Yleinen

2.2.2014 – UUDEN AIKA-AVARUUSHARMONIAN AKTIVOIMINEN TULEN JA JÄÄN LAULUSSA

07.02.2014, Katri Laitila

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Helmikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun katsomme taaksepäin tätä vuotta, luulen meidän tunnistavan, että jotain uskomatonta on tapahtunut muutamana viime päivänä. Se on ollut suuri muutos, mikä on avannut tapaamme havaita ajan ja avaruuden ja esitellyt uuden harmonian havaintokenttäämme.

Jos tämä kuulostaa kummalliselta, se johtuu siitä, että se luultavasti on kummallista. Monet meistä ovat kokeneet muutaman viime päivän puhtaan outouden, kun vanha havaintotapamme elämästä ja aika-avaruudesta on muuttunut ja avautunut hämmästyttävästi.

Tämä tapahtuu ”tulen ja jään laulussa”, kuten haluan sitä kutsua lainaten suosittua, samannimistä fantasiasarjaa. Tuo tuli on auringonpurkausmaksimi, mitä nyt koemme. Maata pommittaa aurinkovaloaalto toisensa jälkeen sekä galaktiset hyvin korkeataajuksiset supernovashokkiaallot. Nämä valoaallot tuovat informaatioaaltoja, uuden todellisuuden valokoodeja auringosta, galaksista ja kosmoksen sydämestä.

Nämä valoaallot ovat uudestisyntymän, uudistumisen ja transformaation juhlaa. Jokaisen valoaallon myötä meille annetaan lisää DNA-ohjeita siitä, miten voimme kasvaa ja kehittyä harmoniassa kosmoksen kasvun ja evoluution kanssa. Paikallisen aika-avaruusnaapurustomme informaatio saadaan Aurinkoneuvoston ja Galaktisen neuvoston kautta ja sitten se jaetaan maapallon kanssa ja Maaneuvostot – maanhoitajat, vanhimmat ja lapset – integroivat sen.

Nämä ajankohtaiset aallot ovat johtaneet murtautumiseen vanhojen havaintorakenteiden läpi ja uuden havaintotavan esittelemiseen aika-avaruuden harmonisesta virtaamisesta. Sen tuloksena monilla ihmisillä on outoja kokemuksia ajasta, tilasta ja itsensä ja suhteidensa hahmottamisesta.

Joillakin asiat jotka olivat tärkeitä, lakkaavat yhtäkkiä olemasta sitä. Suhteet jotka näyttivät tärkeiltä, loppuvat ja katkeavat yhtäkkiä. Ideat jotka näyttivät tärkeiltä, sivuutetaan. Ei ainoastaan siksi, että muutut, vaan koska taajuutesi vaihtuu. Et ole enää samassa paikassa kuin ennen. Et ole ehkä edes samalla aikajanalla tai elämäntarinassa kuin ennen!

Tällä hetkellä ihmiskunta on murtautumassa vanhasta newtonilaisesta ja darwinilaisesta todellisuusnäkemyksestä, viime vuosisadan Einsteinin ja Freudin ihmistodellisuusnäkemyksen kautta, 2000-luvun näkemykseen kvanttitodellisuudesta aika- ja paikkavirtana, mikä on ”nestemäinen” ja joustava ja mitä voidaan muuttaa ja kalibroida uudelleen. Silloin kun riittävä määrä olentoja hyväksyy tämän todellisuuden, siitä tulee uusi ”normaali”. Ja niin se on … vanha ”normaali” hajoaa ja se korvataan kvanttivirta- ja harmonia-aaltokokemuksella …

No, mitä se merkitsee? Se merkitsee, ettei mikään ole kiinteää ja jatkuvaa, ei edes aika ja avaruus/paikka, ei edes menneisyys ja tulevaisuus, ei edes tässä ja nyt. Kaikki on valon ja energian kanssaluomista. Silloin kun olet ns. pelissä, voit lakata elämästä omaa elämääsi pelkkänä kulkemisena kiinteää aikajanaa pitkin, mihin liittyy karma ja kohtalo, ja vaihtaa ajatukseen monista aikajanoista ja valinnasta. Joka hetki voit tehdä valinnan, mikä laittaa sinut uudelle aikajanalle, ja luoda uuden tulevaisuuden tai kohtalon. Tämä on elämän seikkailua maan päällä.

Kyky keskittää energiaa aikomuksen ja unelmoinnin kautta ja sitten ohjata tuota energiailmentymää aikajanalla valinnan avulla, on 2000-luvun kvanttitodellisuuden taito. Ja se on tosiaan taito, mutta sen voi helposti saada. Kyse on vain sen ymmärtämisestä, ettet ole kiinni missään todellisuudessa ja että valinta tekee sinulle mahdolliseksi vaihtaa todellisuutta ja luoda uuden aikajanan, jossa on uudet kokemukset.

Tulimyrskyt ja galaktisen aaltosurffauksen perusperiaatteet

Tämä uskomattoman dynaaminen valoaalto mikä pyyhkäisi galaksin läpi ja on sytyttänyt aurinkomme, on taatusti aiheuttanut suurta turbulenssia maapallolla. Säätilan osalta suuri osa pohjoista pallonpuoliskoa on ollut lumen ja jään peitossa. Vaikka tämä on vaikeaa ihmisille, se on myös todella hyvä asia valoaalloille, kun kylmempi lämpötila viilentää maata niin, ettei se ylikuumene valoaalloista eivätkä suuret kaupungit jotka ovat jo planeetan ”kuumia pisteitä”, ala kiehua. Lumen kide/kristallirakenne on hyvä valokoodien vastaanottamisessa maahan.

