Yleinen

Antigravitaatioalukset ja vapaa energia julkistettiin

20.11.2019, Katri Laitila

Antigravitaatioalukset ja vapaa energia julkistettiin

Syvää valtiota vastaan taisteleva Liittouma on aloittanut salaisen teknologian ja avaruusohjelmien julkistamisen patenttijärjestelmän kautta. Vuosikymmeniä vanhat keksinnöt esitellään uusina läpimurtoina, jotka julkiseen käyttöön levitessään täydellisesti mullistavat elämän koko planeetalla.

Paljastussuunnitelman narratiivi on edennyt etenkin tämän vuoden puolella melko paljon sillä tavoin kuin tietovuotajat ovat aiemmin ennakoineet. Tosin aikataulu on venynyt merkittävästi, mikä on aiheuttanut turhautumista.

David Wilcock on kirjoittanut aiheesta uuden artikkelin. Tällä kertaa hän on yleisön pyynnöstä tehnyt siitä lyhyen tiivistelmän, jonka olen suomentanut alle.

Tiivistelmä artikkelista DECLAS, Disclosure and David’s #1 New Ascension Film Incoming! (18.11.2019)

Salvatore Cesar Pais aiheutti mielenkiintoista kiistaa 28. kesäkuuta, kun tiedotusvälineet havaitsivat, että hän oli jättänyt patentin lentävälle antigravitaatiokolmioalukselle – laivaston puolesta.

Patentin kuvat näyttävät täsmälleen todistajien kuvauksilta TR-3B:stä, “lentävästä mustasta kolmiosta”, jonka kaikki tiedämme ja jota rakastamme.

Kuva patentoidusta aluksesta.

2. elokuuta saimme selville, että tämä painovoiman kumoava hybridi-ilma-vedenalainen alus (HAUC) on jo täysin toimiva laite Yhdysvaltain merivoimien ilmailuyrityksen teknologiajohtajan Dr. James Sheehyn … ja muiden mukaan.

Joten missä se on, kaverit?

Vain kuusi viikkoa myöhemmin, 16. syyskuuta, merivoimat tunnustivat, että tietyntyyppiset ufot toimivat säännöllisesti ilmatilassamme – kuten tulemme käsittelemään.

—–>

LUE KOKONAAN:

Antigravitaatioalukset ja vapaa energia julkistettiin

*

https://kosminenvalo.wordpress.com/


Kommentointi on suljettu.