Avaruus,Yleinen

2 aurinkoa taivaalla (Iltalehti, Keshe ja Celia Fenn)

29.10.2015, Katri Laitila

Oletko nähnyt tällaista ilmiötä taivaalla?

Torstai 29.10.2015 klo 15.04

Hetken aikaa näytti, kuin taivaalla olisi ollut kaksi aurinkoa.

Nainen tallensi erikoisen luonnonilmiön taivaalla katsellessaan auringonlaskua Yhdysvalloissa.

Jukka Lehtinen

Lähde: Jukin Media

 

KATSO VIDEO (Lähde):

http://www.iltalehti.fi/iltvluontojaelaimet/201510290150437_v6.shtml

***

Second Sun Appears Now Says Keshe October 2015 [Extended Edition]

=Maapallon kaksonen?

***

KUN KAKSI AURINKOA NOUSEE – SIRIUS JA PLANETAARINEN UUSIVUOSI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
19.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuun loppua juhlitaan planetaarisena uutena vuotena, koska monet muinaiset ajanpitäjärodut maapallolla huomasivat tämän hetkeksi, jolloin käynnistyi tärkeä uusi evoluutiosykli. Tähän aikaan liitettiin myös ns. Leijonaportti – historiallinen hetki jolloin Leijonan tähtijärjestelmä asettuu linjaan Gizan pyramidien kanssa. Mutta kysyt ehkä: ”Miksi tämä on tärkeää minulle vuonna 2015?”

Tämä johtuu siitä, että planetaarinen uusivuosi juhlii sitä hetkeä, jolloin sininen tähti Sirius nousee aamutaivaalle samaan aikaan aurinkomme kanssa ja sen lähellä. Se on aikaa, jolloin maapallolla on kaksi näkyvää aurinkoa taivaalla. Toinen aurinko on värähtelyltään kultainen ja toinen sininen. Tämä tähtiyhtymä juhlii pitkää yhteyttä maapallon, sen auringon ja Siriuksen tähtijärjestelmän välillä.

Muinais-Egyptissä – Atlantiksen jälkeisessä sivilisaatiossa, joka syntyi Niilin rantapenkereille – Siriuksen ”heliaaninen nousu”, kuten se tunnetaan, merkitsi myös aikaa, jolloin Niilinvirta nousi Keski-Afrikan sateiden vuoksi ja tulvi Egyptin tasangoille, jotta vilja voi kasvaa. Vesien nouseminen merkitsi yltäkylläisyyden ja runsauden palaamista maahan ja tämä liitettiin myös Siriukseen ja sen heliaaniseen nousuun idässä.

Sirius on ollut kauan opastava valo ja voima maapallon evoluutiossa. Monia vaikutusvaltaisia tähtiopettajia tuli maapallolle auttamaan ihmiskuntaa ja heidän uskottiin olevan jumalia. Näihin opettajiin sisältyivät olennot, jotka tunnetaan Isiksenä ja Osiriksena, jotka toivat maanviljelys- ja oppimistaidon Muinais-Egyptin ihmisille ja auttoivat heidän maailmansa uudelleenrakentamisessa Atlantiksen katastrofitrauman jälkeen. Ja nyt tänä aikana meille kerrotaan, että Siriuksen mestariopettajat ovat palaamassa maailmaamme auttamaan meitä taajuuksiemme harmonisoimisessa tulevan timanttivalon kanssa, joka nostaa planeetan ja ihmiskunnan taajuutta.

Kultainen aurinko ja sininen aurinko

Mestariopettajina siriuslaiset toivat Muinais-Egyptiin informaatiota, joka auttoi heitä muistamaan, keitä he olivat ja minne he olivat menossa. He opettivat näille ylösnousemusperiaatteet ja ne tallennettiin papyrusteksteihin sekä pyramidien ja temppelien seiniin. He muistuttivat meille kaikille, että kehomme on maasta, mutta sielumme on tähdistä.

