Yleinen

25.2.2014 – Olet riittävän vahva prosessoimaan energiaryöpyt välittömästi

27.02.2014, Katri Laitila

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
25.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Joskus energiamuutokset vaikuttivat teihin dramaattisesti, toisilla kerroilla ihmettelitte, mistä kaikessa hössötyksessä oli kyse. Otitte vain muutoksen vastaan ja jatkoitte askareitanne vain vähän oikeasti ymmärtäen, miksi tuo muutos oli tärkeä uudelle olemuksellenne. Ja prosessoitte harvoin muutoksia dramaattisesti vastaanottaessanne ne.

Siinä mitä nyt tapahtuu, on suorempi vastaavuus energiamuutosten ja niiden prosessoinnin välillä. Ei ole enää lepoaikaa tai viivettä niiden välissä.

Opitte, että kun kypsytte uudessa olemuksessanne, ilmentäminen tapahtuu nopeammin. Ja näin se sisältää ymmärryksenne siitä, kuka olitte ja kuka teistä on tulossa.

Enää ei ole tarvetta hidastaa muutostahtia sen varmistamiseksi, että fyysinen olemuksenne on riittävän vahva, sillä se kykenee nyt prosessoimaan melkein mitä vaan.

Alussa tällainen välitön prosessointi voi näyttää hankalalta tai vaikealta, sillä fyysinen olemuksenne sopeutuu hyvin moniin osiin samanaikaisesti.

Monet teistä olettivat, että otitte vastaan uusia osia olemukseenne parantamaan tunneolemustanne. Se on osittain totta. Fyysistä olemustanne vahvistettiin myös paljon yli sen, mitä kuvittelette. Eikö ole helppoa katkaista yksi pieni puunoksa? Siitä tulee lisääntyvässä määrin vaikeampaa, kun oksia sidotaan suuremmiksi ja suuremmiksi nipuiksi. Näin on teillä.

Vaikka ensimmäiset energiaryöpyt muutama vuosi sitten olivat vaikeita, saman tason ryöppyjä tuskin huomataan nyt, sillä olette kehittyneet tunteellisesti ja fyysisesti tuon tason yli.

Nyt kun olette monin tavoin vahvempi, voitte ottaa vastaan ja prosessoida energiaryöppyjä samaan aikaan – kahden eri aikajakson sijasta. Tällaista tapahtui muutamille teistä viime viikolla ja tapahtuu useammille teistä muutamana seuraavana päivänä.

Ensimmäinen yritys ottaa vastaan ja prosessoida energiaryöppyjä voi näyttää vaikealta, melkein mahdottomalta, sillä kehonne protestoi monin tavoin.

Kenties mietitte, miksi välitön prosessointi on tärkeää siirtymällenne. Näin on, koska energiaryöpyt ovat nyt lyhempiä, syvällisempiä ja niitä tapahtuu useammin kuin ennen. Samalla tavalla lukemaan oppiminen vaati ennen koko huomionne. Nyt katselette mukavasti televisiota, puhutte puhelimeen ja vastaatte sähköposteihin samanaikaisesti. Olisitteko uskoneet sen olevan mahdollista, silloin kun opitte lukemaan?

Näin on teillä nyt. Ensin olemuksenne protestoi: ”Tämä on liian vaikeaa. Pakahdun.” Ja sitten seuraavalla kerralla tai seuraavana päivänä – mikä voisi olla skenaario, mitä tutkitte – prosessoitte ja omaksutte vähän enemmän, kunnes kaiken tekemisestä samaan aikaan tulee mukavaa ja odotettua.

Te jotka löysitte itsenne muutamana viime päivänä tunteellisesti ja fyysisesti joltain epämukavuustasolta, olitte taas sen eturintamassa, mitä tapahtuu kaikille edistyneille valotyöntekijöille.

Te jotka ette ole vielä kokeneet välitöntä vastaanottamista ja prosessointia, älkää hermoilko. Teette sen mukavammin kuin ne, jotka kokivat sen ensimmäisenä – kun tiedätte nyt, että se on ”normaalia” tai odotettua. Te jotka koitte sen äskettäin, ette luultavasti olleet varmoja, selviäisittekö siitä.

Ja niin se on, että muutamat teistä ovat uudestaan ja uudestaan vapaaehtoisesti eturintamassa, koska olette äärimmäisiä seikkailijoita ja haluatte kokea jokaisen mahdollisen nyanssin tässä dramaattisessa ja koskaan ennen kokeilemattomassa maailmanlaajuisessa siirtymässä.

Jotkut teistä ovat kyllästymässä eturintamassa olemiseen. Se on ok ja hyvä. Tämä siirtymä on vapaaehtoisprosessi. Kenties sinusta tuntuu erilaiselta seuraavassa muutoksessa, kenties ei. Sillä ei ole merkitystä. Et ole uuden maan uhri tai huolehtija. Jos et valitse olla eturintamassa, joku muu on. Tutki, mitä haluat tutkia, silloin kun haluat tehdä sen. Ei enempää, ei vähempää.

Tiedä, että saat aikaan niin paljon, kuin haluat, silloin kun haluat tehdä sen. Jos olit viime päivien vapaaehtoisryhmässä, salli itsesi levätä ja kerätä voimia tietäen, että olet tehnyt jotain upeaa kaikkien puolesta. Mutta et ole vähemmän upea, jos päätät olla olematta ”kärki-ihminen” seuraavassa tapahtumassa tai koskaan enää.

Pelkästään tulemalla maapallolle tänä aikana sinusta tuli suuri universaali sankari ja mitalin voittaja. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta lunastaaksesi paikkasi universaalissa historiassa. Olet tosiaan mahtavinta ryhmää, minkä maapallo on koskaan kokenut.

Mutta sitten toisaalta, monet tiestä ovat olleet maapallolla, silloin kun suuria historiallisia tapahtumia on sattunut. Ja jos historia on tuttua teille, tiedätte, että jokainen tapahtuma rakentuu muille. Tämä pätee myös tähän siirtymään.

Olette tosiaan universumien upeita olentoja. Rohkeita, rakastavia, anteliaita ja ystävällisiä kaikki. Rakastakaa ja kunnioittakaa itseänne, niin kuin me rakastamme ja kunnioitamme teitä. Niin olkoon. Aamen.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

Lähde:

http://luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/4329-2522014-olet-riittaevaen-vahva-prosessoimaan-energiaryoepyt-vaelittoemaesti


Kommentointi on suljettu.