Terveys,Yleinen

5G-juttuja

20.11.2019, Katri Laitila

Suomalaisoperaattorit ovat jo tämän vuoden alusta tarjonneet tilaajilleen 5G-yhteyksiä, vaikka verkkojen saatavuus onkin ollut, ja on edelleen rajallinen. Suomi on kuitenkin selvästi edellä länsinaapuri Ruotsia, jossa televiranomainen kertoo nyt, että 5G-taajuuksia laitetakaan jakoon ensi vuoden alusta.

PTS eli Post- och telestyrelsen ilmoittaa, että 3,5 ja 2,3 gigahertsin 5G-taajuuksia ei jaeta vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä, kuten aiemmin on arvioitu. Syynä on se, että säädöksiä sovitetaan Ruotsin uuteen elektronisen valvonnan lakiin.

Uusi LEK-lainsäädäntö (lagen om elektronisk kommunikation) on tulossa näillä näkymin voimaan ensi vuoden alusta. Sen jälkeen PTS todennäköisesti siirtyy 5G-taajuuksia huutokauppaan mahdollisimman nopeasti.

LEK-laissa määritellään, milloin puolustusvoimat ja maan turvallisuuspoliisi Säpo voivat ottaa mobiiliverkot hallintaansa. Lisäksi laissa pitää määrittää erilaisten radiolaitteiden käyttöönoton ja käytön säännöt.

http://etn.fi/index.php/13-news/10136-5g-myohastyy-ruotsissa-turvallisuussyista?fbclid=IwAR3auvC3UkSqzY1SHjOHbmX77MjMEEufmdAj2UYOHwQrZDkI7TBCf3VNo6E


Claire Edwards kertoo tässä aivan kaiken, mitä 5G:stä on syytä tietää. Maassa ja avaruudessa. Video kestää 90 minuuttia, mutta se on niin täyttä asiaa, että kannattaa katsoa!

Samoin selviää, miksei ihan jokainen ihminen ole mukana aktiivisesti pysäyttämässä 5G:ta?

Koska kaikki eivät ole OIKEASTI ymmärtäneet 5G:n lopullisuutta ja vaarallisuutta. Se asia täytyy ensin kohdata, sen jälkeen 5G:n vastustaminen on itsestäänselvyys.

http://5g-emf.com/claire-edwards-the-5g-space-weapon-mind-control-agenda-kill-grid/


Finland ironically becomes latest front in global 5G health battle

 


Kommentointi on suljettu.