Viime vuosina he ovat myös muistuttaneet, että kaikki on energiaa ja taajuutta ja ylösnousemus tai tietoisuutemme nostaminen merkitsee, että harmonisoidumme niihin taajuuksiin, joita tulee Kosmisesta sydämestä ja Galaksin keskuksesta, ja ne nostavat valokehomme, fyysisen kehomme ja DNA:mme taajuutta.

Siriuslaiset opettivat meille ensimmäisenä Kristus-tietoisuudesta, joka ilmentyi auringon kultaisessa valossa. Kultataajuus oli jumalaista valoa ja se kantoi jumalaisen rakkauden ja myötätunnon energiaa. Kun ihmiset avautuivat vastaanottamaan enemmän jumalaisen valon lähetyksiä ja valokoodeja, jotka kohottaisivat tietoisuutta, he hyväksyivät kultaisen valon ja aktivoivat valokehon ja moniulotteisen tietoisuuden. Kristus-tietoisuuden ensimmäisiä avataroja olivat Isis ja hänen kumppaninsa Osiris, jotka toivat kultaisen valon Egyptiin. Toiset siriuslaiset avatarat olivat Jeshua, joka tunnetaan Jeesuksena, ja hänen kumppaninsa Maria Magdaleena. Yhdessä he ruumiillistivat Kristus-tietoisuuden kultaisen taajuuden jumalaisen maskuliini- ja feminiinitaajuuden.

Sininen tähti oli Sirius ja se kantoi tuon tähtijärjestelmän sinistä taajuutta, joka myös tunnetaan Sinisenä tähtenä. Tämä syvänsininen valo kantoi kehittyneen valo-olentorodun koodeja, joka palveli jumalaista suunnitelmaa sekä galaksin ja maapallon evoluutiota. Sinisen tähden nouseminen merkitsi evoluutiopolulla alkua uudelle valo-, rakkaus- ja tukisyklille siriusaisilta mestareilta. Tämän tapahtuman seurauksena maapallolla asuvat voivat odottaa suuria siunauksia ja suurta yltäkylläisyyttä elämässään.

Ihmettelet ehkä, mitä tapahtui. Miksi tämä opetus katosi ja miksi se löydetään vasta nyt, kun siirrymme ylösnousemusprosessiin? No, muinaisegyptiläisessä maailmassa mestariopettajien pyhiä tehtäviä häiritsi korruptoitunut papisto, jolla oli tavoitteena kontrolloida pääasiassa seksuaalienergioiden manipuloinnilla. Koska tämä maailma on vapaan tahdon aluetta, ihmiskunta jätettiin jatkamaan polullaan ja siriuslaiset mestariopettajat vetäytyivät Egyptistä. Jeshuan ja Maria Magdaleenan saapuminen edusti toista tilaisuutta ankkuroida ja maadoittaa kultataajuus. Ensin tämän saavutti, Jeshuan kuoleman jälkeen, Maria Magdaleena, joka vei opetukset Ranskaan ja Eurooppaan. Mutta taaskin korruptoitunut papisto nousi, mikä lopetti Maria Magdaleenan suvun 1100-luvulla Albigensian ristiretkellä.

Nyt 2015 meille annetaan tilaisuus integroida kultataajuus ylösnousemusprosessissa. Ja kun Sininen tähti nousee aamutaivaalle, meille muistutetaan, että rakkaus- ja siunausaaltoja virtaa meille auringosta, Siriukselta, Suuresta keskusauringosta galaksin keskellä ja Kosmisesta auringosta tai sydämestä. Sininen täti edustaa niiden kehittyneiden valo-olentojen rakkautta ja tukea, jotka ovat inkarnoituneet maapallolle tai jotka ovat opastaneet tietoisuutta muilla tavoin tämän syvällisen muutoshetken saavuttamiseksi, jolloin maapallo on valmis tulemaan valokehoksi ja moniulotteiseksi sini-kultaiseksi tähdeksi.

Leijonaportti

Planetaarisen uudenvuoden jälkeen 26.7. on voimakas portaali tai pyörre, joka avautuu ja sallii näiden uusien valokoodien tulvia maaverkkoihin. Leijonan tähtijärjestelmä ei enää ole linjassa nousevan auringon kanssa, kun aikaa on kulunut, mutta Leijonaenergia on tärkeä tässä portaalissa.