Ehkä se helpottaa lumen ja kylmyyden käsittelemisessä, kun tietää, että tämä auttaa maata maadoittamaan nämä voimakkaat valo- ja henkituliaallot.

Olet huomannut myös ehkä muutamia muita asioita … miten monet ihmiset ovat olleet sairaana, tulleet psykoottiseksi tai lähteneet planeetalta viime aikoina. Nämä voimakkaat valoaallot nopeuttavat valintoja ja löytävät haavoittuvuuden, jos ei ole maadoittunut. Ne nopeuttavat myös puhdistumista ja aktivoivat parantumiskriisejä, joita kutsumme sairauksiksi, ja ne antavat ihmisille tilaisuuden päättää lähteä, jos heidän tarvitsee tai heitä tarvitaan muualla.

Valoaallot aktivoivat myös syvät sielutarkoituskoodit ja huomaat, että tämän aallon mentyä läpi alat saada uusia tuntemuksia sielutarkoituksestasi uudessa todellisuudessa nimeltään ”uusi maa”.

Kuten mainittiin aiemmin, saatat löytää itsesi myös uudesta tilasta/paikasta ja uudelta aikajanalta ja uusia ihmisiä ja tilaisuuksia ilmestyy, kun siirryt eteenpäin. Tämä voi olla huolestuttavaa, koska sinun on yhtäkkiä päästettävä irti asioista, jotka olivat tärkeitä. Se voi olla häiritsevää ja aiheuttaa syvää ja voimakasta levottomuutta, unenpuutetta ja vainoharhaisuutta, jos et ole maadoittunut.

Avain kosmisilla valoaalloilla surffaamiseen on olla maadoittunut, antaa noiden aaltojen kulkea lävitsesi ja olla yllättymättä, mihin päädyt. Koskaan ei ole ainoastaan yhtä määränpäätä – on monia mahdollisuuksia. Ehkä sinulle on elämässä opetettu, että pitää olla tavoite ja unelma. Kyllä. Mutta tiedosta, että voi olla monta tapaa päästä tuohon tavoitteeseen ja monia mahdollisuuksia ilmentää tuo unelma. Älä rajoita itseäsi ja ole avoin energiavirralle ja valoaalloille, joita ohjaat ja jotka vievät sinut sinne, missä sinun tarvitsee olla, jos sallit virtaamisen ja sallit mahdollisuudet ja synkronismin.

Tämä merkitsee elämistä maadoittuneesti ja organisoidusti, ollen selkeä, läsnä ja keskittynyt nyt-hetkeen, mutta silti avoin ihmeiden ja toisten todellisuuksien ilmentymiselle – toisten ratkaisujen, toisten ihmisten ja paikkojen.

Ole tyyni ja luottavainen tietäen, että olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ja että luot tätä matkaa monien muiden kanssa, tästä maailmasta ja sen ulkopuolelta.

2.2.2014

Ajankohtainen valoaalto huipentui 2.2. ja olet ehkä huomannut, miten internet pöhisi tuolloin katastrofipelkoa. Monet pelkäsivät 911:n toistuvan. No, tuo tapahtuma 11.9. nosti maapallon taatusti uudelle polulle, mutta siihen liittyi traumaa ja manipulointia.

Tällä kerta trauman ja pimeyden esti valoperhe, ne monet valotyöntekijät jotka pitivät vain valoa ja suostuivat kanavaksi tässä aallossa vapautetuille energioille.

Jälkivaikutus on hyvin samanlainen kuin 911-tapahtumassa – ihmiset tuntevat levottomuutta, stressiä ja sekavuutta, mutta eivät tiedä miksi. Tunteilla ja ajatuksilla ei ole selvää kohdetta ja näin mitään ei voida manipuloida!

Tämä merkitsee, että monet ihmiset eivät kuitenkaan ymmärrä, miksi he ovat niin vihaisia, eksyneitä, irrallisia ja levottomia. Tässä teitä pyydetään toimimaan ihmisenkeleinä ja auttamaan heitä ymmärtämään, miten muutokset vaikuttavat heihin, ja siirtymään uuteen todellisuuteen. Autatte suuressa heräämisessä, mikä tapahtuu tämän voimakkaan valotulvan vanavedessä.

Ihmiset alkavat kyseenalaistaa todellisuudentajunsa ja heitä on opastettava tähän uuteen havaintotapaan. Ja sitä tapahtuu suurella vauhdilla. Siinä missä evoluutiomme ennen kesti satoja vuosia, nyt olemme ottaneet valtavan loikan ainoastaan 13 vuodessa ja tämä kiihtyy tulevaisuudessa. On todennäköistä, että voimme saavuttaa uuden nopeutumisen viidessä tai kuudessa vuodessa, jos pystymme työskentelemään tämän energian kanssa ja ohjaamaan ilmentymistä.

Tätä varten olemme täällä. Sielutarkoituksemme kun sitä jatketaan, vie meidät tämän moniulotteisen ja virtaavan ajan ja paikan uuden todellisuuden synnyttämiseen ja ilmentämiseen, rinta rinnan uuden todellisuuden luomisen kanssa. Sillä uusi todellisuus ei ole vain yhdessä paikassa, se on monikerroksinen ja se on olemassa monilla tasoilla. Kun kehitämme havaintotapaamme ja hyväksymme tämän uuden todellisuuden, alamme nähdä, miten nämä todellisuustasot toimivat yhdessä tässä kanssaluomis- ja ilmentämisprosessissa.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

Lähde:

http://luxonia.com/viestit/12-celia-fenn/4280-helmikuu-2014-222014-uuden-aika-avaruusharmonian-aktivoiminen-tulen-ja-jaeaen-laulussa


Kommentointi on suljettu.