10.3.2014 – Harhatodellisuus – hologrammiluominen

HARHATODELLISUUS – HOLOGRAMMILUOMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
10.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt kun mutkittelemme kiduttavan matkamme loppupäässä kausaalista luomisesta tietoiseen luomiseen ja valmistaudumme hyppäämään tuntemattoman pohjattomaan kuiluun – hyvällä tavalla – toivon, että uusi ja virtaviivaisempi TWYH-sivusto palvelee meitä paremmin yhdistyessämme paremmin yhteisöksi, kun opettelemme luomaan rakkautena fyysisessä maailmassa.

Uusi maailma on täällä. Se on lopultakin ankkuroitunut meihin jokaiseen, mikä merkitsee, että seuraavat askeleemme yksilöinä ja kollektiivisesti luovat ulkoisen heijastuksen sisäisestä rakkaustilastamme. ”Fyysistämisjakso” on alkanut ja tästä eteenpäin fokuksemme on itsemme, elämämme, suhteidemme, kotimme, tarkoituksemme, taloutemme ja kaikkemme henkiinherättämisessä.

Mennyt on poissa. Olemme uusia ja alamme osallistua siihen, mikä tuntuu ”vastaanottavaisemmalta todellisuusjärjestelmältä”, missä kaikki on mahdollista. Ja vaikka voimmekin konkreettisesti tuntea tämän uuden elämäntuen pumppaavan sydämestämme ja sykkivän suonissamme, olemme edelleen sanoinkuvaamattoman u u p u n e i t a.

Itse luomamme universumi on ehdottomasti ollut ahkerana uudelleenkalibrointipyrkimyksessään ja antanut meille monia tilaisuuksia puhdistaa sydämemme ja mielemme ja harmonisoida ajatuksemme ja tunteemme rakkauteen, erityisesti Venuksen ja Merkuriuksen viime perääntymisen aikana. Ja vaikka olemme parempia tämän vuoksi, hetkittäin se tuntui rehellisesti sanottuna pahoinpitelyltä.

Tiedän, että jotkut ovat kokeneet melkoisen romahduksen näissä energioissa. Ja vaikka meillä on ehdottomasti vielä kierros (fyysistä) uudelleenkalibrointia (nukuttavana) käytävänä läpi Marsin perääntymisen ja päiväntasauksen aikana, neuvosto muistuttaa meille, että tämä henkiinheräämismatkamme seuraava vaihe ei ole tyypillistä puhdistamista, vaan enemmän uudistumista.

Tulkitsen tämän tarkoittavan ”vähemmän epämukavaa”, koska he vakuuttavat kovan työn olevan ohi, vaikka siihen on vaikea luottaa, koska asiat tuntuvat edelleen hyvin selkeytymättömiltä, kömpelöiltä, liikkumattomilta, epämukavilta, oireellisilta, vastustavilta, epävarmoilta ja vain kummallisilta.

Mutta meidän täytyy luottaa, koska se on toistuva teema tällä hetkellä. Olen pannut tämän merkille selvemmin, kun Saturnus alkoi perääntyä, mutta meitä taatusti testataan aitoudessamme ja meille esitellään tilanteita, jotka kysyvät meiltä, olemmeko valmis seisomaan sydämemme tietämisessä jumalaisella auktoriteetilla, horjumatta ja kaiken kustannuksella … VAI joudummeko niiden pelkopohjaisten todellisuuksien valtaan, joita juoksee valtoimenaan, kun 2014 kääntää taajuussäädintä suuremmalle.

Yksi aitoustesti tuli minulle henkilökohtaisesti tällä viikolla, kun kuulin, että naapurini taloon oli murtauduttu ryöstötarkoituksessa keskellä iltapäivää. Asuttuani vähän syrjäisellä, mutta ”suojatulla” alueella viimeiset 10 vuotta, turvallisuusajatukset eivät ole koskaan juolahtaneet mieleeni, joten tiesin, että minulle annettiin tilaisuus tehdä selkeä valinta. Voin joko ”ostaa” pelkopohjaisen todellisuuden, joka uskoo ulkoisen maailman vaikuttavan omaamme (että asioita voi tapahtua minulle) … TAI pysyä siinä täysivaltaisessa tietämisessäni, että 1) luon oman todellisuuteni ja 2) olen aina turvassa ja suojattu, jos tunnen aina olevani turvassa ja suojattu.

Sen valinnan tekeminen, luoko ulkoa sisäänpäin (kaksinaisuus) tai sisältä ulospäin (ykseys), on erityisen yleinen tällä hetkellä ja sen tarpeellisuus kasvaa, kun maailmasta tulee kaoottisempi ja pyörät putoavat useammilta vanhan maailman systeemeiltä.

Niillä jotka osallistuvat ykseyteen, vaaditaan valtavia luottamushyppyjä oikealla ja vasemmalla uuden todellisuutemme luomiseksi, koska … no, niin luodaan uusi todellisuus. Mutta ei ainoastaan tämä, vaan olemme nyt myös kriittisessä pisteessä, missä meidän on ryhdyttävä suuriin toimiin uskossa, mikä on harmoniassa sydämemme kanssa, tietämättä lopputulosta – enimmäkseen siksi, että lopputulosta ei ole päätetty, ennen kuin ryhdymme toimeen. (Olen viitannut aiemmissa raporteissa tähän ”rattaat hevosen edellä” -luomisena … ja tämä näyttää yhtäkkiä ilahduttavan relevantilta tässä vihreän puuhevosen vuodessa. Lisää ahaa-elämys tähän …)

Uudet TWYH-sivut ovat itse asiassa täydellinen esimerkki tuosta prosessista – mitkä muuten luotiin ja otettiin käyttöön kokonaan (onnistuneesti, lisäisin) Merkuriuksen perääntymisen aikana (8O) … mitä en olisi edes yrittänyt puoli vuotta sitten. Mutta lopulta oivalsin, että uskomukseni perääntymiseen liittyen alkoivat todella ärsyttää minua – noista rajoituksista oli tulossa hyvin vanhoja ja väsyneitä ja aivan liian häiritseviä elämässäni.

Päätin, että jos tarkoitukseni ilmaiseminen pysyy edelleen kommunikoinnissa ja mediassa, en halua ottaa vanhaa versiota perääntymistodellisuudesta mukaani uuteen. Niinpä en ottanut. Päätin sen sijaan, mikä lopputulokseni olisi, ja sitten toimin, ikään kuin perääntyminen itse asiassa tukisi minua tekemään valtavia teknisiä ja kommunikointimuutoksia, joihin liittyy monia ”muita” ihmisiä, joihin perääntyminen näyttää vaikuttavan tavallisilla, kollektiivisesti hyväksytyillä tavoilla. Tehtävä suoritettu – vaikkakin nipin napin.

Yleisesti tuntuu vain siltä, että olemme uudella tasolla osallistumisessa kaikkeen – ja näin on, koska olemme. Ja vaikka tämä on vain pikkuruinen esimerkki rajattomasta kapasiteetistamme viidennen ulottuvuuden olentoina, ”tyhjästä luominen” on ehdottomasti pelin henki ja meidän on tultava taitavaksi siinä kukoistaaksemme täällä todella.

Ja se on vuoden 2014 leikkikenttä.

Huom. Tämä on vain osa Laurenin koko artikkelista, minkä voi ostaa nettisivuilta.

———–Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

Lähde:

http://luxonia.com/viestit/8-lauren-fi/4348-1032014-harhatodellisuus-hologrammiluominen