Leijona on Afrikan taajuudenvartija ja tietysti Egypti on osa Afrikkaa. Portaalin henkivartija on eläinhenki, joka vartioi Afrikan mantereen koskemattomuutta. Leijona edustaa myös henkistä voimaa ja Jeshua/Jeesus tunnettiin ”Juudan leijonana”, siriuslaisen avatarasuvun edustajana maan päällä.

Siis Leijonaportti on se hetki, jolloin tämä portaali avautuu ja päästää sisään uudet koodit ja uuden informaation, jotka ovat malli edessä olevalle vuodelle. Kuninkaallinen leijona seisoo uuden aikajanan vartiossa. Muinais-Egyptin hieroglyyfeissä tätä porttia edusti kaksi leijonaa, jotka olivat toisiaan kohti. Ne tunnettiin eilisen ja huomisen leijonana ja tietysti portin läpi virtasi tämä päivä – läsnä olevan ajan ääretön nyt-hetki, joka voidaan kokea luovuus- ja siunausvirtana. Leijonaportti avautuu 26.7., huipentuu 8.8. ja sulkeutuu 12.8.

Niin se on, että tänä aikana on monia loppuja ja uusia alkuja, jotka kulkevat Leijonaportista tulevien valovirtojen mukana. Älä ole surullinen tai tolaltasi, jos nämä ovat intensiivisiä aikoja – niiden on tarkoitus olla. Uusien siunausten voima huuhtelee pois sen, mitä ei enää tarvita, jotta uusi voi juurtua ja tuloksena on siunauksia. Muinaisegyptiläisessä maailmassa tämä näky selvästi, kun joki tulvi ja huuhtoi pois loput edellisvuoden viljasta ja toi rikasta punaista hiesua, joka olisi pohja uudelle satokaudelle, joka ravitsisi kansan ja maan. Meidän aikanamme ilmentyminen ei ehkä ole yhtä selvää, mutta käymme läpi saman intensiivisen loppumisen ja uusien alkujen prosessin, edessä olevaa rikkaampaa ja yltäkylläisempää sykliä varten.

Ylösnousemus ja mestariopettajat

Nyt kun olemme tässä prosessissa, jossa tietoisuutemme nousee korkeampiin taajuuksiin, siriuslaiset mestariopettajat auttavat meitä taas kerran. Mutta tällä kertaa emme ole ”jumalat ja alamaiset” –suhteessa. Olemme ylösnousemassa omaan voimaamme ja mestariopettajat nähdään oppaina ja auttajina, jumalien sijasta.

Kun tunnistamme jumalaisen liekin itsessämme ja ruumiillistamme korkeammat taajuudet, mukaan luettuna kultaiset, siniset ja timanttitaajuudet, ymmärrämme, että maapallo on valmistunut uudelle tasolle, jolla Siriuksen mestariopettajia voidaan konsultoida tähtiperheenä ja tähtivanhimpina, mutta meidän täytyy itse viedä läpi oma evoluutiomme aikomustemme ja valintojemme avulla.

Mestariopettajat ovat täällä pitämässä ”mestariluokkaa” muistuttaakseen meille, keitä olemme, ja auttaakseen meitä astumaan omaan voimaamme, mutta meidän pitää ruumiillistaa uuden maan kristallisateenkaaritaajuudet.

Tämä planetaarinen uusivuosi ja Leijonaportti ovat ihanteellista aikaa ottaa vastaan tämä totuus ja astua moniulotteiseen valoomme ja voimaamme ylösnousseina ihmisinä, uuden maan sieluina, jotka ruumiillistavat kaikki korkeammat valotaajuudet, joita tähtiopettajat ja avatarat ovat antaneet meille kehittämään henkistä ja fyysistä evoluutiotamme maapallolla.

Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä tapahtuu, ja liittyä planeetan ihmisryhmään, joka tekee uuden maan sielun ja Leijonaportin matkaa yhdessä, kutsumme sinua osallistumaan ”New Earth Soul” –nettiwebinaareihimme.
———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Kommentointi on suljettu.