyt: anis ja laventeli

Kristallit: jade, prehniitti ja aventuriini

Suunta: kohdista itsesi itään päin saadaksesi yhteyden arkkienkeli Rafaeliin

Viikonpäivä: tiistai

Väri: keltainen ja vihreä

 

Arkkienkeli Mikael tunnetaan soturina. Hän suojelee meitä pimeydeltä ja katkaisee huonoja emotionaalisia ihmissuhteista, sekä vapauttaa ja puhdistaa tiloja negatiivisuudelta.

Öljyt: olibaani ja mirha

Kristallit: kirkas kvartsi, meripihka ja sugiliitti

Suunta: asetu etelään päin saadaksesi yhteyden Mikaeliin

Viikonpäivä: sunnuntai

Väri: punainen ja kulta

 

Arkkienkeli Gabriel on suojelija ja selkeyttäjä. Hän opastaa ja suojelee lapsia ja synnytystä. Gabriel lainaa energiaansa oraakkeleille, profeetoille ja niille, jotka ovat taiteellisesti lahjakkaita esimerkiksi kirjoittamisessa, musiikissa ja taiteessa. Jos tunnet tarvitsevasi apua näissä asioissa, kannattaa sinun ottaa yhteys Gabrieliin.

Öljyt: jasmiini ja mirha

Kristallit: kuukivi, akvamariini ja seleniitti

Suunta: kohdista itsesi länteen yhdistääksesi energiasi Gabrielin kanssa

Viikonpäivä: maanantai

Väri: oranssi ja sininen

 

Arkkienkeli Uriel tuo universumiin rauhaa ja oikeudenmukaisuutta. Hän auttaa meitä olemaan yhteydessä esi-isiimme.

Öljyt: kamomilla ja santelipuu

Kristallit: obsidiaani, jet ja apache

Suunta: asetu kohti pohjoista saadaksesi yhteyden Urieliin

Viikonpäivä: keskiviikko

Väri: ruskea ja vihreä

Näiden tietojen avustuksella voit päättää kenen arkkienkelin kanssa haluaisit mieluiten saada yhteyden ja kerätä tarvittavat öljyt ja kristallit. Voit tehdä myös jonkinlaisen alttarin jonka omistat yhdelle, useammalle tai vaikkapa kaikille neljälle enkelille. Meditoiminen jonkin arkkienkelin avustuksella on toinen tapa tutustua niiden voimakkaaseen energiaan. Voit myös kehittää oman rituaalisi.

Mitä enemmän työskentelet ja luot yhteyttä enkeleihin, sitä enemmän tule näkemään, kuulemaan, oppimaan ja tuntemaan niitä elämässäsi.

Muista, että sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää yhtään mitään enkeleistä, riittää kun pyydät heidät elämääsi.

Lähde:

Empower and Heal Yourself With The Archangels

*

http://www.kuudesaisti.net/ajankohtaista/apua-elaemaeaen-arkkienkeleiden-voimista


2 vastausta

 1. Katri Laitila sanoo:

  Kiitos, kun jaoit kokemaasi <3 Ikävää ((=todella hanurista)), että noin on päässyt käymään lääkärin hoidossa 🙁
  Toki välillä joudutaan turvautumaan sairaalahoitoon ja olisi kiva siihen apuun uskoa ja luottaa. Ihmisetkin on erehtyväisiä ja elämänkokemuksia oppimassa ja keräämässä täällä maan päällä, niin hyviä kuin huonojakin.. Aivan kaikki, oli ammattinimike mikä hyvänsä. Ja etenkin terveyden-/sairaudenhoidossa vastuu on suuri.
  Tästä voisikin ajatella, että kaikkialle minne menemmekin (kauppaan, hammaslääkäriin, sairaalaan yms..), niin pyydettäisiin Enkeleiltä ohjausta ja apua kaikille ihmisille, jotka kanssamme toimivat <3 Lähettäisimme jo ennalta Rakkautta ja Valoa, sinne minne menemme.. 🙂
  Kunpa kaikki osais uskoa Enkeleihin <3
  Ja vielä, eihän se apu aina sillä tavalla ilmene rukouksillakaan, mitä ihminen toivoo, jos niin ei ole tarkoitettu tapahtuvaksi. Se ohjaus/apu tulee usein eri tavalla, mitä ei itse olisi osannut ajatellakaan 🙂 Yleensä huomaa ja ymmärtää sen jälkeen päin.

  Voimia ja Enkeleitä Teille kaikille <3 Muistakaa PYYTÄÄ apua, meille kun on annettu oma tahto… 😉

 2. Elvytyskiellon saaneen omainen sanoo:

  Enkeleistä on todellakin paljon enemmän apua sairaustapauksissa kuin maallisista ”lääkäreistä” Enkelit eivät asetu ihmistä vastaan ja lätki elvytyskieltoja niinkuin nämä maalliset ”tohtorit” tekevät kun ovat ensin sössineet sairaan ihmisen rapakuntoon kovilla ja väärillä hoidoillaan ja hoitajat epähygiesine käsittelyineen. Happiviikset esim. nenään lattian kautta mitenkään niitä desinfioimatta, samoin happimaski suun/nenän eteen vain lattian kautta, katetrin aiheuttamaan kipuun lidokaiinit ilman suojaa lattian kautta peniksen päähän (puudute) jne. Sairaalasta saa kuolemantaudin jos ei osaa varoa hoitotoimenpiteissä käytettyjä keinoja. Enkelit ovat ihmisen parhaita pyyteettömiä auttajia. Apua saa kun pyytää ja kun muu ns.” lääkärinapu” ei toimi. Kannattaa kokeilla kun apu on tarpeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *